עבור לתוכן

פייסבוק ,מה עושים שם?

Featured Replies

פורסם

זה אתר גאוני. האינטרקציה החברתית שהוא מאפשר היא עצומה. אני יכול לדבר חופשי עם דוד שלי שגר ביפן

ובאותו זמן לראות תמונות של חבר שלי מהטיול בניו זילנד, לשחק פוקר עם 4 חברים מהשכונה ולתת לייק

על התמונה של האקסית בביקיני. לדעתי צריך להעמיד את צוקרברג בשורה עם ממציא המחשב ומייסד האינטרנט,

וואלק אם היה פרס נובל במחשבים הוא מזמן היה צריך לקבל אחד על כל 100 מיליון משתמשים.

+1

• תגובות 56
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה אתר גאוני. האינטרקציה החברתית שהוא מאפשר היא עצומה. אני יכול לדבר חופשי עם דוד שלי שגר ביפן

ובאותו זמן לראות תמונות של חבר שלי מהטיול בניו זילנד, לשחק פוקר עם 4 חברים מהשכונה ולתת לייק

על התמונה של האקסית בביקיני. לדעתי צריך להעמיד את צוקרברג בשורה עם ממציא המחשב ומייסד האינטרנט,

וואלק אם היה פרס נובל במחשבים הוא מזמן היה צריך לקבל אחד על כל 100 מיליון משתמשים.

הגזמה!

myspace קדמה לפייסבוק,עם כול הכבוד לצוקרברג הוא לא מרשים אותי כול כך כמו סרגי ברין ולארי פייג' ושאר הממציאים.

חסר משהוא ברשת הזאת,אני יודע שחסר אבל קשה להגיד מה.

לפעמיים פייסבוק מרגיש הכי חי שיש ויש מצבים שזה פשוט מקום מת ומשעמם,תלוי ביום.

פורסם

מה זה קשור ש-myspace קדמה, זה אתר שונה לגמרי.

לפעמיים פייסבוק מרגיש הכי חי שיש ויש מצבים שזה פשוט מקום מת ומשעמם,תלוי ביום.

זאת טענה דיי מגוחכת... פייסבוק הוא לא אתר תוכן ולא אמור "לשעשע" אותך. הוא פלטפורמה לאינטרקציה חברתית. זה הכל.

תהיה עם אפס חברים - הוא יהיה פחות או יותר אתר ריק.

פורסם

נו באמת זה כמו להעמיד את ממציא חלונות חשמל ברכב בשורה אחת עם הנרי פורד, קרל בנץ וג'ובאני אניילי.

כל הדברים שציינת היו אפשריים (אף פעם לא שמעת על סקייפ?) לפני צוקרברג למעט האפשרות לרגל אחרי אנשים אחרים ולתת לייק על התמונה של האקסית בביקיני. מכאן ועד לעמיד אותו בשורה אחד עם ממציא המחשב יש דרך מאד, מאד, מאד, מאד ארוכה.

פורסם

קצת מדאיג אותי שמה קורה בפייסבוק, נשאר בפייסבוק, לתמיד. ידוע למשל שמעסיקים פוטנציאלים בודקים פרופילים והיסטוריה של מועמדים בפייסבוק. אני משער שכך גם עושים אלו שקובעים סיווג בטחוני.

אבל זה לדיון אחר.

יש לי איזה חשבון בקושי פעיל בפייסבוק ומדי פעם אני משתמש בו בשביל למצוא חבר וותיק שנותק עימו הקשר לאחרונה.

כמישהו נשוי (ונאמן לאשתו) אין לי עניין במרבית השימושים העיקריים של השירות הזה (להלן - מעקב אחר אקסיות ושירותי פיק-אפ, למעשה - החברים שלי שפעילים מאוד בפייסבוק הם רק אלו שעדיין רווקים). מבין האנשים שהיו איתי בבית-ספר, בצבא ובאונירסיטה - אני שומר על קשר עם אלו שבאמת התחברתי אליהם, האחרים לא ממש מעניינים אותי, לא מזיז לי מה הם עושים עם החיים שלהם עכשיו וכו'. אם מישהו מהם יצור איתי קשר פעיל דרך פייסבוק - אין לי בעיה לאשר אותו, אבל זהו בערך.

אינטראקציה חברתית? אנשים מהעבודה, חברים וותיקים, הורים של חברים של הילד מהגן, משפחה. אין לי אף "חבר" בפייסבוק שאני לא מכיר מהעולם "האמיתי". מבחינתי חבר הוא מישהו שאתה יכול להתקשר אליו בנושא אישי או להעזר בו במקרה שאתה של מצוקה כזאת או אחרת ולהיפך.

פורסם

+1

פורסם

כל האדישות שבעולם לא תעזור לכם להכחיש את ההשפעה העצומה

של פייסבוק על האינטרנט. סקייפ? נו באמת, אתה לא יודע שעל כל שיחה סלולרית בעולם נשלחות אלפים של הודעות SMS?

אני בטוח שכל אחד פה שהיה מתחיל עם איזו כוסית בפייסבוק היה מעדיף לשלוח לה פניני חכמה מאשר שתשמע אותו מגמגם בדיבור.

פייסבוק הפך את הגלישה שלנו באינטרנט מפרטית לכלל עולמית, אני יכול לקרוא מאמר טכני באתר עלום שם ולתת לו לייק

כדי שחבר שלי, שגר שארץ אחרת ועוסק באותו תחום, יחכים ממנו גם. זה שיתוף מידע בדרך הטהורה והנכונה ביותר, וזה לא היה

קיים בשום מקום. פרופיל של בן אדם בפייסבוק זה לא סתם עמוד עם תמונות וסטטוסים, זאת תמצית חייו. עם בעבר נדרשה לי

היכרות ארוכה עם בחורה כדי להבין מה עובר עליה, עכשיו ממבט קצר בתמונות שלה, בעידכוני סטטוס, בקבוצות שהיא חברה בהן,

באירועים שהיא משתתפת בהם, אני יכול להרכיב לה "אישיות", וזה עוד לפני שהחלפתי איתה מילה.

פייסבוק עשה ב5 שנים מה שמיקרוסופט ירקה דם כדי לעשות ב25 שנה, להפוך לתאגיד מפלצתי ששולט בהגמוניה מוחלטת על השוק שלו.

רק שמיקרוסופט זאת מערכת הפעלה בעידן של לינוקס, אפל וכו' ופייסבוק זאת פלטפורמה חוצה מערכות הפעלה וחוצה הכל בעידן של.. אף אחד.

פורסם

אף אחד לא מכחיש את השפעה העצומה של פייסבוק על העולם. אני כן חושב שזו תופעה מאד שלילית. (במיוחד בדרך שתיארת אותה)

פורסם
  • מחבר

קצת מדאיג אותי שמה קורה בפייסבוק, נשאר בפייסבוק, לתמיד. ידוע למשל שמעסיקים פוטנציאלים בודקים פרופילים והיסטוריה של מועמדים בפייסבוק. אני משער שכך גם עושים אלו שקובעים סיווג בטחוני.

אבל זה לדיון אחר.

יש לי איזה חשבון בקושי פעיל בפייסבוק ומדי פעם אני משתמש בו בשביל למצוא חבר וותיק שנותק עימו הקשר לאחרונה.

כמישהו נשוי (ונאמן לאשתו) אין לי עניין במרבית השימושים העיקריים של השירות הזה (להלן - מעקב אחר אקסיות ושירותי פיק-אפ, למעשה - החברים שלי שפעילים מאוד בפייסבוק הם רק אלו שעדיין רווקים). מבין האנשים שהיו איתי בבית-ספר, בצבא ובאונירסיטה - אני שומר על קשר עם אלו שבאמת התחברתי אליהם, האחרים לא ממש מעניינים אותי, לא מזיז לי מה הם עושים עם החיים שלהם עכשיו וכו'. אם מישהו מהם יצור איתי קשר פעיל דרך פייסבוק - אין לי בעיה לאשר אותו, אבל זהו בערך.

אינטראקציה חברתית? אנשים מהעבודה, חברים וותיקים, הורים של חברים של הילד מהגן, משפחה. אין לי אף "חבר" בפייסבוק שאני לא מכיר מהעולם "האמיתי". מבחינתי חבר הוא מישהו שאתה יכול להתקשר אליו בנושא אישי או להעזר בו במקרה שאתה של מצוקה כזאת או אחרת ולהיפך.

מסכים איתך בפה מלא!

זה אומר שאתה עדיין אחד מהשפויים שלא רץ אחרי טרנד כמו עיוור ויש לו עין מפוקחת בניגוד לכמה מחברי הפורום.[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 12:28:22

כל האדישות שבעולם לא תעזור לכם להכחיש את ההשפעה העצומה

של פייסבוק על האינטרנט. סקייפ? נו באמת, אתה לא יודע שעל כל שיחה סלולרית בעולם נשלחות אלפים של הודעות SMS?

אני בטוח שכל אחד פה שהיה מתחיל עם איזו כוסית בפייסבוק היה מעדיף לשלוח לה פניני חכמה מאשר שתשמע אותו מגמגם בדיבור.

פייסבוק הפך את הגלישה שלנו באינטרנט מפרטית לכלל עולמית, אני יכול לקרוא מאמר טכני באתר עלום שם ולתת לו לייק

כדי שחבר שלי, שגר שארץ אחרת ועוסק באותו תחום, יחכים ממנו גם. זה שיתוף מידע בדרך הטהורה והנכונה ביותר, וזה לא היה

קיים בשום מקום. פרופיל של בן אדם בפייסבוק זה לא סתם עמוד עם תמונות וסטטוסים, זאת תמצית חייו. עם בעבר נדרשה לי

היכרות ארוכה עם בחורה כדי להבין מה עובר עליה, עכשיו ממבט קצר בתמונות שלה, בעידכוני סטטוס, בקבוצות שהיא חברה בהן,

באירועים שהיא משתתפת בהם, אני יכול להרכיב לה "אישיות", וזה עוד לפני שהחלפתי איתה מילה.

פייסבוק עשה ב5 שנים מה שמיקרוסופט ירקה דם כדי לעשות ב25 שנה, להפוך לתאגיד מפלצתי ששולט בהגמוניה מוחלטת על השוק שלו.

רק שמיקרוסופט זאת מערכת הפעלה בעידן של לינוקס, אפל וכו' ופייסבוק זאת פלטפורמה חוצה מערכות הפעלה וחוצה הכל בעידן של.. אף אחד.

אתה באמת חושב שתצליח לפענח אישיות של אישה לפי הפרופיל שלה בפייסבוק וזה מה שיעזור לך להתחיל איתה?

זה הדבר הכי ילדותי והכי מטומטם ששמעתי :silly:

איך אתה משווה את זה למיקרוסופט???,זה פאקינג עמוד אינטרנט מסכן לעומת מערכת ההפעלה של מיקרוסופט (שאומנם לא מושלמת) אבל עברה שנים של אבולוציה ומחזיקה הנתח שוק אדיר ,ורוב המחשבים מריצים אותה ואחד הפלטפורמות ההכרחיות ביותר לכול אדם מודרני. מי שם על פייסבוק , כול מערכת הפעלה הכי קיקיונית שיש ,כמו linux puppy,יותר שימושית מעמוד חרא הזה שמתעדכן בבולשיט של משחקים מטומטמים ועידכוני סטטוס חסרי משמעות.

כמו שmy space נפל גם החרטא הזה יפול בסופו של דבר. צוקרבג בעצמו הודה שהוא לא מצליח להרוויח על האתר הזה כמו שציפה.

אהה שלא נזכיר בכלל את המייל האיום הנורא של הדבר הזה. פשוט אתר גרוע שאומנם נהנה מפופולאריות גבוהה אבל לא מגיע לקצה של השימושיות של כלים אינטרנטים אחרים כמו Gmail וhotmail.

הסיבה היחידה שהאתר הזה דומננטי זאת מכיוון שאף חברה רצינית לא לקחה על עצמה ברצינות הקמה של אתר חברתי.

פורסם

פייסבוק זה בדרכ לדבר עם חברים ( אם יש לך כאלה ) מחו"ל ..

ואם אין לך חברים ( בארץ ) אז יש לך פייסבוק ..

:lol:

פורסם

פייסבוק זה כלי וכמו כל כלי העבודה שלו תלויה יותר במשתמש מאשר בכלי עצמו ,

אני בטוח שאין עסק שיכול להרשות לעצמו לא להיות בפייסבוק

אדם עסוק שרוצה לשמור על קשר כללי עם אנשים שאולי הוא יהיה צריך אותם בעתיד

אנשים שעסוקים בעינינהם הפרטיים ( משפחה ) ושומרים "חלון חברתי" לפעם בשבוע להגיד שלום

אנשים שנמצאים במצב זמני שלא מאפשר להם גישה יום יומית אל החוג החברתי שלהם , נניח סטודנטים / טיילים / כאלו שנמצאים בשליחות וכו'

אנשים שמעדיפים "חברות" וירטואלית בגלל סיבה כזו או אחרת

כאלו שמחפשים להגדיל את החוג החברתי שלהם

כאלו שרוצים למקד את החוג החברתי שלהם ( נניח רוצה למצא אנשים שמוכנים לתרום מזמנם עבור המטרה של הצלת החוטמני ורוד הזנב המצוי ) ולפעול

עמותות שרוצות לגייס אנשים

כאלו שרוצים להכיר , נשים וגברים כאחד ( יותר טוב מאתריי הכרויות )

כל אלו שימושים מצויינים לרשת החברתית , זה שיש שם אנשים חסרי חיים - אז מה , יש אותם גם במציאות אפשר לטפל בהם כמו שמטפלים בהם בחיים - לחסום/להתרחק , אפילו זה יותר קל מבחיים האמיתיים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים