פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים.מצאתי את זה וזה נראה די טוב:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים מגבר אוזניות שפורפרתי ב-40$ נשמע כמו גימיק יותר מאשר כמו מגבר.אם כבר אתה משקיע כל כך הרבה באוזניות תשקיע כמה שקלים גם במגבר נורמאלי. לא צריך להשתגע, אבל לפחות משהו שכבר קיבלת מספיק ביקורת חיובית.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים מחבר וכמה אתה רוצה להוציא על הענין?50$אני קונה כרטיס קול Asus Xonar DS, כך שזה לא במיוחד.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים אין לך בבית מגבר ק"ב / מגבר סטריאו ? 50$ על דבר כזה זה בזבוז , עדיף להשתמש ביציאה שבמגבר הרגיל
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים מחבר תאמת חיפשתי משהו זול מההתחלה רק בשביל לבדוק את הנושא למה אני לא מבין בזה ולא רוצה להשקיע במשהו שאני לא מכיר.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים זה תחום לא זול (גם לא יקר ביחס להגברה של רמקולים) .אני זוכר בזמנו שנסעתי לאבי יפה לשמוע אצלו מגברי אוזניות ולפיוז ברמת גן ושמעתי באמת הרבה והמסקנה שלי היתה שאם אין לך מספיק כסף למגבר טוב+אוזניוות טובות , עדיף לקנות אוזניות שמיועדות להיות מוגברות כראוי גם ללא מגבר (32Ohm ) ולחבר אותן לאייפוד/רסיבר שיש בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.