עבור לתוכן

שידרוג TI-4200

Featured Replies

פורסם

אתה מביא להם את הTI4200 והם מורידים לך 500 שקל במחיר?

לפי מה שהוא אמר כל הת'רד אז התשובה היא כן . ::)

פורסם
  • מחבר

אתה מביא להם את הTI4200 והם מורידים לך 500 שקל במחיר?

תשמע אני לקוח ותיק שלהם והם מכירים אותי טוב וכבר היו לי כול מיני הטבות אני גם מרכיב מחשבים דרכם.

אז ככה שיש לי אפשרות להביא את הכרטיס והם יורידו 500 שייח אולי קצת יותר .

פורסם

נו אז קח 9800np :(

תסדר לי גם :)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תסדר לי?

פורסם

הוא התכוון בצחוק שאם יש לך הנחה של 500 ש"ח אז תסדר לו גם.....

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שזה בצחוק אבל אני לא יכול לסדר כזה דבר.

פורסם

כל המדינה הזאת עובדת על קומבינות 8)

נ.ב גם לי יש כרטיס כזה והוא התחיל לזייף כצת בגבוהות אז כשתיהיה לי גם הזדמנות אני יפטר מימנו

פורסם

למה להחליף ל9800NP?

תחליף לPowercolor 9800SE ותהפוך אותו לR9800P ע"י שימוש בOmega Drivers(יש סיכוי שזה לא יעבוד)

פורסם
  • מחבר

כל המדינה הזאת עובדת על קומבינות 8)

נ.ב גם לי יש כרטיס כזה והוא התחיל לזייף כצת בגבוהות אז כשתיהיה לי גם הזדמנות אני יפטר מימנו

זה לא רק כול המדינה זה בכול העולם ככה.

פורסם

למה להחליף ל9800NP?

תחליף לPowercolor 9800SE ותהפוך אותו לR9800P ע"י שימוש בOmega Drivers(יש סיכוי שזה לא יעבוד)

יש לפנדה את הרקולס עם הAIW, ב1500 ש"ח, תיקח אותו ב1000, ותתקין דרייברים של OMEGA ויהיה לך 9800NP, תעשה OC ויהיה לך 9800PRO

פורסם

שוב , יש תמיד סיכוי שהמוד לא יעבוד .

פורסם

חבר שלי אמר לי שפאנדאס וזיגזאג בדקו שהSE האחרונים שלהם נפתחים, אולי תקנה איזה AIW של פאנדאס שכבר פתחו לו את הצינורות? אל תשלם את המחיר של החנות, תשלם אולי קצת יותר או קצת פחות, לפי מה שהם יבקשו- כי זה בעצם 9800 פרו AIW שעולה 1500.

ואם אתה לא רוצה לשלם הרבה, יש גם את ה9700 לא פרו אצלם שעולה בערך 1200.

פורסם
  • מחבר

9700 לא פרו עולה 1500 כמו ה9800se אז כך שלא שווה לקחת אותו.

ופנדה באמת בדקו את הכרטיסים של 9800 היה להם את זה אפילו באתר.

פורסם

כן, ראיתי עכשיו.

מוזר, היתי בטוח שהמחיר שלו הוא 1200 בערך, כנראה זה היה מבצע שנגמר.

גם לא ראיתי שיש 9800 NON PRO, אז כנראה שהברירה היחידה לכרטיס זול ומשתלם זה הSE, השאלה היא אבל אם מה שבדקו שנפתח זה ההרקולס או הפאוורקולור. אולי רשום באתר ופשוט לא ראיתי, אבל אם לא רשום מומלץ לשאול את פאנדאס.

פורסם
  • מחבר

משהם בדקו זה היו כרטיסי הרקולס וזה היה אצלהם באתר אבל משום מה הם הורידו את זה ועכשיו יש שם פשוט את כרטיס ההרקולס אבל בלי כול הסבר על זה שהם בדקו אותו אם אומגה דרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים