פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע:שוער - לב יאשין - ברית המועצות______________מגן - פאולו מלדיני - איטליהבלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניהבלם - בובי מור - אנגליהמגן - קרלוס אלברטו - ברזיל_______________קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינהקשר - מישל פלטיני - צרפתקשר - פרנץ פושקאש - הונגריהקשר - יוזביו - פורטוגל______________חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרדחלוץ - יוהאן קרויף - הולנד
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים מחבר אם אני אשים את פלה אז אני אצטרך לוותר על קרלוס אלברטו ולשים מגן אחר.
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים כמה מהשחקנים האלה בכלל יצא לך לראות משחקים ולא סתם שמעת עליהם?כי עם כל הכבוד לפושקאש למשל, ויש כבוד, הוא שיחק בשנות ה-50 למשל...
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אני אלך עם הרכב של שחקנים שאשכרה ראיתי משחקיםשוער - פטר שמייכל מגן ימני - קרלס פויול מגן שמאלי - רוברטו קרלוסבלם - פאולו מלדיניבלם - לוסיו קשר - צ'אבי קשר - איניאסטה קשר - רונלדיניו קשר - זידאן חלוץ - רונלדו (הברזילאי) חלוץ - ראול
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים פויול בלם ומתפקד לא משהו בכלל בתור מגן, לפחות בכל הנוגע להצטרפות להתקפה.
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים תאכלס, למשל לב יאשין, ראיתי כמה קטעים שלו.. לא נפלתי.שמייקל\קסיאס\בופון בקלות
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אני אלך עם הרכב של שחקנים שאשכרה ראיתי משחקים שוער - פטר שמייכל מגן ימני - קרלס פויול מגן שמאלי - רוברטו קרלוס בלם - פאולו מלדיני בלם - לוסיו קשר - צ'אבי קשר - איניאסטה קשר - רונלדיניו קשר - זידאן חלוץ - רונלדו (הברזילאי) חלוץ - ראול אבל לקחת 4 שחקנים מנבחרת ברזיל... ואפילו לא הולנדי אחד (דניס ברקגאמפ/מרקו ואן בסטן)
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים בחייך, מה תעשה עם ברגקאמפ? בגלל הפחד מטיסות שלו הוא כל הזמן הפסיד מונדיאלים...
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים זאת הייתה בדיחה...ואין ספק שהוא היה שחקן מצויין, אבל אני לא חושב שהוא היה נכנס ל-11 שלי.
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים שוער:פיטרש שמייקל/אוליבר קאןבלם:מלדיני | בלם:מארסל דסאיימגן שמאלי:רוברטו קרלוס | מגן ימני:קאפוקשר אחורי:מקאללה | קשר ימין:לאונל מסי | קשר שמאל: כריסטיאנו רונאלדו | קשר אמצע: זידאןחלוץ ימין: מראדונה/פלה | חלוץ שמאל: רונאלדו (השמן)/קרויף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.