עבור לתוכן

האם ספקי הכח של היום יותר אמינים מהספקים שלפני 5 שנים?

Featured Replies

פורסם

אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק.

תודה

פורסם

תשקיע את ה300שח האלו ב420של TT הוא יספיק לך והוא אמין ביותר ותלוי גם איזה ספק אתה קונה , כל הספקים הלא ג'נריים מה שאומר מיוצרים על ידי יצרן עם שם כמו TT ANTEC TSUNAMI ועוד הם ספקים טובים אבל אם אתה קונה ג'נרי יש לפחות 20% שהספק ישרף , אני יכול להגיד לך שיש לי ספק ג'נרי עם מארז ג'נרי והכל עובד בסדר טפו טפו, אבל לא יודע מה יהיה אחר כך.

פורסם

כן עקרונית הספקים של היום יותר יציבים וחזקים, אם הם לא ג'נריים כמובן ומיוצרים ע"י חברות טובות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

1. למה הספקים של Thermaltake זולים משמעותית מאנטק ושאר המותגים? האם זה רק בארץ או שהם נחשבים פחות טובים אמינים או משהו?

2. אם ספק הוא 420W הוא תמיד ייצרוך 420W או רק אם תיהיה מערכת מחשב שבאמת תצטרך צריכה כזאת?

3. על כל הספקים רשום באתר משהו כזה "Support Intel P4 and AMD XP & K8 CPU with" אבל לא פנטיום 3. אני מניח שמה שתומך בATHLON XP ייתמוך גם בפנטיום 3, לא?

פורסם

2. לפי צריכת החשמל של המערכת. 420 וואט זה המקסימום.

3. אכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים