עבור לתוכן

שאלה לגבי הלוח אם וזכרונות

Featured Replies

פורסם

אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156.

רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו?

דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון?

שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור?

תודה וחג שמח!

פורסם

את המפרט של הלוח תוכל למצוא באתר היצרן.

1. כדי שיהיה אפשר לענות אם הלוח הזה משתלם לך או אם אולי יש לוח אחר שמתאים גם הוא, צריך לדעת מהן הדרישות שלך מלוח האם, כלומר, איזה סוג וכמות חיבורים אתה מחפש וחשובים שיהיו בלוח האם?

2. איזה מעבד יהיה בכלל במערכת הזאת?

3. אין שום הבדל מורגש בפועל, חשוב לקנות זיכרון בתדר 1600 רק אם אתה מתכנן OC. נקודה חשובה יותר היא לוודא שהזיכרון שאתה קונה עובד במתח של עד וכולל 1.65V בהתאם להמלצה של יצרנית המעבד.

4. המארז מתאים ללוח האם אבל לא בדיוק הבנתי מה הכוונה ב"מבחינת יציאות".

פורסם
  • מחבר

1. אין לי עוד לוח שאני חושב עליו. אני רק צריך שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. של מה? אין לי מושג! :-) על פי צורך. לגבי חיבורים- הבנתי שיש usb3... רק 2? eSATA? איזה חיבורי sata יש שם?

2. המעבד שיהיה שם הוא- core-i5 760 2.8.

3. גם בשביל עשרות בודדות של שקלים לא עדיף?

4. תשכח מה ששאלתי.. :-)

ולגבי המארז, עם כמה מאוררים הוא מגיע וכמה אפשר בסך הכל?

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 17:31:49

אני לא יכול לערוך מכיוון שאני גולש עם הפורטל הסלולרי וזאת הסיבה שאני עושה גם דאבל פוסט. בשניה שאהיה ליד מחשב אשנה את הכותרת.

מצטער ותודה!

פורסם

1. אתה צריך לדעת להגדיר את השדרוג שאתה מחפש אחרת אי אפשר לענות. אם אתה מתכוון לשדרוג של מעבד אז כבר אפשר להגיד לך שזה יהיה בלתי אפשרי מכיוון שדור המעבדים הקרוב של Intel ישתמש כבר בתושבת חדשה לגמרי. כל המידע על חיבורי הלוח מופיע במפרט שבאתר היצרן. תבדוק שם ותוודא שהוא מכיל כל מה שאתה צריך.

3. רק אתה יכול לקבוע אם עדיף או לא. מבחינת ביצועים לא יהיה שום הבדל (וראה הערה שלי בנושא הזיכרון בהודעה הקודמת, בייחוד נושא המתח). אני חושב שאם זה מתאפשר תקציבית אז כדאי לקחת זיכרון בתדר 1600 כדי להשאיר לעצמך אפשרויות פתוחות ל-OC. אם אתה כבר יודע שלא מתוכנן OC בכלל, הרי שזה די מיותר.

4. לא יודע. כנס לאתר יצרן המארז ובמפרט כנראה שיופיע הכל. בכל מקרה בנושא מארזים תתייעץ בפורום המתאים שהוא ספקים ומארזים כדי לקבל את ההמלצות הטובות ביותר.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי אם אני אוכל לשדרג למעבד i7 החדש זה מספיק לי כנראה..

פורסם

אתה תוכל לשדרג רק למעבדים בתושבת 1156 לה קיימת סדרת המעבדים Core i7-8xx ועד כמה שידוע לי לא צפויים לצאת לה מעבדים חדשים.

חוץ מזה ובלי קשר, אם אתה קונה Core i5-7xx למה שבכלל תרצה לשדרג ל-Core i7? מעבדי סדרת Core i7 הם ממש לא משתלמים לרוב המשתמשים (כתלות בשימושים כמובן) וכשיגיע הזמן שאולי כן תרצה או תצטרך לשדרג את המעבד שלך, מעבדי ה-Core i7 הנוכחיים כבר לא יהיו רלוונטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים