עבור לתוכן

בסוף שרפו קוראן ב 11\9 לעיני העולם כולו

Featured Replies

פורסם

אני שמח שזה בא מהצד הנוצרי.. אולי עכשיו אנחנו יהודים יפי הנפש נוכל סוף סוף לגנות אותם בדברים שהם עושים?

אני לא יודע באמת מה יותר טוב.. לחזק או להצתדק? נו מזה משנה גם ככה האסלם ימשיך לשנוא אותנו..

אז.. :yelclap:

סלחו לי על הביטוי אבל זה אירוני ששני ה"שרמוטות" הללו-נצרות ואיסלם חייבות את קיומם ליהדות אז שישבו בשקט. כמובן שאני נגד שלושת הדתות ומעדיף לבטל אותם ולקחת רק מה שטוב מן היהדות,נצרות ואיסלם(למרות ששאין לי מושג מה טוב שם) ולגבש את זה למספר נורמות חיים. כמובן לקחת רק את הטוב כמו 10 הדיברות ועוד.

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיסלאם יש הרבה דברים טובים. גם שם אתה תמצא את חוכמות חיים כמו בתנ"ך אבל לא רק זה, כמובן יש גם פן מעשי יותר. לפי האיסלאם למשל אסור לשתות אלכוהול או לצרוך סמים, כי זה מעוות את דרך החשיבה וכושר השיפוט של האדם. אני חושב שזה חוק חכם.

זה מה שעולה לי לראש כרגע, כאחד שלא מכיר כמעט את האיסלאם (רק מחברים מוסלמים, ולפני שאתם מתפרצים הם אנשים לכל דבר ויכולים במקרים רבים להיות יותר מתורבתים ואנושיים מהמון יהודים שאני מכיר).

פורסם

מחזק :xyxthumbs:

כמובן שהבעיה היא בדת ולא באנשים עצמם.או יותר נכון בחוסר התגובה של אנשים טובים לרע שחי בקרבם.

פורסם

חלש הוא שרף כולה 3-4 דפים...

לפי דעתי האמריקנים היו צריכים להגיב במעשה יותר חריף אפילו מלווה בטרור

פורסם

גם בסרטים של המסור יש מוסר השכל ..זה אומר שמה שהוא עושה בסדר?

משתמשים בחכמת חיים בשביל למשוך את האוזן ולפתוח את הלב בשביל להכניס רעל.

אפשר להגיד שזה מסכם כל דת.. אבל אני עדיין בעד הדת היהודית

יש כאלה שאומרים שבגלל דת יש שנאה ומלחמה.. אני לא רוצה לחשוב איך העולם היה מתנהג בלי הדת (ע"ע the book of eli)

פורסם

כמובן שהבעיה היא בדת ולא באנשים עצמם.או יותר נכון בחוסר התגובה של אנשים טובים לרע שחי בקרבם.

ההפך הבעיה היא בבני-אדם לא בדת, האיסלם הקיצוני מעוות את הקוראן, אבל גם בו יש דברים לא טובים כמו על מוחמד עצמו.

אבל בכל זאת הכל תלוי בבני-האדם [למשל ביהדות ההלכה מסורה לפוסקי ההלכה, שיכולים לבטל גם את הכתוב בתורה לפי המצב. רבי יוחנן בן זכאי ביטל את עונש המוות ביהדות, משום שהחליט שזה לא מתאים לתקופה למרות שגם כמעט ולא היה יוצאת מיתה.... אלא זה יותר להתרעה וכך הלאה, חכמי ישראל היו תמיד אנשים רגישים למוסר ולרוח התקופה, ולעולם לא הגיעו לדרגת שפל המוסלמית של ציווי על התאבדות ורצח - שם יש הרבה קיצונים וגם הרבה תומכים בה, אבל השפויים שם אין תמיכה בזה יצא לי לראות הרבה סרטונים על זה.

], גם ללא דת היו אסונות ראה היטלר וסטלין וכו'..

גם ביהדות אסור סמים - בעצם כל דבר שמזיק לגוף ו"שמרתם את נפשותיכם"

וכל דבר שמועיל לגוף -זה מצווה- כמו ספורט.

.........

אני חושב שהמעשה של לשרוף זה לא היה מעשה נכון.

צריך רק לצאת נגד אותה כת טרור ולאבד אותה מהעולם.

פורסם

הבעיה היא באנשים שמנצלים את הדת לרעה, וזה קיים בכל דת שהיא (כן, גם ביהדות).

פורסם

הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לעבר אירועים שהתרחשו במדינות מוסלמיות בעולם עקב הכרזת הכוונה לשרוף ספרי קוראן-

בלא מעט מקומות, עשרות אלפי אנשים יצאו לרחובות ושרפו דגלי ארה"ב+הקריאות הרגילות של "מוות לאמריקה" וכו'

אני חושב שפה אפשר לסכם את הנושא הזה.

פורסם

לא כלכך..

כי יש הבדל בין זלזול במדינה לבין זלזול בדת שלה.. ודת זה דבר הרבה יותר רגיש.

מה היה מכעיס אותך יותר - שרפת דגל ישראל או שריפת תנ"ך ?

פורסם

אותי למשל היה מכעיס אם היו שורפים לי את הצ'ק

פורסם

לא כלכך..

ונניח שאתה צודק - איך זה מסביר שאדם אחד (!!!) רוצה לשרוף קוראן וזה גורר "מוות ליהודים/אמריקאים/ציונים/ישראלים, שריפת דגלים, פיגועים" ?

פורסם

כי זה מתאים על כל מקרה בלי שום קשר אם שורפים ( חס וחלילה ) קוראן

זה כמו עם הבדיחה :" למה אין לך כובע "

פורסם

שכחתם את עובדיה יוסף לא מזמן? בגלל אדם אחד...

אז כן ברגע שאדם אחד כנראה בעל השפעה\מפורסם אומר משהו או מתיימר לעשות משהו וזה מתפרסם אז ישר מאשימים את כל המדינה או כל הדת שלו.

אם אני מחר בא וצועק ברחוב "מוות לערבים!" הם יצעקו חזרה "מוות ליהודים!" הם לא יבואו אישית נגדי..

ברור שזאת טיפשות.. אבל ככה הטבע עובד..

פורסם

אני לא מבין למה אתם מתעקשים לעצום עיניים, אתם לא רואים לאיזה מפלצת האיסלם הפך ?

אני עדיין לא מבין איך יש בארץ ישראלים שאשקרה חושבים שהאיסלם זה טוב ?

אנשים תיתעוררו, בגלל הרצון שלכם להיות יפי נפש עוד תיגמרו בלי מדינה במקרה הטוב, ובלי החיים שלכם במקרה הרע.

אגב יואב g, אני בדיוק כמוך מאמין שצריך להימנע מצריכת אלכוהול וסמים, אבל למה לעזאזל צריך להיסתמך בנושא הזה על שפר שטוען שאתה ובניי עמך הם חזירים, ולא צריכים להיתקיים\להיתקיים רק בצורה מיזערית תחת שליטה מוסלמית .

פורסם

לא כלכך..

שריפת דגל ישראל.

אבל אף אחד מהם לא היה גורר ממני מחאה נגד הפעולה, ע"י ביצוע אותה פעולה בדיוק (:screwy:).

עצימת העיניים שלך פשוט מעוררת רחמים.

"אוייי לאאא איך הם לא מתביישים להעליב את הדתתתתתתתת בושה וחרפההה מגיע להם למותתתת!! מגיע להם!! שימותו!!!" ::)

מציע לך לראות את הפרק (הכפול) בסאות'פרק על הנושא הזה. הפרקים על Family Guy.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים