עבור לתוכן

למשהו כאן יצאה לבקר בגרמניה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות.

אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו :xyxthumbs:

פורסם

גרמניה זה מקום ענק

תצטרך להתמקד באיזור/ים מסויימים

היכן המשפחה ?

פורסם

אל תוותר על ברלין, אחת הערים הכי שוות באירופה. גם בילויים, גם היסטוריה, וגם עיר שכיף להסתובב בה. מומלץ: שווארמה אצל התורכים.

פורסם

דרזדן,מינכן וברלין כמובן.

פורסם

ב-18 מתחיל אוקטוברפסט במינכן, עד ה-4 לאוקטובר

פורסם

מומלץ: שווארמה אצל התורכים.

בשביל להגיע עד גרמניה? :lol: :lol: :lol:

באמת שמדובר במדינה ענקית (הכי גדולה באירופה) אז חשוב שתהיה ממוקד גיאוגראפית.

פורסם

במינכן תמצא את המפעל של BMW מכוניות, בתוך המפעל יש מוזיאון מדהים שווה ביקור.

פורסם
  • מחבר

גרמניה זה מקום ענק

תצטרך להתמקד באיזור/ים מסויימים

היכן המשפחה ?

אני לא זוכר את שם העיר, אבל אני יודע שהיא מאד קרובה לגבול עם הולנד.

כמה עולה בגרמניה לגור באחסניה\מלון זול?

פורסם

גרמניה לא נורא יקרה (מניסיון של כמה שנים אחרונות היא המדינה הכי זולה באירופה למחיה פחות או יותר), תוכל בהחלט להסתדר בכמה עשרות יורואים ללילה.

פורסם

הייתי בגרמניה שנה שעברה - ברלין/דרזדן/לאיפציג/המבורג/גלאסגאו/קוויקבורן/אלקסיסבאד/הרי ההרץ ועוד כמה חורים... מתוכננת גיחה נוספת לשם בעתיד, לאיזור היער השחור.

גרמניה די זולה, בערים הגדולות לא אמורה להיות לך בעיה לתקשר עם מקומיים באנגלית, אך הרחק מהן - רצוי להצטייד במילון. מה שכן, כל האנשים שנתקלתי בהם, בלי יוצא מן הכלל, השתגעו לעזור לי - גם אם לא הבנו אחד את השני כלל. מאוד התרשמתי מהבחינה הזו.

פורסם

פסטיבל הבירה!,הלוואי והייתי בגרמניה עכשיו :yelclap:

פורסם

מינכן אחלה מקום, יש שם את ההופברהאוז עם בירה HB שזה אחלה פאב שנמצא במידרחוב של מינכן.

אם אתה שוכר רכב אתה יכול לבקר בבית של היטלר בברכטסגאדן וגם בטירות של המלך לודוויג

ליד פרייבורג בגבול צרפת יש את פארק אירופה שזה אחלה פארק ומזכיר את דיסניוורלד

פורסם
  • מחבר

אמ..

אני גם שמעתי על היער השחור ועוד מספר מקומות כאלה, במקומות האלה יש אכסניות או שיש צורך להצטייד בשק שינה ואוהל?

יש בגרמניה מקומות שאפשר לעשות בהם טרק מלבד היער השחור או במדינות השכנות לגרמניה?

פורסם

ברלין, ברלין, ב-ר-ל-י-ן. :xyxthumbs:

פורסם

אמ..

אני גם שמעתי על היער השחור ועוד מספר מקומות כאלה, במקומות האלה יש אכסניות או שיש צורך להצטייד בשק שינה ואוהל?

יש בגרמניה מקומות שאפשר לעשות בהם טרק מלבד היער השחור או במדינות השכנות לגרמניה?

בגרמניה בכל כפר של 10 בתים יהיו לפחות 2 צימרים (צימר בגרמנית פירושו חדר, אבל גם ממש לא חסרים בתי הארחה, מה שבארץ אתה קורא לו צימר), ובכל עיירה של 5000 תושבים יהיו בנוסף להרבה מאוד צימרים גם איזה בית מלון או שניים, קטנים, משפחתיים ובד"כ מאוד מאוד נחמדים. אם אתה ספונטני אז בכלל אל תזמין לינה מראש, פשוט לך ללשכת התיירות המקומית (בכל חור יש) וישלכו אותך לצימר פנוי או לחילופין כנס לבניין הראשון שיש עליו שלט: zimmer: frei.

כמו כן, אפשר בקלות להתנייד מכל חור ברכבת (אישית ראיתי רכבות ומסילות שמגיעות לכפרים נידחים באמת), אבל אם אתה מתכוון להגיע לאזורים המרוחקים, כדאי לך לשכור רכב.

בכל מקרה, אם אתה לא מתכנן טיול של חודשיים-שלושה, תתמקד באזור מאוד ספציפי וטייל רק בו. היער השחור, לדוגמה, הוא עצום, ורק בו לבד אפשר להעביר חודש (אישית הייתי ביער השחור שבוע, התמקדנו בעיקר בצפון היער השחור ובקושי ראינו משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים