עבור לתוכן

המלצה על מגבר לאוזניות Sennheiser HD595

Featured Replies

פורסם

אהלן!

ברשותי סט אוזניות Sennheiser HD595 שקניתי בארה"ב.

השאלה שלי היא, איזה מגבר כדי לי לקנות(אם בכלל) בשביל האוזניות האלו?

פורסם

תקציב.... :sleep:

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הוספתי תקציב.

הייתי אומר עד 1000 שקלים.

אני לא מבין במגברים בכלל, אז אם זה לא מספיק או יותר ממסיפק אנא הגידו לי.

פורסם

מגבר בייתי (נייח) או מגבר נייד?

1K זה מכובד ביותר.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף?

או יותר נכון מה יפיק סאונד יותר איכותי?

פורסם

דרך מה אתה מאזין למוזיקה?

מחשב? איזה כרטיס קול?

CD? פטיפון? DVD?

פורסם
  • מחבר

כרגע דרך מחשב או IPOD.

במחשב יש את הכרטיס קול Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series

פורסם

קח בחשבון שזה תקציב יחסית נמוך להגברה של אוזניות , לדעתי המגברים הזולים (כמובן שיש זולים יותר , אני מתכוון לאלה ששוה לשים לב אליהם) מתחילים באיזור ה1500 ש"ח..אני מדבר על מגבר ביתי.אם אתה מעוניין אז דבר איתי בפרטי יש לי מגבר טוב מאוד למכירה ובלי קשר

אתה מוזמן אלי מתי שתרצה (אני גר בחיפה) לשמוע קצת מוסיקה דרך מגבר אוזניות כדי שתבין על מה ולמה...

אם אתה לא גר בצפון אז יש לך את אבי יפה באיזור ירושלים או את פויז במרכז וגם בת"א בטוח יש חנויות שמוכרות.

פורסם

לא נמוך יחסית לאוזניות שלו.

אם אתה שומע במיוחד דרך המחשב עדיף לקנות כבר כרטיס קול וזהו.

אני לא מציע לקנות יותר מ600 שקל מגבר, יעני חצי מהסכום של האוזניות. (דעתי בלבד כן..)

פורסם
  • מחבר

nusbaum.uriel - האם יש חברה מסויימת שאתה ממליץ? או אפילו דגם מסויים?

VersuS - כנ"ל, לגבי הכרטיס קול ומגבר?

פורסם

לגבי כ. קול:

http://www.testfreaks.com/sound-cards/asus-xonar-ds/

נראה לי עדיף לך במחשבה שנייה להשאר עם הכ. קול שלך.

לגבי מגבר אני לא מבין כל כך... :nixweiss:

אל תמהר סתם תבדוק בדיוק מה אתה רוצה. :DJsmile:

יש לי שאלה אליך:

מה היה רע לך עד עכשיו או מה דחף אותך לחשוב על קניית מגבר?

פורסם
  • מחבר

לגבי כ. קול:

http://www.testfreaks.com/sound-cards/asus-xonar-ds/

נראה לי עדיף לך במחשבה שנייה להשאר עם הכ. קול שלך.

לגבי מגבר אני לא מבין כל כך... :nixweiss:

אל תמהר סתם תבדוק בדיוק מה אתה רוצה. :DJsmile:

יש לי שאלה אליך:

מה היה רע לך עד עכשיו או מה דחף אותך לחשוב על קניית מגבר?

אני חושב שחבל שיש לי אוזניות כאלו ולא לקנות מגבר, כשאני מקשיב למוסיקה דרך האייפוד אני מרגיש שהסאונד שהן יכולות להפיק הוא הרבה יותר ממה שאני שומע. דרך המחשב הסאונד נשמע מעולה.

פורסם

יש איזה מישהו שמוכר אקווה ב600 בdtown, די והות לאוזניות שלך, הן לא צריכות הגברה רצינית.

פורסם

אני אציע לך הצעה , ותנסה להפנים אותה.

אם אתה עכשיו בכניסה לכל העולם הזה של הסאונד אתה צריך לקחת בחשבון שזה לא יגמר (תאמין לי מנסיון אישי).

אתה קונה אוזניות ואז אתה אומר לעצמך : " קניתי אוזניות בהמון כסף , הן יכולות להשמע יותר טוב , לא חבל בשביל עוד קצת כסף לוותר " ?

אבל זה לא יעצור שם , כי גם מגברים יש המון ....

בקיצור לדעתי , קודם כל תלך לאנשים שיש להם מגברי אוזניות.לך עם האוזניות שלך כדי לשמוע מה ההבדל.

עבור האוזניות שלך ההבדל (לדעתי) לא אמור להיות יותר מדי משמעותי (אלא אם כן תלך לשמוע מגברי מנורות),בכל מקרה - רק אחרי שתעשה דבר כזה תחליט אם

יש טעם להיכנס לזה.אל תסמוך גם על אנשים שאומרים שיש הבדל אדיר מכיוון שזה עניין סובייקטיבי , כל אחד מרגיש אחרת.

מעבר לזה, גם אם שמעת אוזניות עם מגברים והן לא האוזניות שלך , תתעלם ממה ששמעת.יש דגמים (בעיקר דגמים יותר יקרים משלך) שעבורם המגבר תורם המון (למשל כל הדגמים עם ההתנגדות הגבוהה) ויש אוזניות שמיועדות לעבוד טוב גם ללא ההגברה.זה לא אומר שמגבר לא יתרום , זה רק אומר שהן מיוצרות בצורה כזו שתאפשר להגיע איתן לביצועים יפים גם ללא הגברה ייעודית.

בכל מקרה,, השורה התחתונה כמו תמיד , לך עם האוזניות שלך לשמוע מגברים.

לגבי האקווה - לדעתי מגבר טוב+ ו600 שקל זה באמת מחיר לא רע , אבל אני לא יודע אם זה מה ש"יעשה לך את זה " אם אף פעם לא היה לך מגבר אחר.

פורסם

האמת שב-600 שקלים הייתי שוקל ברצינות לקנות אותו. הוא בהחלט שווה סכום כזה. ותמיד אפשר למכור אותו שוב באותו הסכום. רק לוודא שהוא במצב טוב וזה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים