עבור לתוכן

עזרה | קסנון לרכב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים!

יש לי חבר שמנסה להזמין גם אם הוא ישיג במחיר טוב אזמין דרכו.. אחרת אני אקנה משהו ביד 2 ואולי אזמין בנפרד את הרפלקטורים

מאתר אחר..

פורסם

אתה יודע מה. אתה צודק.

בכלל אין לי אופנוע

יאללה זרמתי איתך.

אני מוריד תחתימה.

אם באמת היה אכפת לו הוא היה קונה קיט מיקצועי בכמה אלפים ולא זבל סיני ב $100 מ EBAY

אתה עושה צחוק? :o

אחרי שלוש ומשהו שנים להוריד את האופנוע 2.9 SEC? :screwy:

פורסם

הינה דוגמא יפה

א. קסנון שלא בא מקורי באוטו מהחברה נחשב בארץ כלא חוקי !

ב. יש סיכוי שזה יתקע לך במכס

מה שקורה בארץ זה , שזה מושך ניידות וזה די בעייתי ::)

פורסם
  • מחבר

עוד פעם לא חוקי..

אני בטוח שכל המתנגדים פה מזהים קסנון לפי הצבע - כחול

אני רוצה לבן!

למשטרה יקח קצת זמן לשים לב אם האור הוא רגיל או של קסנון..

המלחמה הכי טובה הייתה אם כולם היו שמים את הדברים האלה.. אני בטוח שהיו מוציאים פטרון במקום להלחם בו

הבעיה היא שכולם מסכימים עם המשטרה ולא מונסים להבין או למצוא פיטרון איך כן אפשר.

כל דבר במדינה שלא מובן ישר הופך ללא חוקי.. תעשיית חלקי הרכב בארץ פשוט מגוחכת בגלל זה

כל שינוי קטן צריך אישורים גדולים..

פורסם

מה שאתה לא קולט זה שהשוטרים לא מחפשים לבן/כחול/אדום/שחור

הם מחפשים כל מה שלא צהוב (מנורה רגילה).

מספיק שאתה שונה בים האורות הצהובים השוטר ישר יעצור אותך.

דרך אגב לא אמרת פה איזה אוטו יש לך...

פורסם

יש לו פיג'ו. לא זוכר את הדגם. אם זיכרוני אינו מטעה 207.

פורסם
  • מחבר

למי יש פיג'ו?

לא לי בכל מקרה..

מיצובישי קולט

פורסם

עוד פעם לא חוקי..

אני בטוח שכל המתנגדים פה מזהים קסנון לפי הצבע - כחול

אני רוצה לבן!

למשטרה יקח קצת זמן לשים לב אם האור הוא רגיל או של קסנון..

המלחמה הכי טובה הייתה אם כולם היו שמים את הדברים האלה.. אני בטוח שהיו מוציאים פטרון במקום להלחם בו

הבעיה היא שכולם מסכימים עם המשטרה ולא מונסים להבין או למצוא פיטרון איך כן אפשר.

כל דבר במדינה שלא מובן ישר הופך ללא חוקי.. תעשיית חלקי הרכב בארץ פשוט מגוחכת בגלל זה

כל שינוי קטן צריך אישורים גדולים..

ברוך הבא למדינת ישראל ... ::)

כנראה לא קראת מספיק חוקים , אפילו אם תשים לדים על השפריצרים על המכסה מנוע גם זה לא חוקי , שומדבר לא חוקי לא יעזור לך דבר ..

מדינה משטרע !

אין מה לעשות ..

תחפש ביד שניה בפורומים של רכב כגון קארס-פורום וכדו' .. יש מצב שתמצא קיט קסנון ..

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא למדינת ישראל ... ::)

כנראה לא קראת מספיק חוקים ' date=' אפילו אם תשים לדים על השפריצרים על המכסה מנוע גם זה לא חוקי , שומדבר לא חוקי לא יעזור לך דבר ..

מדינה משטרע !

אין מה לעשות ..

תחפש ביד שניה בפורומים של רכב כגון קארס-פורום וכדו' .. יש מצב שתמצא קיט קסנון ..

[/quote']

אנשים אומרים שזה מסנוור.. אבל תאורת נאונים בשלטים ומסכים 80 אינטש בצמתים זה בסדר..

ואני לא מדבר על התאורות החדשות של המשטרה בצבעי תפארת כחול אדום מסנוורים וכאבים בעיניים..

פורסם

^אם כבר הזכרת לפני כמה ימים ראיתי בצומת סגולה שלט עם פרסומת שעושה 5 פלאשים ברצף...

בתור הולך רגל כמעט עשיתי תאונה :kopfpatsch:

בנוגע לנושא אי אפשר לשים את הקסנון בתור אורות גבוהים או משהו כזה? [סורי לא מבין בזה...]

פורסם

אנשים אומרים שזה מסנוור.. אבל תאורת נאונים בשלטים ומסכים 80 אינטש בצמתים זה בסדר..

ואני לא מדבר על התאורות החדשות של המשטרה בצבעי תפארת כחול אדום מסנוורים וכאבים בעיניים..

מה אתה עושה צחוק? הקסנון הזה מסנוור יותר מטלוויזית פלזמה 42 מול הפרצוף בזמן נהיגה בלילה. כל פעם שאני לא מסוגל להתסכל במראה בגלל אידיוט תורן בגרוטאה עלובה עם קסנון ומערכת שעולים יותר מהרכב עצמו אני מקלל את היום שהוא נולד.

פורסם

זה לא אמור להיות בכלל זינון?

פורסם
  • מחבר

מה אתה עושה צחוק? הקסנון הזה מסנוור יותר מטלוויזית פלזמה 42 מול הפרצוף בזמן נהיגה בלילה. כל פעם שאני לא מסוגל להתסכל במראה בגלל אידיוט תורן בגרוטאה עלובה עם קסנון ומערכת שעולים יותר מהרכב עצמו אני מקלל את היום שהוא נולד.

אבל ייחסתי את זה ללדים..אני הסכמתי לגמרי שקסנון מסנוור כל עוד הפנס לא מתאים או לא שמים ריפלקטור

ואני חושב שאין שום רע ברכב שבולט ועם נוכחות בכביש כי עדיף לראות מאשר לא לראות.

אם הנוכחות היא מכוערת או יפה זה כבר בעיה אחרת.. אבל בטח שהיא חייבת לא להפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים