עבור לתוכן

עזרה | קסנון לרכב

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין?

ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות..

המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן)

בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור..

אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק..

אני מוכן להשקיע עד 100$

אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה

תודה רבה

פורסם

ויש סיבה שאתה רוצה לעשות את זה,

חוץ מאשר להיראות כמו ערס ממוצע ולהציק לאנשים עם האורות של הרכב שלך?

מה גם, שאם זכרוני אינו מטעה אותי, זה לא חוקי לשים פנסי קסנון

ברכבים שבאים במקור בלי פנסים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

נו עוד פעם עם הדיעות האלה..

ערסים לא ערסים אם אתה לא אוהב את זה בעיה שלך

ואולי אתה לא יודע אבל יש לזה יתרונות חוץ מיופי.

אני מודע לחוקיות ומודע לשאר הדברים, בגלל זה אני רוצה אור לבן כדי שמשטרה לא תשים לב שזה קסנון..

פורסם

אז קודם כל, זה לא חוקי

ועד כמה שזכור לי, לא אמורים לעסוק בפורום בדברים לא חוקיים.

שנית,

איזה יתרונות בדיוק יש לזה, חוץ מזה שזה מסנוור אנשים וגורם לך להיראות כמו ערס עם פוזה? (כן, ערס)

פורסם

infer73 :אתה מודע לכך שהקסנון לא הומצא בשביל להיראות כמו ערס ,יש לו שימושים מאוד פרקטיים ,והוא משפר את טווח התאורה בצורה רבה .

מה גם שזה מוסיף למראה הרכב, אבל על טעם ועל ריח (וכך גם על מראה) אין מה להיתווכח.

אבל, אתה חייב להתקין את זה עם אופטיקה מתאימה שתגרום לך לא לסנוור את האימא של כל מי שנוסע בכיוון הנגדי, האמת שקסנון בלי האופטיקה הוא גם זה שעושה את מראה הערס המסנוור .

פורסם

בלי שום קשר לשוק האפטרמרקט ולעניין הפוזה, פנסי קסנון פשוט יותר טובים מהפנסים הסטנרדטיים ברכבים היום.

תאורה יותר חזקה (=בטיחות גבוהה יותר, כמובן בהנחה ויש חיפויים מתאימים וזה מותקן כהלכה כדי למנוע סינוור), פחות חשמל ואורך חיים הרבה יותר גבוה.

לא יודע אם זה מוצדק לקנות ולהתקין משהו כזה בכל רכב - ואני גם ממש לא בטוח לגבי המוצרים שנמכרים באיביי ובכל מיני מקומות מפוקפקים.

אבל בעקרון כן, קסנון זה שיפור מאד מוצדק לרכב. למעשה אחד המוצדקים שאפשר לעשות...

פורסם
  • מחבר

אין לי שום כוונה לסנוור אף אחד וזו אחת הסיבות שאני מחפש עם רפלקטור שחוסם את האור בקו העליון.

חבל שזה נהפך לדיון כזה .. אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי :facepalm:

פורסם

מה לא מובן? :s07:

זה לא חוקי! איך תעביר עם זה טסט? כל שנה תפרק ותרכיב מחדש? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

וואי..

טוב אם אתה באמת רוצה לדעת אז אתה פשוט מרכיב חזרה את הנורות הרגילות.. לא צריך לפרק שום דבר

התקנה של זה לוקחת 20ד' חצי שעה.. אז גם 10ד' בשנה לא יהרגו אותי

אני גם מחליף פילטר פתוח לפני טסט..

פורסם

חברים:

הרסתם את רבי!!! מה החפירה הזאת חוקי לא חוקי, הוא לא רצח אף אחד ואם הוא מחפש הורדה מהכביש ועוד מוכן לשלם על זה 100$ אז שיהיה בכיף.

סחבק, לענייננו:

1. תוצאה שנייה ::)

http://lmgtfy.com/?q=H4+6000K

2. הם אפילו שולחים לישראל

http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=kb.page&chapter=6&id=26

3. בדוק כאן קודם, הוא כמעט היחיד בארץ (ידיד שלי) שמחזיק כל מה שאתה רוצה לרכב מבחינה קוסמטית ושיפורים.

http://redline.evrika.co.il/index.php?page=1747

4. חשבת שאתה היחיד בישראל עם זה? בדוק יד שנייה

http://www.google.com/search?hl=iw&q=H4+6000K&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&lr=lang_iw&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

פורסם

בלי שום קשר לשוק האפטרמרקט ולעניין הפוזה, פנסי קסנון פשוט יותר טובים מהפנסים הסטנרדטיים ברכבים היום.

תאורה יותר חזקה (=בטיחות גבוהה יותר, כמובן בהנחה ויש חיפויים מתאימים וזה מותקן כהלכה כדי למנוע סינוור), פחות חשמל ואורך חיים הרבה יותר גבוה.

לא יודע אם זה מוצדק לקנות ולהתקין משהו כזה בכל רכב - ואני גם ממש לא בטוח לגבי המוצרים שנמכרים באיביי ובכל מיני מקומות מפוקפקים.

אבל בעקרון כן, קסנון זה שיפור מאד מוצדק לרכב. למעשה אחד המוצדקים שאפשר לעשות...

בהתקנה מקורית במפעל כן, בהחלט. קסנון דבר מצויין. בהתקנה ישראלית קלאסית מוסך "אח שלי גבר נעשה את הרכב פצצה" זה לא עושה כלום חוץ מסינוור נהגים אחרים. 99.999% מתקינים קסנון משיקולי פוזה בלבד (יחד עם ג'אנטים "מגנזיום" ואגזוז פתוח על יודנאי אקסנט 96 מחורבנת שלהם)

פורסם

אני לא רואה שום דבר רע בלשפר קוסמטיקה ברכב שלך כל עוד זה לא בהגזמה.

יש רכבים שפשוט נראים משעממים מהמפעל ודורשים שינויים קוסמטיים, גם משפחתיות.

פורסם

זה טוב זה טוב..

תקנה תקנה :xyxthumbs:

תעשה גם השחרת חלונות מקדימה ושיחקת אותה.

וגם תרכיב אגזוז זרימה חופשית.

לפחות אחרי זה תוכל להגיד שאתה תורם למדינה...

הקנס שתקבל יעזור מאוד לגרעון עכשיו...

פורסם

מה אתם רוצים מהבנאדם? יש לזה יתרונות והוא מחפש משהו מעבר לקוסמטיקה כי כנראה שהתאורה חשובה לו (הוא גם שם רפלקטורים למנוע סינוור).

בכלל, Tchebyscheff ודומיך, ההרגשת אופנוען פשערשע קסדה רוצחטטט שחור פלילי שהחתימה/ אוואטר שלך נותנים היא לא פחות "ערסית מתלהבת".

פורסם

אתה יודע מה. אתה צודק.

בכלל אין לי אופנוע

יאללה זרמתי איתך.

אני מוריד תחתימה.

אם באמת היה אכפת לו הוא היה קונה קיט מיקצועי בכמה אלפים ולא זבל סיני ב $100 מ EBAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים