עבור לתוכן

בושם לגבר

Featured Replies

פורסם

היו לי המון בשמים בחיי, ואלו 2 הבשמים הקסומים, המדהימים והכי מיוחדים שהיה לי שאליהם אני תמיד חוזר איכשהו. המחירים לא זולים - אבל אתה פשוט תהנה מהם. אין מצב בעולם שתריח אותם על עוד בחור חוץ ממך (כי לישראלים אין טעם והם קונים בשמים בגג 200 שקל) והם פשוט סוחטי מחמאות בצורה מפחידה.

Issey Miyake L'eau D'Issey (קניתי אותו ב60 דולר גירסאת 100ml בדיוטי - שמה זה הכי זול) - הוא מתוק אבל מעט חמצמץ והריח שלו מאוד משתנה על הגוף של כל אדם. לא ממליץ לקנות לפני שאתה מרסס על עצמך טסטר כי יש כאלה שמעט נרתעים ממנו אבל הוא פשוט בושם קלאסיקה ומיוחד.

0226767_l.jpg

Thierry Mugler A*Man Rubber שאני לא זוכר בכמה קניתי אותו אבל תתכונן ללא מעט - זוהי בעצם גירסא יותר כבדה של הבושם הנשי Angel של טיירי מוגלר, מתוק עד כאב אך ריח שפשוט קשה להתעלם ממך שאתה נכנס לחדר. יש לו ריח מאוד מורכב וריח שלוקחות כמה שעות עד שהגוף מקבל את הריח המלא של הבושם. אם זה מתוק מדיי יצאה עכשיו גירסאה חדשה לבושם נקראת B*Man לא יצא לי להריח אותה אבל הבנתי שזה אותו הבושם פשוט יותר חמצמץ ויש כאלה שיותר אהבו אותה.

07016254605.jpg

Lanvin Sport יש עליו מבצע של 250-300 שקל לגירסאת 100ml ו150 לגירסאת 50ml - בושם יחסית חדש בשוק. אל תשפוט אותו בהרחה על היד אלא תרסס על הגוף ותן לו כמה דקות להתלבש על הגוף. יש כאלה שהוא יכול להריח להם מעט נשי, אבל אני אוהב אותו מאוד והחלק הכי טוב בו זה שהוא פשוט מחזיק על הגוף גם אחרי 2 מקלחות שזה הבושם היחיד שזה קרה לי איתו בחיים.

LAS5M.jpg

פורסם

Chrome של Azzaro (ריח קלאסי)

פורסם

כל מה שהזכרתם זה טוב ויפה אבל זה בשמים שרצים חזק כבר כמה שנים בארץ

ויש אותם לכל אחד. אם אתם רוצים ריח שבאמת מפיל בחורות ועדיין להיות מיוחדים:

40-634-CallPerfume_CatalogImage.jpeg

פורסם

Hypnose Homme by Lancome

One Million by Paco Rabanne

Emporio Men by Giorgio Armani

פורסם

הוגו בוס!!רק הוגו בוס תאמין לי

פורסם
  • מחבר

קניתי היום בסופו של דבר את הLIGHT BLUE בסופר פארם ב200 ל75מ"ל. יש לו ריח טוב.

אהבתי מאוד גם את פולו ראלף לורן הכחול, ואת פולו ראלף לורן ביג פוני הכחול.

פורסם

קניתי היום בסופו של דבר את הLIGHT BLUE בסופר פארם ב200 ל75מ"ל. יש לו ריח טוב.

אהבתי מאוד גם את פולו ראלף לורן הכחול, ואת פולו ראלף לורן ביג פוני הכחול.

תתחדש :)

אמא שלי טסה מחרתיים וקונה לי את ה125 בדיוטי.

פורסם
  • מחבר

אז הלכת עלי :biggthumpup:

תאמת כולם כאן הביאו שמים מעולים- כל אחד צריך לבחור מה שמתאים לו.

הרחת גם את כל השאר שפירסמתי?

ולמה 75 מייל ב200 שח אם יש את זה

http://www.callperfume.co.il//product/Light-Blue-Pour-Homme,647,1124,205.aspx

1.אני מירושלים ככה שהחנויות לא באזור שלי, ואין לי עצבים להתעסק עם הזמנות מהאינטרנט.

2. הרחתי את כל הבשמים שהיו, ת'אמת כולם מריחים מבחינתי כמעט אותו הדבר, רק אחרי איזה חצי שעה מתחיל להריח הבדלים. אתמול הלכתי ומצאתי את השלישיה שלי. היום הלכתי שוב וקניתי.

3. אם ימאס לי ממנו אז לא קניתי גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים