עבור לתוכן

פייסבוק ,מה עושים שם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח

אבל זה כן רשת חברתית.

זה שאתה לא רואה את החברים שלך פנים מול פנים, זה לא הופך אותה לרשת לא חברתית.

פשוט ההגדרה שלך לרשת חברתית הזוי לגמרי.

שמע, אם יש לך 100 חברים אז כן אפשר להגיד שזה די יבש. אבל זה הקטע, תוסיף חברים מהצבא, חברים של חברים שלך שהכרת ותתחיל לדבר.

יש אלבומי תמונות, סטוטוסים, notes וכד'..

וואלה לפני כמה ימים פתחתי לחבר שלי פרופיל הראתי לו מפקדים וחברים שלו מהצבא, תמונות וזה והוא היה בהלם. זה הקטע שאתה מתחבר פעם ב.. שומר על קשר רואה מה עם חברים שלך.

אף אחד לא מכריח אותך להיכנס כל יום.

למה ב"מציאות" אתה נפגש עם חברים שלך כל יום? מספר מה הולך?

במציאות אני נפגש איתם כמעט כול יום(כסטודנט),חברים רחוקים לרוב פעם בחודש. הקטע הוא שפשוט נמאס מהתמונות אחרי זמן מסוים ואני תמיד יעדיף שיחה על פני אוסף של תמונות אבל זה רק אני.קשה לי להסתכל על זה כרשת חברתית

• תגובות 56
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדבר אחד אתה צודק - זה רק אתה.

אין דבר חזק יותר עבור סטודנטים ועבור אגודות סטודנטים מאשר רשת חברתית כמו פייסבוק שמאפשרת להם להיות בקשר, לפרסם אירועים, לפרסם הודעות, להציג תמונות, להכיר חברים חדשים דרך חברים משותפים.....

פורסם

^^^

מסכים.

רשת חברתית כמו פייסבוק זאת דרך נוחה מאוד להפיץ הודעות, לפרסם אירועים וכד'.

נכון, זה עדיין (וכנראה גם לא יהיה, בעתיד הקרוב) תחליף ללשבת עם חברים על בירה, אבל זה לא אמור להיות תחליף.

זה אמור לעזור לך לשמור על קשר עם חברים שלך, לחלוק תמונות, להשאיר הודעות, לחלוק דברים שמצחיקים אתכם וכד'...

בלי פייסבוק למשל, איך אתה יכול לחלוק תמונות של טיול משותף עם חברים?

להעביר להם את זה על דיסק או לשלוח להם במייל? אפילו אם תעשה את זה, בפייסבוק אפשר

בנוסף להגיב לתמונות, להוסיף להן מידע נוסף, לתייג אנשים ככה שידעו שהעלת תמונה שלהם,

לנהל דיון על כל תמונה ותמונה בצורה מאוד נוחה (במקום להגיד "תמונה DSC003 ממש מצאה חן בעיני", למשל)

ועוד הרבה הרבה מאוד דברים שפייסבוק מאפשרת לך.

אף אחד לא אמר שפייסבוק זה הפתרון האולטימטיבי להכל ועכשיו לא צריך לצאת יותר מהבית

או לעבור לאתרים אחרים מדי פעם. אבל זה כלי מאוד נוח להרבה דברים חברתיים.

פורסם

במציאות אני נפגש איתם כמעט כול יום(כסטודנט),חברים רחוקים לרוב פעם בחודש. הקטע הוא שפשוט נמאס מהתמונות אחרי זמן מסוים ואני תמיד יעדיף שיחה על פני אוסף של תמונות אבל זה רק אני.קשה לי להסתכל על זה כרשת חברתית

מה אני יגיד לך..

תעשה מה שבא לך.

פורסם

יחס החברים שלי שהכרתי באינטרנט (פייסבוק בין היתר) מול החברים שהכרתי "ברגיל" עומד על סביבות תשעה באינטרנט לאחד "ברגיל".

יחס השימוש באינטרנט מול השימוש בטלפון לשמירה על קשר מרחוק עומד על סביבות עשר פעמים באינטרנט לפעמיים בטלפון.

ואני בנאדם שיוצא המון, וגם רווק יותר מכמה שבועות לא הייתי כבר כמה שנים טובות.

זה בערך מסכם את הכל. :)

פורסם

זהו גם כלי מצויין לפרסום תמונות מהצבא...רצוי בסיסים צבאיים סודיים, כולל מפות, סידורי אבטחה ושמות קוד.

עדין לא החלטתי אבל מה עושה את העבודה יותר טוב, שיטוט בפייסבוק, או נסיעה ברכבת ישראל בימי חמישי וראשון.

פורסם
  • מחבר

^^^

מסכים.

רשת חברתית כמו פייסבוק זאת דרך נוחה מאוד להפיץ הודעות, לפרסם אירועים וכד'.

נכון, זה עדיין (וכנראה גם לא יהיה, בעתיד הקרוב) תחליף ללשבת עם חברים על בירה, אבל זה לא אמור להיות תחליף.

זה אמור לעזור לך לשמור על קשר עם חברים שלך, לחלוק תמונות, להשאיר הודעות, לחלוק דברים שמצחיקים אתכם וכד'...

בלי פייסבוק למשל, איך אתה יכול לחלוק תמונות של טיול משותף עם חברים?

להעביר להם את זה על דיסק או לשלוח להם במייל? אפילו אם תעשה את זה, בפייסבוק אפשר

בנוסף להגיב לתמונות, להוסיף להן מידע נוסף, לתייג אנשים ככה שידעו שהעלת תמונה שלהם,

לנהל דיון על כל תמונה ותמונה בצורה מאוד נוחה (במקום להגיד "תמונה DSC003 ממש מצאה חן בעיני", למשל)

ועוד הרבה הרבה מאוד דברים שפייסבוק מאפשרת לך.

אף אחד לא אמר שפייסבוק זה הפתרון האולטימטיבי להכל ועכשיו לא צריך לצאת יותר מהבית

או לעבור לאתרים אחרים מדי פעם. אבל זה כלי מאוד נוח להרבה דברים חברתיים.

מסכים בהחלט :yelclap:,עם מה שכתבת!

אבל עדיין חסר משהוא בפייסבוק. אהה חסר הפשטות שיש בתוכנות כמו Gmail של גוגל,חסר היכולת לערוך הודעות.משהוא חסר שם,אני לא יודע מה אבל זה תמיד מרגיש לי חצי אפוי. מה גם שהחברים שלי (העיקריים) לא ממש פעילים בפייסבוק חוץ מאשר הבנות שמתות על השטויות שם.

מחבינת סטודנטים,אכן פייסבוק זה כלי נהדר כדי לארגן איזה וידואו קליפ ענק או איזה לאפ דאנס ושאר השטויות.

בכול אופן עדיי משהוא חסר,כמו מרק או אוכל שאתם טועמים ואתם מרגישים שחסר משהוא כדי שזה ירגיש נכון.

פורסם

אני שונא את האנשים שאומרים כל מה שהם עושים. כל דקה כותבים סטטוס:

"בעבודה", "ישן", "אוכל", "נח", "באילת", "בטבריה", "בבית ספר" שיסתמו ת'פה!!!!!!!!

פורסם

סחיטה באיומים

פורסם

אנשים שממש "שונאים" את הפייסבוק הם ברוב המקרים (יש יוצאי דופן מאוד בודדים) פשוט אנשים סוציומטים בלי שום יכולת חברתית כלשהיא.

אבל ממש לשנוא את זה בקטע של "שונא את האידיוטים שרשומים שם!! מי הפתאטי שפותח פרופיל ברשת חברתית??" - זה כבר מעיד כאמור בדרך כלל על סוציומטיות קשה.

אני מכיר מישהו אחד כזה. זה בדיוק מה שתיארת כמעט 1 ל-1. אבל עדיין לא חסרים סוציומטים, שיש להם פייסבוק...

בתאכלס, אין מה לעשות שם יותר מדי. מדי פעם אני מדבר עם אנשים בצ'אט. בעיקר כאלה שאין להם מסנג'ר. ושומר על קשר עם כל מיני אנשים. למשל: אנשים שטיילתי איתם בשביל ישראל, ועדיין חשוב לי לשמוע מהם מפעם לפעם. אחרי הטיול, שתפנו תמונות אחד עם השני וזה פשוט היה כלי נוח.

התקנתי לא מזמן ICQ, בשביל שאני אוכל לצ'וטט בנוחות דרכו. (אפשר לשלב אותו עם ה- Facebook כך שהצ'אט יהיה דרך חלון ICQ נפרד ולא דרך הצ'אט "המעפן" של הפייסבוק שמגביל אותך להשאר בדף של הפייסבוק.)

פורסם

אני שונא את האנשים שאומרים כל מה שהם עושים. כל דקה כותבים סטטוס:

"בעבודה", "ישן", "אוכל", "נח", "באילת", "בטבריה", "בבית ספר" שיסתמו ת'פה!!!!!!!!

אם לא מעניין אותך מה חברים שלך עושים ואתה לא מעוניין להתעדכן בכל דבר שהם בוחרים לפתוח בפנייך, למה אתה בכלל נכנס לשם?

ואם אתה לא נכנס לשם - למה נכנסת לת'רד הזה?

רק העלנו את הנושא של סוציומטים מופנמים...

פורסם

בלי קשר לסיציומטים מופנים, זה פשוט מעצבן שמישהו כותב כ-ל דבר שהוא עושה, כאילו זה שהוא ירד לזרוק את הזבל מעניין מישהו...

פורסם

תכלס.

כן מעניין מה הם עושים אבל לא כאלה שבאופן מגמתי וקבוע מעדכנים כל חצי שעה.

במיוחד לא כאלה שאתה לא ממש מחבב אותם ומציקים לך כל שניה עם סטטוס.

פורסם

בשביל זה יש "Hide"

פורסם

בשביל זה יש "Hide"

מה ששכחתי להוסיף בתגובה הקודמת שלי. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים