עבור לתוכן

פייסבוק ,מה עושים שם?

Featured Replies

פורסם

פייסבוק היא כלי חזק מאוד ושימושי לשמירה על קשר עם אנשים, חידשתי קשרים עם הרבה חברים מהעבר בזכות האתר הזה..

ויש שם הרבה כלים מצויינים לשמירה על פרטיות ונוחות (רשימות חברים, הגדרות פרטיות, דרכים לחסום ולהסתיר מה שלא רוצים לראות וכו'), ככה שאצלי אין שום דבר שמרגיז אותי יותר מדי, חפרן שכל 10 דקות מעדכן סטטוס לא מעניין? הסתר. מלא פוסטים ממשחק מציק של חווה מפגרת שלא בא לכם לראות כל שניה? חסום. מישהו מציק לכם כל הזמן בצ'אט? תכניסו אותו לרשימה מסויימת ותבטלו את הרשימה בצאט (לחיצה על הכפתורון הירוק), מבחינתו אתם תמיד תהיו אופליין.

בקרוב הם גם אמורים להכניס שיפורים למערכת צ'אט ולתקן את הבאגים ואז בכלל יהיה סבבה..

בקשר לאלו שמעדכנים כל שנייה סטטוס ובאופן כללי נראה כאילו הם חיים בפייסבוק, לפי המחקר הזה זה לא רחוק מהאמת:

http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1725884

• תגובות 56
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדי פעם אני מדבר עם אנשים בצ'אט. בעיקר כאלה שאין להם מסנג'ר.

האמת, מאז שנכנס עידן הפייסבוק - המסנג'ר שלי יושב ללא שימוש.

פורסם

פייסבוק מאפשר למשתמשים לאתר מידע אישי ואינטימי אחד על השני ללא ידיעתם. זו הסיבה לפופלריות. לאף אחד אין באמת 300 "חברים". לרוב המוחלט של אנשים אין 20 חברים. מי שטוען אחרת הוא שקרן או אחד שמגדיר מישהו חבר רק בגלל שהוא יודע את שמו או הכיר אותו קצת בתקופה מסויימת בחיים.

פורסם

"מילה שלנו: את השטויות לא חברה שלך עושה." :lol:

אני חושב שהחלק של "המילה שלנו" מתאר טוב מאוד את התגובה ההולמת לאנשים שמתעקשים מסיבות כאלו ואחרות להיות מוזרים ושונים.

אתה לא אוהב לאכול במקדונלס? לדעתך טויוטה זו לא יצרנית רכב הטובה בעולם? לדעתך המוצרים של אפל לא מדהימים? יצור עלוב ומוזר. תחזור למערה שלך. [br]פורסם בתאריך: 9.09.2010 בשעה 05:58:47

טוב אחי.

בוא ננתח תהליך הוספת חבר בפייסבוק.

מצאת מישהו שהיה "חבר" שלך בתקופת התיכון. לא דיברת איתו שמונה שנים. הוספת לפייסבוק => בדקת את הפרופיל שלו => החלפת מספר משפטים. מה עכשיו? האם הוא חוזר לחייך? מה קיבלת מתהליך זה למעט עוד "חבר" למונה?

פורסם

פייסבוק מאפשר למשתמשים לאתר מידע אישי ואינטימי אחד על השני ללא ידיעתם. זו הסיבה לפופלריות.

זה די פשוט, אם אתה לא רוצה שיראו או יידעו עלייך משהו.. אל תעלה אותו לפייסבוק. אם מישהו נחשף למידע "אינטימי" עלייך זה רק באשמתך,

וחוץ מזה יש הגדרות פרטיות מאוד ספציפיות לגבי מי יכול לראות איזה מידע, צריך רק להשתמש בהם. (ובשכל)

מצאת מישהו שהיה "חבר" שלך בתקופת התיכון. לא דיברת איתו שמונה שנים. הוספת לפייסבוק => בדקת את הפרופיל שלו => החלפת מספר משפטים. מה עכשיו? האם הוא חוזר לחייך? מה קיבלת מתהליך זה למעט עוד "חבר" למונה?

so...? מה הבעיה שהוא ישב לך ברשימה? איך זה בדיוק מפריע?

מה קיבלת מהתהליך? לעולם אי אפשר לדעת מה יצא מזה, בחיים צצות הזדמנויות שונות ומשונות מכיוונים לגמרי בלתי צפויים, אתה לא בדיוק צריך לעבוד קשה ב"תהליך" כולה כמה קליקים you know ..

פורסם

אתה לא חייב להוסיף כל מה שזז. זה כבר תלוי בך. לי למשל, יש "50 חברים" כך שזה הופך להיות לכלי יעיל ונוח. רובם לפחות, עדיין מעניינים אותי באיזושהי צורה ולהיפך.

אני יודע, שאני לא אעבור את ה- 100 חברים. אחרת, הפייסבוק שלי יאבד את זה...

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב להוסיף כל מה שזז. זה כבר תלוי בך. לי למשל, יש "50 חברים" כך שזה הופך להיות לכלי יעיל ונוח. רובם לפחות, עדיין מעניינים אותי באיזושהי צורה ולהיפך.

אני יודע, שאני לא אעבור את ה- 100 חברים. אחרת, הפייסבוק שלי יאבד את זה...

Lev מתאר בדיוק את התהליך שלדעתי הוא בעייתי וחסר משמעות.מה שגם רוב החברים שלי,שאני באמת בקשר עימם,בקושי נמצאים בפייסבוק ולרוב עסוקים.

חוץ מזה בחיים שלי לא השתמשתי בצ'אט של הפייסבוק הוא לא נוח,מרגיז ובכלל בשביל זה יש סקייפ-גם צ'אט,גם שיחות קוליות וגם שיחות וידיאו.

פורסם

lev-27 הוא בן אדם ממורמור מהחיים שבכל הדיונים שהוא משתתף בהם הוא תמיד מביא את הצד המדוכא, שונא-האדם, שכועס על כל דבר שקורא בעולם.

תתרגלו :)

פורסם

קודם כל אני לא מאמין שאף אחד עוד לא פרסם את זה פה

http://theoatmeal.com/comics/facebook_suck

דבר שני, גם לדעתי facebook הוא בזבוז זמן.

לפעמים הוא כיפי אם מישהו פרסם משהו מצחיק/מעניין וכמו שאמרו יש גם תמונות שבחורות קלות דעת מפרסמות :P אבל בגדול האתר די מיותר לדעתי.

מה שכן, אתמול מצאתי לו בפעם הראשונה שימוש אמיתי שכמצאתי את הקבוצה הישנה שלי מDiablo 2

אנשים שמעולם לא יכולתי לפגוש כי הם גרים באנגליה והיינו משחקים כל יום ביחד במשך כמה שנים

פורסם

כל עוד אתה מודע לעובדה שאתה בדעת מיעוט עצומה (אתה שחושב שהאתר מיותר ואין לו זכות קיום, מול מיליוני משתמשים רשומים שפעילים בו) , הכל אחלה :)

פורסם
  • מחבר

כל עוד אתה מודע לעובדה שאתה בדעת מיעוט עצומה (אתה שחושב שהאתר מיותר ואין לו זכות קיום, מול מיליוני משתמשים רשומים שפעילים בו) , הכל אחלה :)

חסר בו משהוא,אני מאמין שגוגל יתנו את המענה המתאים עם הרשת שלהם google me.

פורסם

קודם כל אני שמח שאני לא הולך אחרי העדר רק כי זה מה שכולם עושים. אני עדיין מסוגל לחשוב בעצמי.

ומעולם לא אמרתי שאין לאתר זכות קיום - אמרתי שלדעתי הוא מיותר. בדיוק כמו שהפורומים של תפוז או מליון אתרים אחרים ברשת מיותרים לדעתי אבל משמשים הרבה אנשים מידי יום וזה בסדר.

פורסם

קודם כל אני שמח שאני לא הולך אחרי העדר רק כי זה מה שכולם עושים. אני עדיין מסוגל לחשוב בעצמי.

ומעולם לא אמרתי שאין לאתר זכות קיום - אמרתי שלדעתי הוא מיותר. בדיוק כמו שהפורומים של תפוז או מליון אתרים אחרים ברשת מיותרים לדעתי אבל משמשים הרבה אנשים מידי יום וזה בסדר.

+1

פורסם

זה אתר גאוני. האינטרקציה החברתית שהוא מאפשר היא עצומה. אני יכול לדבר חופשי עם דוד שלי שגר ביפן

ובאותו זמן לראות תמונות של חבר שלי מהטיול בניו זילנד, לשחק פוקר עם 4 חברים מהשכונה ולתת לייק

על התמונה של האקסית בביקיני. לדעתי צריך להעמיד את צוקרברג בשורה עם ממציא המחשב ומייסד האינטרנט,

וואלק אם היה פרס נובל במחשבים הוא מזמן היה צריך לקבל אחד על כל 100 מיליון משתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים