עבור לתוכן

"אחרי!" או "כושר אקסטרים"?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצד שני אתה לא בא לשם כדי להנות אתה בא לשם כדי להיות מוכן לשייטת/סיירת. אני רוצה להיות קצין בשייטת 7 ולכן צריך להתקבל לקורס חובלים. איך שאני מכיר את עצמי, אני לא אדע להתאמן נכון ואולי אפילו אזניח עם הזמן באימונים אישיים. להתאמן בקבוצה זה הרבה יותר טוב לטעמי (שוב, זו העדפה אישית בלבד).

פורסם

רק דבר אחד חשוב מאוד. תשים לב שאתה לא מגזים עם האימונים. תהיה קשוב לעצמך, גם אם הקבוצה או הצוות ידרבנו אותך.

אל תתן ל"רעל" להשתלט עליך. שים לעצמך גבולות ברורים. יש אנשים, שלא מקשיבים לגוף שלהם ובגלל זה הם מקבלים דלקות/שברי מאמץ ושלל דברים לא נעימים.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי שברי מאמץ/דלקות זה הגבול. כשזה מגיע לנזק פיזי (הקאה לא נחשב, למרות שלא הקאתי אף פעם גם כשהייתי נתון למצבים של תשישות גופנית מוחלטת) זה כבר התחום האדום. אני שם לעצמי גבולות ברורים וזה לא לפגוע בעצמי.

תודה על העצות :)

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי את דיון הקורס פסיכומטרי,כן לא שחור לבן.

לפני שאני אתייחס לשאלה אם כן או לא,רק שתדע שלא בונים מנהיגות כמו שנאמר פה,זה גם לא המטרה של הקורס. המטרה היא לבנות איתנות פיזית ומנטלית,כלומר לבנות כושר ותחושת מסוגלות שתעזור לך בגיבושים ובמסלול ליחידות כלשהן. אף אחד שם לא בונה פיקוד ולא נעליים,בלי קשר שמנהיגות זה אחד הדברים שיש עליו הכי הרבה דיון איך ללמד ולבנות (ואין לי כוונה להיכנס לכך). טוב אמר מישהו כאן שאתה לומד מניסיון. אתה יכול להיות לוחם מעולה אבל לא מפקד,זה לא סותר אחד את השני.

לשאלתך על הקורס. ובכן הקורסים הם טובים. אני חושב שבדומה לפסיכומטרי מדובר פה על משמעת עצמית. מי שמסוגל ללכת ולרוץ 5 פעמים בשבוע לבד אז עדיף שילך לקורס אם באמת הוא רוצה לשפר את סיכוייו להגיע ליחידה קרבית. סך הכל אין רע בקורסים והם מעודדים כושר ועושים סימולציה טובה לכל מה שקורה בגיבושים.

אם אתה בעל משמעת עצמית גבוהה אז אתה יכול ללכת ולרוץ לבד,ולהתאמן ולקרוא לבד.

אם אתה מחפש סטטיסטיקות אני יכול להגיד לך שיש לי סיפורים של חברים שהלכו לכאן ולכאן ויש הצלחות ויש כישלונות ככה שאין איזה אופציה עדיפה,ואני מציע לך לבחור לפי הגורם של המשמעת העצמית.

רק עצה קטנה אחת במידה ואתה מחליט להתאמן עצמאית-הרבה אנשים עובדים לא לפי תוכנית ומנסים דברים מטומטמים שעושים בגיבושים (מודה ומתוודה הייתי אחד מהם) ופוגעים בבריאות שלהם,לכן תבנה תוכנית אימונים טובה והגיונית (לא הגיוני = לרוץ עם משקלים למשל) ויהיה בסדר. בהצלחה.

פורסם

אקסטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים