עבור לתוכן

מחליפים היום לשעון חורף??

Featured Replies

פורסם

אבל אתה לא צריך להיות בטוח באיזה שעה בידיוק לשנות. :s07:

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוכים הבאים לשעה 01:00 :)

פורסם

אוחז בי דה ז'ה וו...

פורסם

איזה מוזר! אני מרגיש שכבר הייתי פה!

פורסם

אני כבר הגבתי פה בעוד 20 דקות

פורסם

ווווווווויייייייי מסע בזמן!

epoch.gif

פורסם

מה שמעצבן, אני לא יודע מה קורא עם הסלולרי שלי, האם הוא יעודכן ע"י המפעילה? שעון המעורר שלי תלוי בו...

בחיים אני לא סומך יותר על הסלולארים!

אמרתי לעצמי, שאני לא אסמוך על העדכון של המפעילה. כבר אתמול, הזזתי את השעון שעה אחורנית וכיוונתי השקמה ל- 8:30 בבוקר.

מה שקרה בעצם. שהשעון צלצל בשעה 9:30. הסלולארי, הסתנכרן באמצע הלילה לשעה הלא מעודכנת של שעון הקיץ. :bash:

Fail רציני.

פורסם

להגנתך אתה תמיד יכול לומר שלקחת חלק במאבק.

פורסם

מאבק אמיתי. אפילו אדוני הנכבד, WIN7 בחר בתום לבו לא להסתנכרן.

פורסם

אצלי (SE W880 באורנג') דווקא בשלב מסויים בסביבות 3 בלילה (ובדיוק כשהתחברתי לאינטרנט, לא יודע אם זה קשור או שזה היה סתם בגלל שבדיוק הוצאתי אותו מנעילה) הוא אמר לי שצריך לעדכן את השעון ולהזיז אותו שעה אחת אחורה, ושאל אותי אם אני משאר את השינוי. אישרתי ומאז הכל טוב, חוץ מזה שאני עכשיו בשעון חורף בשיא הקיץ :-X

פורסם

בחיים אני לא סומך יותר על הסלולארים!

אמרתי לעצמי, שאני לא אסמוך על העדכון של המפעילה. כבר אתמול, הזזתי את השעון שעה אחורנית וכיוונתי השקמה ל- 8:30 בבוקר.

מה שקרה בעצם. שהשעון צלצל בשעה 9:30. הסלולארי, הסתנכרן באמצע הלילה לשעה הלא מעודכנת של שעון הקיץ. :bash:

Fail רציני.

אם אתה לא סומך עליהם וסומך רק על עצמך אז תבטל גם את הסינכרון האוטומטי עם הרשת. ככה שאם במקרה הם כן יעבדו נכון, אתה לא תדפק.

פורסם

שיניתי לסכנון עם הרשת רק באישור שלי, אז בבוקר הוא הציע לי ושינה לזמן הנכון (למרות שבלילה שיניתי לבד בכל מקרה)

פורסם

כמה טוב שיש Windows 7, עושה את זה אוטומאטית בשבילי.

זה עוד מXP ;D

פורסם

זה עוד מXP ;D

כן רק שהXP העקום הזה מביא לי שעה מוקדם יותר ממה שנקבע בישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים