פורסם 2002 במרץ 523 שנים טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים
פורסם 2002 במרץ 523 שנים LOL!אחלה ביצועים...בפעם הבאה, תאכסן את התמונות שלך על שרת נורמלי.ובנימה יותר רצינית, התוצאה נראית מאוד מכובדת ושוב מראה את חוזקו של הסלרון החדש באוברקלוקינג.
פורסם 2002 במרץ 523 שנים פי 3 מהמעבד שלי לפני האוברקלוק אין ספק שסלרון טואלטין זו השקעה טובה ואולי אף הכי טובה!
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר בינתיים יש לי כרטיס SCSI 68PIN , כרטיס רשת, כרטיס פריסה ל DVD ,כרטיס קול, כרטיס SCSI לסורק אבל אני לא חושב שאחבר אותו 384MB זכרון , שני HD SCSI שעדיין לא מחוברים , אני עובד עם HD ישן של 8 GB עד שאני אסדר הכול
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר 1.62V גם נסיון הכי גבוהה לא עוזראחרי 129 לא מתניע או נתקעאיך אצלך KOM לאיפה אתה הגעת ?
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר אחרי שינוי בביוס פתאום נוצר שינוי שמאפשר הגברה של מהירות ה FSB ללא בעיות מיוחדותהצלחתי להגביר את המהירות ל 1.6GHZ אבל הבעיה בעיקרת היא חום רב שנוצר וללא מאוורר טוב שיגיע עוד מעט אין מה לעשות הרבה.המאוורר המסכן של הסלרון פשוט לא יכול לעמוד בקצב.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים זה הלוח הטוב ביותר להמהרת הסלרי טואלטין שאפשר להשיג ברץ בארץ :http://www.asus.com.tw/mb/socket370/tua266/overview.htmאפשר לעבוד איתו גם עים SDRAM וגם עים DDR כך שבמצב DDR אן מגבלה ל FSB כי פס ה DDR רחב יותר.הלוח הזה זול טיפה מה TUSL2-Cדן
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אחרי שינוי בביוס פתאום נוצר שינוי שמאפשר הגברה של מהירות ה FSB ללא בעיות מיוחדותהצלחתי להגביר את המהירות ל 1.6GHZ אבל הבעיה בעיקרת היא חום רב שנוצר וללא מאוורר טוב שיגיע עוד מעט אין מה לעשות הרבה.המאוורר המסכן של הסלרון פשוט לא יכול לעמוד בקצב.מה ? איזה באס ומה בדיוק עשית בביוס !?
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר אחרי ההחלפה של הביוס דרך התוכנה של ASUS פתאום היה שינוי רציני לא שנראה לעין אלא שפשוט היה אפשר להפוך ל 133:133:33והיד עוד נטויה, המגבלה היחידה שבה נעצרתי היתה חום המעבד אשר עלה ל 60 מעלות עקב שנוי דרסטי ועם המאוורר הפשוט שלו זה לא יספיקלכן אני לוקח את הסיכון ושם את המאוורר הכי חזק שיש TT DRAGON ORB 3 בתור מערכת קירור הכי חזקה בינתיים.נראה לאן המערכת תגיע !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.