עבור לתוכן

בעיה בפרמוט מחשב נייד עם מערכת Lenovo Care

Featured Replies

פורסם

חג שמחח

יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100

אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב

אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE

זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB

אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום

תודה רבה מראש=]

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון..כונן גיבוי כזה נכון? אני תמיד רואה את זה במחשבים ניידים

אבל פה אין..רק כונן C

פורסם

מאיפה אתה יודע שזה לא קיים?

המחיצה הזאת בכלל לא צריכה להיות עם אות מוקצאת.

פורסם
  • מחבר

טוב אם היא נמצאת איפה היא? איך אני אפרמט וישחזר את הווינדוס?

פורסם

אתה יכול לראות אותה (במידה והיא אכן קיימת) ב disk management.

איך לבצע שיחזור למצב מפעל? תתחיל מלקרוא את החוברת/PDF של הנייד שלך.

פורסם

למחשבים האלה יש תוכנה שמאפשרת לצרוב DVD שחזור. היא מאפשרת לצרוב אותו פעם אחת ואחריי זה האפשרות מבוטלת (כדיי שלא תוכל להתקין עותקים בכמה מחשבים). אם הדיסק נאבד או נדפק אתה נשאר ללא שחזור למערכת הפעלה

אם המחשב מיד שניה יתכן שהמשתמש הקודם צרב דיסק כזה ולא נתן לך

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למחשבים האלה יש תוכנה שמאפשרת לצרוב DVD שחזור. היא מאפשרת לצרוב אותו פעם אחת ואחריי זה האפשרות מבוטלת (כדיי שלא תוכל להתקין עותקים בכמה מחשבים). אם הדיסק נאבד או נדפק אתה נשאר ללא שחזור למערכת הפעלה

אם המחשב מיד שניה יתכן שהמשתמש הקודם צרב דיסק כזה ולא נתן לך

מה הקשר? הרי עם אותו דיסק DVD שיחזור לא תוכל להתקין אותו על כמה מחשבים שאתה רוצה ?

מצטער על הקפצה אבל הנקודה חשובה .

פורסם

החברות האלה מנסות להקשות אל המשתמש להעתיק, לא תמיד בדרך הכי יעילה או חכמה. יש לך הסבר אחר למה עושים שהתוכנה ננעלת אחריי שמייצרים את הדיסקים ולא ניתן לייצר אותם פעם שניה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים