פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים לא מדויקהגרסא הגרמנית כבר דלפה לפני שעה לרשת ואם לשמוע שדר גרמני צועק עושה לכם את זה אתם מוזמנים לנסות.
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים לא מדויק הגרסא הגרמנית כבר דלפה לפני שעה לרשת ואם לשמוע שדר גרמני צועק עושה לכם את זה אתם מוזמנים לנסות. LOL
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים SHNELL ! SHNELL ! GOAL! , herich Gezunt detrich die goal!חירבוש! אבל זה נשמע בערך ככה נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים יש פאץ' לגירסא הגרמנית שהופך אותו לאנגלית אבל השדרן עדיין נשאר נאצי :-\
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים ככה לידעכם יש את זה כבר יומיים ל PS2 וזה משחק חמוד !! אבל לא יודע למה לא התלהבתי יותר מידי ! יש אפשרויות שליטה ממש מגניבות אבל אני בקושי שחקתי אז זה קשה לשלוט מתרגלים עם הזמן !
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אני האמת לא ממש מתלהב...גם בגלל שאני לא ממש אוהב משחקי FIFA, כאילו אוהב אבל לא.....ואולי גם כי יש לי חרא של מחשב שלא כיף לשחק בו בכלל!!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אם זה מעודד אותך... אני כותב את שורות אלה במהירות שעון של 500 מגהרץ. מרוב השעמום כאן החלטתי להוריד את כל הקונפיגורציה בביוס למינימום, כולל מתחים, הרגשה נהדרת ואני בטוח שהמעבד מודה לי על כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.