עבור לתוכן

אני לא מאמין ! ולא מבין מאיפה יש להם את החוצפה .

Featured Replies

פורסם

משה תאומים, מהבעלים של הפועל ת"א, ואיתו כמה מראשי קבוצות נוספים, אמורים לשגר הבוקר מכתב ליו"ר ההתאחדות לכדורגל, איצ'ה מנחם, בדרישה לחייב את ראשי צ'רלטון להפסיק את שידורי הליגה הספרדית והאנגלית בערוצי הספורט השונים במהלך משחקי ליגת העל והשידורים בערוץ בתשלום.

וואלה

חברים אני לא מבין מהיכן יש להם את החוצפה, האומץ והעוז לבוא בדרישה כזו. כל יום אני נחרד לתרבות הכדור רגל בארץ. אין גבול לשטויות, זבל והכותרות שהם מספקים לנו.

מי בדיוק משה תאומים שיבקש להפסיק לשדר שידור ספורט איכותי מאירופה? זה כמו ששטראוס תבקש להספיק לייבא Nestle כדי שהמוצרים שלהם יצליחו. אפשר לקרא לזה בניית מונופול תרבותי בארץ. ועוד את הזבל שמשדרים בארץ ? הספורט בארץ לא שווה אגורה לתשלום.

והכל כדי שהכיסים שלהם יתמלאו בכסף.

גועל נפש!

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט בזיון.

פורסם

מסכים איתך אני כבר פרשתי מלצפות בחרטא הזה מזמן

פורסם

פשוט לא יאומן! כשאני קראתי את הכתבה ההיא לא האמנתי למראה עיני... שיכריחו אותי לצפות בכדורגל החובבני הזה? NO SIR!

בשבועיים האחרונים התנחמתי בעובדה שיש לי בספורט 5+ תכנים איכותיים הרבה יותר ללא תשלום(לפחות לא יותר ממה ששילמתי עד עכשיו) ובגלל זה אין לי בעיה רצינית עם כל הרעיון של ה"שבת של כדורגל" כי אין מה לעשות, הקבוצות באמת צריכות כסף, ואם לא לעשות את זה, אז הכדורגל הישראלי ימשיך להיות חצי חובבני כשיהיו אחת-שתי קבוצות שיזכירו במקצת את אירופה.

דבר ראשון, על כזה דבר אני פשוט הייתי מוציא חוק של להוציא להורג! אין, הטמטום של אנשים לפעמים הורג אותי... ועד כמה אני מתרגז כשאני שומע דברים כאלה! ממש עשן יוצא לי מהאף!

דבר שני, אני די בטוח שזה לא יקרה כי ספורט 5+ מחוייב לשדר את התכנים האלה ואם הוא לא יעשה את זה הוא יאלץ להיסגר...

שימו לב: "הטענה היא, שהשידורים המובילים מאירופה של קבוצות כמו ריאל מדריד, ברצלונה, סנטאנדר, ולנסיה, ליברפול, מנצ'סטר יונייטד וארסנל, מונעים מאלפי חובבי כדורגל להרשם ולקנות מנוי לשידורים הישראלים. "

מונעים! מונעים הם אומרים! הם למעשה עושים לנו טובה אה? יש לי את זכות הבחירה לבחור לצפות במה שאני רוצה. למרות שכדורגל ישראלי מעניין אותי(בגלל שאני אוהד מושבע של מכבי תל אביב:) ואני צופה רק במשחקים שלה ואני לא הולך למשחקי החוץ של הקבוצה אז אני רואה אותם בבית, וקבוצות אחרות לא מעניינות אותי בגרוש ואני לא צופה במשחקים שלהם כי הכדורגל מעורר רחמים) במקצת, אף אחד לא יכפה אותו עלי.

פורסם

כל דבר בארץ המעצבנת הזאת צריך לשלם

עוד מעט יגידו לנו שנצתרך לשלם אם אנחנו רוצים לנשום!!(קצת נסחפתי.. ;))

אבל מה שמעצבן שצריך עכשיו לשלם כל שבת!!(אנחנו חולי כדורגל בבית!)

פורסם

אל תתפתו לזה, אל תשלמו!

פורסם

אף אחד לא יאשר הפסקה של שידורים כאלה. ואם ישארו, הערוצים יפסידו מלא וזה יגרים גם להפסדים של הקבוצות... דבר שלא יוביל לשום מקום.

משה תאומים מפיל את הכישלון שלו בניהול הקבוצה (ולא רק שלו, כל הליגה מנוהלת בצורה מחפירה) על דברים שלא קשורים אליו כמו הליגה הספרדית. שילמדו לנהל את הקבוצה שלהם כמו שצריך, שיפסיקו לשלם משכורות של מאות אלפי שקלים בעונה לכל שחקן, שיתעסקו במה שצריך ולא בקקה של מישהו אחר...

חוץ מזה, זה נסיון עצוב ומעורר רחמים של משה תאומים :(

פורסם

אל תתפתו לזה, אל תשלמו!

צריך לשלם לי בשביל שאני אראה את בני סכנין מול הפועל פתח תקוה.

פורסם

ראשי הקבוצות החובבניות צריכים להתפרנס ממשהו לא? או לפחות להחזיר השקעה.

השקיעו סכומי עתק בקבוצות וקיבלו מנדבושקה בתמורה.

בכל מקרה, הפסקתי להתענין בליגה שלנו מלפני 2 עונות, פשוט בושה וחרפה מה שהולך.

ובקשר לליגות האחרות, מקווה ש בלה בלה בלה.

מה שיהיה יהיה לא מזיז לי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע. לדעתי יש צורך לעשות משהוא בנידון. אם העם לא יתאחד נגד הדיקטטורה החדשה (דיקטטורת תרבות) אנחנו נכנע לסחטנות של כל מיני עסקנים למינהם בספורט ובתרבות.

אני מסכים אם כל המילים שהיו כאן, ולדעתי מדובר בתקדים מסוכן מאוד.

אני מצידי אלחם בכל כוחי נגד תרבות הכדור רגל הישראלית והעשקנות המגעילה הזו.

פורסם

תגיד לי מה אתה מתכוון לעשות בנידון... אני אהיה הראשון לעזור...

פורסם

אני מצידי אלחם בכל כוחי נגד תרבות הכדור רגל הישראלית והעשקנות המגעילה הזו.

ידידי היקר, אין לך הרבה מה לעשות, אלא אם כן יש לך בערך כמה אלפי אנשים ברשימה שיתנתקו מיידית מהכבלים אם זה יקרה.

תיראה למשל את שידורי הליגה, בכל פינה ובכל חור יכולת לשמוע אנשים מכריזים בלהט:

"לא אשלם" "אין מצב" וכל הבבל'ת שישראלים כל כך חזקים בו, אבל 60 אלף שילמו כמו בובהל'ה.

תראה למה זה גרם, כניעה קטנה מול העשקנים, והתיאבון נפתח.

ומה הלאה? אולפני הסרטים יתבעו אותנו אישית?

הצחקת אותי. ;)

פורסם

הפעם דווקא יש הרבה מה לעשות, ובמקרה הגרוע ביותר ניתן יהיה פשוט לתבוע את התאחדות הכדורגל ואת חברות הכבלים, כי משה תאומים פשוט משקר במצח נחושה.

עפ"י טענתו, מניעת שידורי ליגות אחרות בשעת שידור משחקי הליגה שלנו נועדה כדי לא לפגוע בצפיה במשחקי ליגת וכן זהו דבר מקובל בכל העולם ומעוגן בתקנון פיפ"א.

לצערו של מר תאומים (ולשמחת אוהדי הכדורגל בארץ), ככל הנראה הוא קיבל ציון נכשל בבחינת הבגרות שלו באנגלית, שכן תקנון פיפא קובע בבירור שבעוד שלהתאחדות הכדורגל במדינה מסוימת שמורה הזכות להפסיק את שידורי הליגות הזרות בשעה שמתקיים משחק בליגה שלה, הדבר תקף רק כאשר מדובר במשחק שאינו משודר בטלוויזיה - קרי, הפסקת שידורי הליגות הזרות תגרום ליותר אנשים לצאת מהבית ולהגיע למשחק.

כמו כן קובע תקנון פיפא בבירור כי להתאחדות לכדורגל אין זכות להפסיק את שידורי הליגות הזרות אם בטלוויזיה משודרים משחקי הליגה שלה, וכך יוצא בעצם שההצעה של משה תאומים לא רק שאינה מעוגנת בתקנון פיפא אלא מנוגדת לו ובלתי חוקית.

http://apps.fifa.com/scripts/runisa.dll?M2:gp::67173%2Btv-radio/reg/index%2BE

ראו סעיפים 4a-4d

פורסם
  • מחבר

אין לי מילים. מיני הגדול !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים