עבור לתוכן

בנייה קבוצתית של מארזי מחשב מאלומיניום - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשתף אתכם בתוכנית שיש לי, והיא בניית מארז מחשב מפרופילים ולוחות של אלומיניום ופרספקס.

הרעיון הוא לבנות את המארז מ-0 , ולהתאים אותו למגוון צרכים שיענו גם על הדרישות של המשתמשים התובעניים ביותר.

יש לי כמה שרטוטים בראש, הראשון הוא עבור מארז סופר טאוור, והשני הוא קוביה בסגנון המארזים של MM.

יש לי גישה לחומרים ולכלי עבודה, וסביר להניח שאת רוב העבודה אעשה בעצמי (אם כי במידת הצורך אני אשתמש בכלים מאסיביים יותר או CNC אם אני אמצא לנכון)

לסיכומו של דבר, אין לי ספק בכך, שאם אנשים נוספים יכנסו לתמונה אני אוכל להוריד את עלויות החומרים והעבודה ל"קבלני משנה".

השאלה היא - האם ישנם אנשים שמעוניינים להצטרף?

במידה וכן - תגיבו, ואנא ציינו את סגנון המארז שתעדיפו (סופר טאוור או קוביה ענקית)

במידה ויהיו מספר אנשים שיהיו מעוניינים - אני אמשיך לשלב הבא והוא העלאת שרטוטים של המארז העתידי.

הקו שמנחה אותי הוא מקסימום פונקצואנליות ומינימום מחיר, אני בשאיפה שהמחיר הסופי יעמוד על אזור ה600 - 700 ש"ח.

התמורה?

- מרווח עצום

- יגיע מוכן לקירור מים - השאיפה היא לדחוף 3 לופים, כאשר כל אחד יבוסס על טריפל.

- סירקולציה מעולה

- מודולריות - בעניין הכלובים השונים להתקנים

- תמורה שאף מארז קנוי לא ייתן לכם

אשמח לשמוע על דרישות נוספות מצידכם - כגון מקום ל2 ספקים או 2 לוחות , גלגלים, הרכבה ללא כלים, פלטת לוח אם נשלפת ומגוון חומרים שמהם ייצורו הדלתות (אלומיניום, פרספקס במגוון צבעים, רשת )סידור כבלים נוח וכו'

חג שמח ושבת שלום

פורסם

*מעקב*

הייתי תורם יותר מזה, אבל כל אחד וכישוריו שלו... :nixweiss:

פורסם

אני יכול לעזור לך במחירים של פרספקס...

כשתצטרך שלח לי הודעה עם כמה אתה צריך ואני ישלח לך הצעת מחיר

פורסם

כישרון או חומרים אין לי לצערי אבל אשמח לעזור עם רעיונות.

אני אישית יעדיף קוביה, נראה לי יותר נוח.

גלגלים או\גם ידיות נשיאה יכולים להיות תוספת נחמדה.

הייתי רוצה מארז מרווח ככל האפשר, מקומות ייעודיים לחלקים של מערכת הקירור כמו מיכלים, משאבות רדיאטורים וכו'.

פלטה נשלפת ללוח אם, סידור כבלים נוח, שימוש באלומיניום לרוב החלקים.

משהו בסגנון הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=103_193&products_id=21901

אם יתגבש פה רעיון למארז איכותי כל כך (האחרון שאני אקנה) לא איכפת לי לשלם אפילו יותר מהמחירים שציינת.

בכל מקרה יוזמה מבורכת מחכה להמשך התפתחויות :yelclap:

פורסם

אני תכננתי בעבר איזה מארז מיוחד מ 0 ומה שתקע אותי עד עכשיו זה עלות הייצור שלו ב CNC.

רק על השלד שלו המחיר היה באזור ה 9K ש"ח.

אני ממתין שיהיה לי CNC זמין (בתקווה ממש בקרוב).

פורסם

המארזים שאתה רוצה לייצר חייב שכולם יהיו באותו גודל?

פורסם

מעקב, אחלה רעיון

פורסם

אתה יכול לחתוך עלויות של ה cnc אם תייצר אותם מפרופילים של חלון. ניתן לבנות את המארז מחתיכות קטנות יותר של פרופילים שונים במקום לחתוך פתחים בחתיכות גדולות יותר

פורסם

arkadur יש חדש?

מחכה לשמוע עוד פרטים ממך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני עובד על הסקיצה הסופית,

הבחירה נעשתה - מארז קובייתי רצפתי

התכנון בגדול הוא על :

- מגש לוח אם אופקי (שוכב ולא עומד)

- 9X120 בחזית - עבור 3 רדיאטורי טריפל ( עם רווחים בין השורות כמובן)

- ספק וכוננים קשיחים מתחת ללוח, יחד עם המשאבות (והמיכלים למי שירצה למקם אותם שם)

- החלק העליון יכלול את פנל ההפעלה והחיבורים, ואת מפרץ \ מפרצי ה5.25, בהתאם לעיצוב הסופי,

אני מקווה שבעוד כשבוע אני אוכל להעלות את הסקיצה הסופית לת'ארד.

לאחר מכן - אני אתחיל לרשום את המתעניינים ולהיות איתם בקשר ישיר עבור השינויים המינוריים והסופיים

השלב הסופי הוא קבלת הסכמתם ותחילת העבודה .

יום טוב.

אלי

פורסם

במילה אחת, פצצה.

מקווה שהרבה יצטרפו. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אני ממליץ שהלוח יהיה הפוך כדיי שיאסוף פחות אבק

פורסם

הפוך זה נחמד אבל לא ממש פרקטי.

כדי לעשות שינויים כמו הוספת כרטיס, זיכרון וכו' תצטרך לפרק המון דברים בדרך.

אם אתה רוצה לתכנן את זה בצורה שלא תצטרך לפרק התכנון החדש ככל הנראה יהיה יותר מסובך וייקר את העסק.

דבר שני המשקל של הרכיבים שאתה שם על הלוח פועל בצורה של "תלישה", לרוב זה לא קריטי אבל זה לא מומלץ

ויכל להגביל אותך במקרים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

הלוח הולך להיות בתצורת שכיבה,

ומתחתיו שאר הרכיבים

פורסם

מעקב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים