עבור לתוכן

ישרוטל פונדק רמון - מישהו היה ויכול לחוות דעה?

Featured Replies

פורסם

http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/

חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה...

מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר?

תודה.

פורסם

נראה באמת כמו דירת שיכון

הם מנסים לדחוף חזק באימיילים ובליכאורה מבצעים

זה אף פעם לא סימן טוב למלון ,

אני מתאר לעצמי שאתה תקבל שם בדיוק את מה שתשלם - מניסיון ראיתי שמחירי המבצע הם למעשה המחירים הראליים למלון כלומר ביחס לחדרים אחרים באותו מחיר למעט עונות הביניים והעונות היבשות בהן אתה יכול לקבל תמורה מסימלית לכספך , כל מלון שנותן מחירי מבצע בעונה - חשוד בעיניי .

שנית , בית מלון חדש הוא תמיד "סיכון" כי הרבה זה גם טעם אישי ומצב של המתארחים באותו זמן .

יחד עם זאת , רשת ישרוטל תשמור על רמה מינימלית של איכות כך שמה יכול כאן להפריע לך זה הציפיות , אם המחיר מתאים לך לכיס והזמן נוח , תמיד נחמד לנסות בית מלון חדש , אישית מניסיון למדתי שעדיף לי לנסוע עד לבית המלון ( צימר ) אישית ולבדוק אותו אם אני רוצה חופשה נחמדה , הארץ היא לא עד כדי כך גדולה , אני רציני במה שאמרתי , עדיף לי לנסוע אישית לבית המלון ( למעט אילת ובעונה ) ולהשקיע מספר שעות בנהיגה מאשר להתבעס במשך שלושה ימים ועוד לשלם על זה כסף , תתפלא , מוצאים דברים גם טובים יותר בדרך .

פורסם
  • מחבר

^

תודה, אבל אני עם 3 בנות בגילאי 3, 6 ו-9 שלא יקבלו בהבנה מרובה טרטור של שעות ברכב וכיתות רגליים מאוהל עלאק-בדואי/רוחני לצימר-שיכונים במצפה רמון בסוף יום טיול מפרך...

ממש אין לי דרישות גבוהות אבל יותר מזה לא מתאים לי לשלם מעל 1000 ש"ח ללילה בדירת חדר כמו שהיתה לי בקיבוץ בגיל 16 ועם ארוחת בוקר באותו סטנדרט פחות או יותר.

פורסם

אם כך

הייתי מציע לך אירוח בקיבוצים - מעולה למשפחות עם ילדים - אתה יודע מתקנים של הקיבוץ וכו'

גם אתה מקבל ערך פחות או יותר מלא לכספך

( המחירים לא יקרים והארוח מצויין )

פורסם
  • מחבר

תודה... בתור יוצא קיבוץ עם כזה "בית הארחה" - לא מתקרב בעיקרון :lol: אבל תודה על הרעיון.

תכננתי טיול באיזור מכתש רמון אז חשבתי ללון בקרבת מקום, לטייל ואז להמשיך לאילת (כך "נחתכת" לי הנסיעה המשמימה הזו לשניים).

פורסם
  • מחבר

ראיתי - הביקורות היו עוד גרועות בהרבה...

פורסם

חשבת על קמפינג ?

מה עם בית ספר שדה ?

ניראה לי שבמקומות מתוירים כל כך בארץ הם דיי זורקים ז על הארוח , הם חושבים שבין כך יגיעו , יכול להיות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים