פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים אתה שואל מבחינת מכס? הם בהחלט לא תמיד מאמינים להצהרות, וייתכן שהם יחליטו שהם רוצים לבדוק בעצמם מה יש בחבילה. עניין של מזל.אם אתה שואל על שיקוף מבחינת "אבטחה", ברור שזה עובר. כל חבילה עוברת שיקוף לדעתי, זה דיי מובן מאליו אחרת ארגוני טרור היו מנצלים את זה על ימין ועל שמאל..
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים מחבר אני מתכוון מבחינת מכס... הזמנתי 2 מוצרים קטנים דרך אמאזון דרך מאסטופ(הם נותנים 20$ מתנה זיכוי) והחבילה תאוחד, חשבתי אולי לדחוף את הגלקסי לחבילה והחבילה תוכרז רק כ2 המוצרים שהזמנתי בלי הסאמסונג.
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים מחבר למרות שהמוצר יהיה מוכרז כמוצר אחר בעלות אחרת? שאלה כללית נוספת, מישהו יכול להמליץ לי על מברג איכותי לפירוק מחשב נייד?
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים למרות שהמוצר יהיה מוכרז כמוצר אחר בעלות אחרת?זה לא באמת מעניין אותם מה אתה מצהיר, אחרת כל אותם חכמולוגים שכותבים "GIFT 1$" על מוצרי אלקטרוניקה באלפי דולרים לא היו משלמים מכס..
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים מחבר אני לא עד כדי כך תמים מן הסתם זה לא עובד אם החבילה שנשלחת היא בגודל של מערכת קולנוע בייתית ועולה "רק" 30$. בסופו של דבר החבילה לא תהיה גדולה מהמוצרים הקטנים שהזמנתי משמעותית. :
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים לדעתי אחוז החבילות שהמכס בודק שואף לאפסרק אם יש אי התאמה בולטת בין ההצהרה לגודל או ההצהרה מחייבת בדיקה אז בודקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.