פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים למה הסמיילי העצוב? ואצלי בשעון קיץ עדכנתי לבד בטלפון ואחרי יומיים הטלפון עדכון אותו שוב והעביר את השעון קדימה . תודה. גם אני עצוב. יוצאים בחושך חוזרים בחושך. 6 לילה
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים דווקא לי בXP זה עבד מצויין. עד אתמול ב1 בלילה זה היה על Jerusalem Daylight Savings Time ואז ב2 בלילה זה אוטמטית הפך ל Jerusalem Standard Time וחזר שעה אחורה(ב2 השעה הפכה ל1).בקשר לסלולרי - אני בסלקום ויש לי נוקיה E71 - בהגדרות שעון יש אפשרות "עדכון שעה ממפעיל הרשת" וזה מוגדר על "מופסק". אממה - ב2 בלילה, כמו גדול, הוא שינה אוטמטית את השעה ל1... אי אפשר אפילו לסמוך על המכשיר ש*לא* יעשה את מה שצריך? לאן הדרדרנו!?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים בקשר לסלולרי - אני בסלקום ויש לי נוקיה E71 - בהגדרות שעון יש אפשרות "עדכון שעה ממפעיל הרשת" וזה מוגדר על "מופסק". אממה - ב2 בלילה, כמו גדול, הוא שינה אוטמטית את השעה ל1... אי אפשר אפילו לסמוך על המכשיר ש*לא* יעשה את מה שצריך? לאן הדרדרנו!?יש לי גם נוקיה (6210C), וגם שם יש את השטות הזו. (במעבר לשעון קיץ "זכיתי" להתעורר שעה לפני הזמן, בנוסף לשעת השינה שהפסדתי כתוצאה מהמעבר)
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים ^^כע, זה לא ממש עבד ב XP.כנראה שלא הגדרת את אזור הזמן נכון, אמור להיות ירושלים UTC+2, או שביטלת את אפשרות הסינכרון, או את האופציה לשינוי אוטומטי של שעון קיץ/חורף.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים כנראה וכנראהארץ: israel, שפה hebrew, איזור זמן GMT+2 jerusalemשרת זמן time.windows.comכל ההגדרות האלה בXP יביאו לך עדיין שעה אחת אחורה, בוינדוס 7 זה עובד מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.