פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר ורי ורי נייס... סיימון יש מאיפושהוא את השיר הראשון שלכם להורדה? העלתי לאתר last.fm
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר הסינגל "כמו פעם" הוא שיר השבוע ברדיו 88FM מושמע כל יום בתחנה בין השעה 10-11 בבוקר
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים הסינגל "כמו פעם" הוא שיר השבוע ברדיו 88FM מושמע כל יום בתחנה בין השעה 10-11 בבוקר יופי, באמת יופי! סימון, תתקן את הלינק ל-myspace בפרופיל שלך כאן.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אבל למען האמת אני לא מסכים איתך, גלגלצ היא אחת מהתחנות היחידות שבהן הפלייליסט מאוזן, שם אין רק ישי לוי משה/קובי פרץ, אלא מגוון רחב. ובכל זאת, היה ראוי שתיכנסו.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים שיר שפשוט כיף לשמוע כל הכבוד על השיר, ועל שיר השבוע ב88FM! ד"א מה תפקידך בלהקה?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר תודה אני מנגן על המיקרופון 8) (לא בסינגל הנ"ל, שם אני עושה קולות) אבל למען האמת אני לא מסכים איתך, גלגלצ היא אחת מהתחנות היחידות שבהן הפלייליסט מאוזן, שם אין רק ישי לוי משה/קובי פרץ, אלא מגוון רחב. ובכל זאת, היה ראוי שתיכנסו. הבעיה היא שהם משחררים כל שלושה שבועות שיר חדש הישר מפס הייצור וזה בא על חשבון אמנים אחרים ובעיקר מתחילים אין לי בעיה שישמיעו מוסיקה מזרחית רק שלא יאמצו אותה באופן אוטומטי לפלייליסט.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים לא יודע מה איתכם אבל זה גרם לי שוב לאהוב מוזיקה בעברית!!!ביצוע מעולה, תמשיכו ככה ובחיים לא ליפול לכיוון המיינסטרים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.