עבור לתוכן

"בהצדעה"-אתר הטבות לחיילים משוחררים ולמילואמינקים

Featured Replies

פורסם

https://www.behatsdaa.org.il/

נתקלתי באתר הזה במייל ששלחו לי מהאגדוה למען החייל.

עוד לא יצא לי להכינס אבל אני בקרוב אכנס ונראה מה הולך שם.

נראה לי שזה אחלה של דבר שסוף סוף מישהו עושה משהו לחיילים ששירתו בצה"ל והשתחררו בכבוד.

כל הכבוד להם. :xyxthumbs:

עריכה,

טוב כשאתם נכנסים לאתר אתם מעדכנים פרטים כמו שם, שם משפחה, אימייל, טלפון וכד'...

ואז אתה רואה את כל האטרקציות שיש, כגון מופעמים קרובים, הופעות, ספא, קולנוע, מינויים וכד'.. במחירים יחסית טובים.

יום ספא ב180 ש"ח.

הופעה של סינגולדה ב90 ש"ח.

2 כרטיסים זוגיים לבתי הקולנוע של גלובוס מקס ב170 (אצלנו, בגלובוס מקס נתניה זה עולה 120 ש"ח לאחד!)

ואפשר להזמין גם דרך האתר.

פורסם

קיבלתי את זה אחרי המיליון ימ"מ שעשיתי בשנת 2009. :D

לא יודע אם אני צריך להיות שמח או עצוב על זה...

פורסם

אני עשיתי השנה 40 יום מילואים ואין לי גישה לאתר :-X

פורסם

עשיתי 25 יום השנה וזה לא עובד לי ...

למרות שהטבה רצינית זה פטור ממילואים ...

פורסם

לא עשיתי מילואים השנה וזה לא עובד לי?

אני צריך לעשות מילואים כדי לקבל כמה הטבות מצ'קמקות אם כך אני מוותר,זה חרטא אחד גדול כמו צה"ל.

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע, אני משוחרר טרי הכנסתי מספר אישי, מספר תעודת מילואים ונכנסתי כמו כניסה ראשונה, הזנתי פרטים ואני יכול לבחור הטבות..

פורסם

וואלה לא יודע, אני משוחרר טרי הכנסתי מספר אישי, מספר תעודת מילואים ונכנסתי כמו כניסה ראשונה, הזנתי פרטים ואני יכול לבחור הטבות..

טוב זה מסביר הרבה,כנראה שצריך לעשות מילואים,כי אותי זה לא מכיר למרות כול השנים שנתתי. טוב נו מילא לפחות זה תרם משהוא :xyxthumbs:

השתחררתי ב2008 אז עבר די זמן.

פורסם

עוד דרך שבה המדינה משתינה בקשת על חיילי המילואים. במקום לתת הטבות רציניות נותנים להם הטבות שאפשר לקבל בפלייארים בדואר. הכי מצחיק זה ההנחה על תשלום רשיון נהיגה אחת לעשר שנים. עשינו חישוב שזה יוצא 30 שקל לשנה, על כל המילואים שאתם עושים באותה השנה. מגוחך פשוט איך המדינה מעריכה את זה.

למילואימניקים שלא יתנו כלום ויגידו שזאת זכות לשרת את המדינה, או שיתנו ביד רחבה. לתת את זה זה כמו לזרוק לקבצן ברחוב 10 אגורות ולהגיד לו לך תאכל בזה ארוחת צהריים של 3 מנות. פשוט מעליב.

פורסם

לא קיבלתי בכלל כרטיס שיחרור כזה למרות שעשיתי השנה הרבה ימי מילואים.

פורסם

מי שעושה מעל 14 ימי מילואים בפעילות מבצעית בשנה מקבל את התעודה של משרת מילואים פעיל .

פורסם

זה כל מי שעשה מעל עשרה ימי מילואים באותה שנה שמחושבת מאי עד מאי.

לא קיבלתי בכלל כרטיס שיחרור כזה למרות שעשיתי השנה הרבה ימי מילואים.

התעודה מתחדשת כל שנה. יתכן שבגלל מתי שהשתחררת ו/או התחלת לעשות מילואים יצא שהימים שלך התחלקו על התקופות או נספרו על השנה הזאת.

תוכל לקבל את החתיכת פלסטיק הבלתי שימושית הזאת במאי הבא.

פורסם

טוב זה מסביר הרבה,כנראה שצריך לעשות מילואים,כי אותי זה לא מכיר למרות כול השנים שנתתי. טוב נו מילא לפחות זה תרם משהוא :xyxthumbs:

השתחררתי ב2008 אז עבר די זמן.

לפי מה שרשום באתר בדף "זכאים", אתה כן זכאי גם אם לא עשית מילואים:

"

מי שהשתחררו קודם ליום 2.5.10 זכאים להטבות מתאריך זה לשנתיים ימים.

"[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:29:41

אני לא מבין משהו...

בדף "זכאים" באתר רשום

"מי שהשתחררו קודם ליום 2.5.10 זכאים להטבות מתאריך זה לשנתיים ימים."

וזה ללא קשר למילואים.

אז טכנית, מכיוון שעוד לא 2012, כל מי ששירת בצהל זכאי להטבות , גם אם לא עשה את ימי המילואים הנדרשים?

פורסם
הזכאות להטבות במסגרת מועדון "בהצדעה" (להבדיל מהטבות אחרות אשר זכאים להן חיילים משוחררים)

הינה למשך שנתיים מיום השחרור. כל עוד לא חלפו חמש שנים מיום סיום שירות החובה.

פורסם

הכנסתי עכשיו מספר אישי, את המספר שרשום על התעודת מילואים החומה הזאת והוא לא מכיר בזה. רשום להתקשר ל"שירות לקוחות"...

טוב, נתקשר.

תעשו צילום מסך של ההטבות, שווה להתאמץ בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים