עבור לתוכן

משלוחים לארץ עם MyUS - יש למישהו ניסיון?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

בשעה טובה ומוצלחת אני מתכוון להזמין לי מחשב נייד חדש מארה"ב (הפרש של יותר מ3K שקל [אחרי משלוח ומע"מ]),

בשיטוטי ברשת הגעתי לחברת MyUS, חלק מהביקורות בחו"ל לא משבחות, אבל רוב הביקורות בארץ הן דווקא חיוביות.

עכשיו לשאלה: האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת?

אם יש חברה יותר טובה - תציעו גם.

תודה לעוזרים ושנה טובה :yelclap:

פורסם

ראה ערך ushops

פורסם
  • מחבר

uShops יותר יקרים (בגלל ה"משקל הנפחי")

פורסם

לא יודע לגבי מחיר אבל MUSTOP מאוד נחמדים מבחינת שרות :) הזמנתי לפני יותר משנה מחשב נייד דרכם והטיפול היה מסור ביותר, בימינו הזמנתי 2 פריטים קטנים חדשים והטיפול גם מצויין, ממליץ :xyxthumbs:

עריכה: ממה שראיתי עד עכשיו מאסטופ היא היחידה שמציעה הנחות של כמה דולרים בכל מיני חנויות כמו אמאזון, הזמנתי כמה 2 פריטים קטנים באמאזון דרך המבצע ראש השנה שלהם, שזה 20$ זיכוי על הקניה, סה"כ הפריטים עלו לי פחות מ50$, החבילות יאוחדו לחבילה אחת קטנה יותר, וכמה זה כבר אמור לצאת? :nixweiss: גרושים.

פורסם

יש גם את www.bongous.com

גם אני רוצה להזמין כמה דברים מאתרים שמחייבים כתובת בארה"ב. המלצות נוספות יתקבלו בברכה כולל השירותים שהשוויתם ולמה פסלתם אותם.

פורסם

לי יש נסיון חיובי מאוד עם uShops, לפני חודשיים - הזמנתי נעליים מארה"ב

החיוב הנפחי הוא משהו שקיים בכל החברות, והמשלוח המוזל של ushops שלא קיים ב-mustop לדוגמה הוא ממש זול!

הם כותבים שזה יכול לקחת עד חודש וחצי משלוח במקום שבועיים אז אם לא אכפת לך לחכות זו אופציה.

למזלי הנעליים שקניתי הגיעו תוך שבועיים (הם מעבירים מוצרים למשלוח אווירי אם יש להם מקום פנוי)

החברה עצמה שייכת לדואר ישראל, אז אפשר לישון בשקט

פורסם

דואר ישראל ואפשר לישון בשקט לא מסתדר לי ביחד :P

פורסם
  • מחבר

טוב הזמנתי דרך MyUS עם שירות Personal Shopper שלהם. נעדכן בהמשך

פורסם

(הפרש של יותר מ3K שקל [אחרי משלוח ומע"מ]),

ומה עם מכס?

פורסם
  • מחבר

על מחשבים ניידים יש רק מע"מ

פורסם

אני מעוניין לדעת מה העלויות תכלס של שירותים מסוג זה (במיוחד MUSTOP)

למשל אני רוצה להזמין משהו שעלותו באמזון 400 דולר ומשלוח חינם.

כמה כסף אני צריך לשלם לMUSTOP כדי להעביר דבר כזה לכאן (נניח שמשלוח USPS לדבר כזה עולה 30 דולר, כמה יותר מזה הולך לחברת התיווך הזאת ?)

פורסם

הם (MUSTOP) לא עושים לך חיים קלים בלהבין כמה יצא בסוף המשלוח. בנוסף לזה לא לכל מוצר מוצמד המשקל הסופי למשלוח באתר המכירה. יצא לי כמה פעמים לשלם יותר ממה שהיה אמור להיות בגלל שעם האריזה למשלוח (לפעמים הם מכניסים את האריזה של אמזון למשל, לאריזה נוספת שלהם) יוצא חריגה של כמה גרמים בודדים ואז צריך להוסיף עוד כ- 6$.

אגב,

הם העלו את המחיר ההתחלתי לאחרונה מ- 14$ ל- 15$. לרכוש מ- ebay כמעט תמיד יוצא זול יותר, אני משתמש בשירות שלהם רק אם אין את מה שאני מחפש ב- ebay או שיש איזה מבצע/קופון משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים