עבור לתוכן

שדרוג ה-9800GT והאם זה משתלם?

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE).

אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים. :xyxthumbs:

פורסם

יותר משתלם לקחת כרטיס של ATI ואת זה להשאיר לפיזיקה

פורסם

מפרט נחשב(כולל ספק כוח)?

איזה מסך יש לך?

פורסם

יותר משתלם לקחת כרטיס של ATI ואת זה להשאיר לפיזיקה

כמובן שאפשר להשאיר אותו לפיזיקה גם עם כרטיס של NVIDIA...

ככה שGTX460 יהיה בחירה לא רעה.

אבל אתה חייב להבין שההבדל הוא לא שמיים וארץ.. ה9800GT עדיין לא כרטיס כזה נוראי...

פורסם
  • מחבר

מבחינת המפרט אני לא דואג..הספק כח 500w של טרמלטק..לוח אם של asus p5q3..אני רק רוצה לדעת אם זה משתלם..והאם אשים לב להבדל משמעותי

פורסם

אם זה 500W של Tt ועוד איך כדאי לך לדאוג, באיזה דגם מדוייק של ספק מדובר? האם בדגם מסדרת TR2 RX?

פורסם
  • מחבר

מאיזה סדרה הוא אני לא יודע..יש בכלל דרך לבדוק אם הקופסה כבר לא אצלי? :kopfpatsch:

פורסם

תפתח את המארז ותראה את המדבקה של הספק רשום עליה איזה יצרן ומה הדגם

פורסם
  • מחבר

בדקתי וזה TR2Q

פורסם

.... יש לך מזל זה ספק של 30A+ :)

הכי הייתי ממליץ זה GTX460 768MB בשבילך

פורסם
  • מחבר

לא אומר לי הרבה ה30+A ואם אני אחליף זה ל460 1gb ,אני באמת רוצה לדעת אם זה ישנה הרבה מבחינת הביצועים למשחקים ואם יש אופציה ששני הכרטיסים יהיו בsli?[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 23:32:21

וזה לא בדיוק הכרטיס שלע שם בהשוואה, שלי 9800gt עם 1gb..ותודה על ההשוואה.[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 23:36:31
ומצטער על ההצפה,יש כרטיס מסך כמו זה עם 2-HDMI
פורסם

אין שום הבדל ולו הקטן ביותר בין 512MB ל1GB ב9800GT, טריק שיווקי מסריח ב99% מהמקרים.

באיזו רזולוציה המסך שאתה משתמש?

(שכח מלהוסיף שני כרטיסים בSLI על הספק הזה)

פורסם
  • מחבר

1650 על 1000 ומשו שכחתי בדיוק את המספר וחוץ מזה אני משתמש במסך סוני של טלויזיה כמסך נוסף שהוא בפול hd....

פורסם

אין שום הבדל ולו הקטן ביותר בין 512MB ל1GB ב9800GT, טריק שיווקי מסריח ב99% מהמקרים.

באיזו רזולוציה המסך שאתה משתמש?

(שכח מלהוסיף שני כרטיסים בSLI על הספק הזה)

לא בדיוק משחקים מסוימים יוכלו לנצל יותר זיכרון

כמו GTA IV ,JUST COUSE 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים