פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים חג שמחחיש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשבאני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTOREזה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USBאין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלוםתודה רבה מראש=]
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון..כונן גיבוי כזה נכון? אני תמיד רואה את זה במחשבים ניידיםאבל פה אין..רק כונן C
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מאיפה אתה יודע שזה לא קיים?המחיצה הזאת בכלל לא צריכה להיות עם אות מוקצאת.
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אתה יכול לראות אותה (במידה והיא אכן קיימת) ב disk management.איך לבצע שיחזור למצב מפעל? תתחיל מלקרוא את החוברת/PDF של הנייד שלך.
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים למחשבים האלה יש תוכנה שמאפשרת לצרוב DVD שחזור. היא מאפשרת לצרוב אותו פעם אחת ואחריי זה האפשרות מבוטלת (כדיי שלא תוכל להתקין עותקים בכמה מחשבים). אם הדיסק נאבד או נדפק אתה נשאר ללא שחזור למערכת הפעלהאם המחשב מיד שניה יתכן שהמשתמש הקודם צרב דיסק כזה ולא נתן לך
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים למחשבים האלה יש תוכנה שמאפשרת לצרוב DVD שחזור. היא מאפשרת לצרוב אותו פעם אחת ואחריי זה האפשרות מבוטלת (כדיי שלא תוכל להתקין עותקים בכמה מחשבים). אם הדיסק נאבד או נדפק אתה נשאר ללא שחזור למערכת הפעלהאם המחשב מיד שניה יתכן שהמשתמש הקודם צרב דיסק כזה ולא נתן לךמה הקשר? הרי עם אותו דיסק DVD שיחזור לא תוכל להתקין אותו על כמה מחשבים שאתה רוצה ?מצטער על הקפצה אבל הנקודה חשובה .
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים החברות האלה מנסות להקשות אל המשתמש להעתיק, לא תמיד בדרך הכי יעילה או חכמה. יש לך הסבר אחר למה עושים שהתוכנה ננעלת אחריי שמייצרים את הדיסקים ולא ניתן לייצר אותם פעם שניה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.