עבור לתוכן

יש לכם מושג איך עושים את הקסמים של החלפת בגדים בשתי שניות?

Featured Replies

פורסם

יש לא מעט דוגמאות אבל הנה מופע קצר:

פורסם

הרבה מיומנות, בגדים עם כמה שכבות\צדדים\בחלקים\סקוצ'ים

ושים לב שהוא כל הזמן משתמש בשק אחר כדי להסתיר, כנראה יש גם בו משהו

פורסם
  • מחבר

אני גם חשבתי על בגדים בשכבות (לובשים בגד ארוך ואז בכל פעם מורידים ממנו חלק בסקוצ') אבל יש גם מקרים שהיו שמלות קצרות ולאחר מכן היו שמלות ארוכות. זה מאוד מעניין

וחוץ מזה סקוצ' נראה לי מאוד מסוכן כי זה לא מחזיק חזק. אם כבר אז אני חושב שמדובר בכפתורים בודדים שפשוט קורעים אותם יחד עם הבגדים בכל פעם

פורסם

אני מניח שיש גם בגד גוף, לא שמים לב ממרחק כזה שיש בעצם בגד גוף וחושבים שזה העור הטבעי (בנושא הקצרות)

פורסם

גם אם זה סקוצ'\כפותרים .. לאן לעזאזל הבגד עצמו נעלם?

פורסם

אחד יותר מדהים:

פורסם

זה כי זה קסם. יש להם כוחות

פורסם

אחד יותר מדהים:

שים לב ב1:03 איך היא ניתפסת .

פורסם

ההיא עם הלבוש זה די פשוט - לבוש בשכבות ( השמלות הארוכות מקופלות והבגדים כולם מבדים דקים מאוד )

הבחור עם ההחלפות זה בעיקרון נקרא "קסם ההחלפה " - תהנה :

http://www.youtube.com/watch?v=KGqkDI-7Nds

ככה הערת אגב , הרוב ב"קסמים" זו ההופעה כלומר ה"שואו" ולאו דווקא הטריק , הטריק הוא בדרך כלל די בסיסי וכולל בעיקרון "הסחת דעת " ( מיקוד תשומת הלב של הקהל או הסתרה של המתרחש שני אלו גם הם נופלים בקטגוריה של הסחת דעת מכיוון שהארועים האלו מתרחשים מחוץ לידיעתו / תודעתו של הקהל ) וזריזות ( שכמובן כוללת "תיזמון " ) - זה כל הקסם . ( יש טריקים טכנולוגים/מדעיים כמובן אבל הם קשורים לידע ולאו דווקא למיומנות )

פורסם
  • מחבר

ההיא עם הלבוש זה די פשוט - לבוש בשכבות ( השמלות הארוכות מקופלות והבגדים כולם מבדים דקים מאוד )

או קיי אבל כמו ששאלו פה - לאן הבגדים הקודמים נעלמים? שמתי לב שב 0:11 רואים בבירור שהקוסם לוחץ על משהו והבגד מתחלף בספיד, אבל לאן נעלמה השמלה?
פורסם

:)

הייתי אומר אל תוך השקים האלו שהם מחליפים בהם את הבגדים .

פורסם

כמו שרשמתי, שים לב שהוא כל פעם משתמש בשק אחר

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי, שים לב שהוא כל פעם משתמש בשק אחר

לא נכון. שתי השמלות לפני האחרונה מתחלפים בדבר האדום הזה. וגם בהחלפה האחרונה אין בכלל שק אלא פתיתי נייר :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים