עבור לתוכן

משחקי pc- הסוף?

Featured Replies

פורסם

המשחקים היחידים שאני נהנתי לאחרונה הם:

bioshock 1 - ההמשך שלו היה עלוב והיה נראה יותר כמו הרחבה של הראשון.

HALF LIFE 2 היה טוב

JERICHO היה מעולה!

dungeon seige 2 היה כייפי

כל השאר באמת שלא היו כייפים

סדרת cod למינהם משעממ רצח.

crysis -רק בגלל הגראפיקה.

האמת שיש הרבה משחקים מושקעים אבל אותי אישית הן משעממים פעם אהבתי משחקי יריות לאחרונה אני מתלהבת יותר ממשחקי ARPG שלצערי לא יוצאים ממש.

• תגובות 74
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחכה בנרות לפורטל II

פורסם

יש מספיק משחקים טובים תפסיקו להתלונן כל הזמן..

מאפיה 2 אחלה משחק.. (מי שציפה לGTA עם גרפיקה יותר טובה בעיה שלו)

סטארקראפט 2 אחלה משחק..

COD גם אחלה..(איזה מספר זה?)

יש עוד משחקים שהם חידושים של משחקים קודמים..

ואל תדאגו, הם בכוונה לא פיתחו את כל המשחק בשביל להוציא המשכים של המשכים .. הרי למי יש כח ליצור משחק חדש?

פורסם

בסופו של יום הגיימינג בPC אף פעם לא ימות, גם אם חלק ממשחקי הפעולה, שמן הסתם אופייניים הרבה יותר לקונסולה ולGP של הקונסולה, הם אקסקלוזיביים ולא יצאו לPC, לPC יש את הנישה הקבועה והבלעדית לו, והיא RTS, RPG, MMORPG וFPS. כל עוד יש ביקוש לז'אנרים האלה של המשחקים - הPC בחיים לא יקבל את סופו בעולם הגיימינג.

דרך אגב, הקהילה ומעגל הלקוחות לאותם משחקי MMORPG וRTS גדולים, ניתן כמובן את הגדולים ביותר - WOW וSTARCRAFT, יורקת בגודלה על קהילת הקונסולות, רק כדי לפוגג את המחשבה שרוב הגיימרים משחקים בקונסולה המיינסטרימית.

פורסם

הממממ בוא נסגור את הדיון ב"GTA4 היה פורט גרוע" כי על זה בערך חצי מהפוסטים פה.כן,GTA4 ואני לא מדבר על האפיסודז היה פורט גרוע.הבנו את החלק הזה.מי שרץ ביום הראשון לחנות לקנות אותו בלי לבדוק קודם אכל אותה.אני לא רואה למה זה סיבה להגיד שהמחשב מת? רוקסטר קצת חסרה בPC נכון, אבל לנו יש את וואלב ובליזרד. בסופו של דבר אף אחד לא באמת מפסיד כלום.כמו כן המצב העגום של החיקויים והחוסר יצירתיות ונוכחת מוגברת של חיזרים ונחתי חלל קיימת באותה מידה על הקונסולות עם HALO KILLZONE GEARS OF WAR וכל שאר השיבוטים שאף אחד לא מרגיש באמת בחסרונם על המחשב.מה בעצם שחקני המחשב הפסידו השנה חוץ מרד דד?

פורסם

^^^

את כל המשחקים ש MS קנו ובטלו את גירסאות המחשב בשביל שאנשים יקנו XBOX 360...

העובדה שאתה מתיחס למשחקים של EPIC ושל סוני כאלה שיבוטים מראה שידע בהסטוריה של שוק המשחקים אין לך, על HALO אני לא מדבר כי לא יצא לי לשחק במשחקים של החברה שפתחה אותו. EPIC חברת ענק ו GOW הוא בפרוש משחק מצויין שיודע לגמד את החסרונות של ה 360 ולהראות את כל הנקודות החזקות שלו. במקרה של סוני זה סיפור אחר לגמרי, החברה אספה קבוצה של מפתחים שחברות אחרות רק יכולות לחלום עליהם. KILLZONE הוא אחד ממשחקי ה FPS הטובים הראשונים שיצאו לקונסולה ושבר את המיטוס שלא ניתן לשחק FPS בקונסולה, אם המשחק הזה היה יוצא למחשב הוא היה שואף לציון מושלם.

פורסם

הם נחשבים למצוינים רק היו תלונות על עודף משחקי חיזרים ושוטרים סטנדרטיים אז הנה אלה עוד משחקים בסדרת נחתי החלל הקשוחים שנלחמים ברוע הרובוטי/חיזרי/ממשלתי התורן. את היילו אני כן מכיר ושחקתי ועשוי היטב ומצויין ככל שיהיה העלילה שלו ממוחזרת וצפויה כמו נעל בית משומשת.

פורסם

רד דד צפוי לצאת גם לPC במועד מאוחר יותר. ^

פורסם

^מקור?

פורסם

אין שום מקור רשמי.

אני חושב ש-Game Informer פירסמו אי שם בטעות איזה ידיעה שזה יוצא ל-PC ובסוף ערכו את הכותרת.

אבל עד ש-Rockstart לא יאשרו, הכל דיבורים.

כמובן שזה מאוד צפוי שהמהלך הזה כן יקרה: כמו עם GTA, Assassins Creed ומשחקים נוספים שמשוחררים לקונסולות שם הפיראטיות נמוכה, עושים את הרווחים עד שהחברה רואה שהאחוזים נופלים ואז מכריזים בצהלה על גירסת ה-PC המיוחלת.

שהרי כאן ההשקעה כדאית ותשתלם- המשחק כבר קיים ונותר לעבוד על פורט למחשב ולגרוף רווחים נוספים.

מחכה בנרות לפורטל II

ואני חשבתי עד היום שאנשים רק "מחפשים בנרות".

אבל אם מסתבר שאפשר גם "לחכות בנרות", ועוד לפורטל 2- אני איתך! :silly:

פורסם

השלבים במאפיה 2 פשוט גאוניים במיוחד בכלא אשכרה גרמו לי להרגיש מושפל כשניקיתי את השירותים בכלא חח

ואיך שהם גרמו לתחושה שונה לגמרי בתקופה לפני הכלא ואחריו כאילו זה משחק חדש

פורסם

מממ גם mirror's edge היה מעולה!

פורסם
.

ואני חשבתי עד היום שאנשים רק "מחפשים בנרות".

אבל אם מסתבר שאפשר גם "לחכות בנרות", ועוד לפורטל 2- אני איתך! :silly:

אתם לא תעלו באש עד שהמשחק ייצא? P:

כ"כ בא לי את BAYONETTA למחשב :( אני עדיין נהנה לטחון קומבואים ב-DMC4...

כולי תקווה ש-DE3 יחזור למקור מבחינת אווירה סוחפת וממנגנון ירי מלוטש יותר, זה המשחק היחיד שאני ממש מצפה לו. אהההה וכמובן DNF רק בשביל הסקרנות לראות מה עם המריחה הזו אחרי יותר מעשור.

פורסם

de3?

פורסם

de3?

dues ex 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים