פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מה שמעצבן, אני לא יודע מה קורא עם הסלולרי שלי, האם הוא יעודכן ע"י המפעילה? שעון המעורר שלי תלוי בו... בחיים אני לא סומך יותר על הסלולארים! אמרתי לעצמי, שאני לא אסמוך על העדכון של המפעילה. כבר אתמול, הזזתי את השעון שעה אחורנית וכיוונתי השקמה ל- 8:30 בבוקר. מה שקרה בעצם. שהשעון צלצל בשעה 9:30. הסלולארי, הסתנכרן באמצע הלילה לשעה הלא מעודכנת של שעון הקיץ. Fail רציני.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים אצלי (SE W880 באורנג') דווקא בשלב מסויים בסביבות 3 בלילה (ובדיוק כשהתחברתי לאינטרנט, לא יודע אם זה קשור או שזה היה סתם בגלל שבדיוק הוצאתי אותו מנעילה) הוא אמר לי שצריך לעדכן את השעון ולהזיז אותו שעה אחת אחורה, ושאל אותי אם אני משאר את השינוי. אישרתי ומאז הכל טוב, חוץ מזה שאני עכשיו בשעון חורף בשיא הקיץ :-X
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים בחיים אני לא סומך יותר על הסלולארים! אמרתי לעצמי, שאני לא אסמוך על העדכון של המפעילה. כבר אתמול, הזזתי את השעון שעה אחורנית וכיוונתי השקמה ל- 8:30 בבוקר. מה שקרה בעצם. שהשעון צלצל בשעה 9:30. הסלולארי, הסתנכרן באמצע הלילה לשעה הלא מעודכנת של שעון הקיץ. Fail רציני. אם אתה לא סומך עליהם וסומך רק על עצמך אז תבטל גם את הסינכרון האוטומטי עם הרשת. ככה שאם במקרה הם כן יעבדו נכון, אתה לא תדפק.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים שיניתי לסכנון עם הרשת רק באישור שלי, אז בבוקר הוא הציע לי ושינה לזמן הנכון (למרות שבלילה שיניתי לבד בכל מקרה)
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים זה עוד מXP ;Dכן רק שהXP העקום הזה מביא לי שעה מוקדם יותר ממה שנקבע בישראל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.