עבור לתוכן

מחליפים היום לשעון חורף??

Featured Replies

פורסם

^^

כע, זה לא ממש עבד ב XP.

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הסמיילי העצוב?

ואצלי בשעון קיץ עדכנתי לבד בטלפון ואחרי יומיים הטלפון עדכון אותו שוב :facepalm: והעביר את השעון קדימה .

תודה.

גם אני עצוב.

יוצאים בחושך חוזרים בחושך. 6 לילה

פורסם

6 בלילה זה באמת באסה

פורסם

דווקא לי בXP זה עבד מצויין. עד אתמול ב1 בלילה זה היה על Jerusalem Daylight Savings Time ואז ב2 בלילה זה אוטמטית הפך ל Jerusalem Standard Time וחזר שעה אחורה(ב2 השעה הפכה ל1).

בקשר לסלולרי - אני בסלקום ויש לי נוקיה E71 - בהגדרות שעון יש אפשרות "עדכון שעה ממפעיל הרשת" וזה מוגדר על "מופסק". אממה - ב2 בלילה, כמו גדול, הוא שינה אוטמטית את השעה ל1... אי אפשר אפילו לסמוך על המכשיר ש*לא* יעשה את מה שצריך? לאן הדרדרנו!?

פורסם

בקשר לסלולרי - אני בסלקום ויש לי נוקיה E71 - בהגדרות שעון יש אפשרות "עדכון שעה ממפעיל הרשת" וזה מוגדר על "מופסק". אממה - ב2 בלילה, כמו גדול, הוא שינה אוטמטית את השעה ל1... אי אפשר אפילו לסמוך על המכשיר ש*לא* יעשה את מה שצריך? לאן הדרדרנו!?

יש לי גם נוקיה (6210C), וגם שם יש את השטות הזו. (במעבר לשעון קיץ "זכיתי" להתעורר שעה לפני הזמן, בנוסף לשעת השינה שהפסדתי כתוצאה מהמעבר)

פורסם

^^

כע, זה לא ממש עבד ב XP.

כנראה שלא הגדרת את אזור הזמן נכון, אמור להיות ירושלים UTC+2, או שביטלת את אפשרות הסינכרון, או את האופציה לשינוי אוטומטי של שעון קיץ/חורף.

פורסם

כנראה וכנראה

ארץ: israel, שפה hebrew, איזור זמן GMT+2 jerusalem

שרת זמן time.windows.com

כל ההגדרות האלה בXP יביאו לך עדיין שעה אחת אחורה, בוינדוס 7 זה עובד מצויין

פורסם

אני חושב שהיום או מחר[br]פורסם בתאריך: 13.09.2010 בשעה 14:40:57

...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים