עבור לתוכן

ניתוקים חוזרים-תשתית HOT-מזכרת בתיה-מוכר למישהו?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

שלשום יצרתי קשר עם מוקד שירות הלקוחות של HOT לאחר ניתוקים חוזרים ונשנים (ספקית שירות: 012, תשתית: HOT).

נציג השירות דיווח שהוא מזהה התחממות של המודם (ממש כך) ותיאם לי טכנאי להיום, בין 21 ל- 23 (שזה כבר נקודת אור - אומנם טווח של שעתיים,

אבל מתאים מאד לאנשים עובדים).

לפני זמן קצר יצר איתי קשר הטכנאי והסביר לי שמזה שבועיים (מה שתואם את "חווית המשתמש" המפוקפקת שלי) יש ניתוקים באזור מגורי,

מהם מושפעים גם שירותי האינטרנט וגם הטלפוניה של HOT.

יש עוד מישהו ששמע על כך? לדבריו HOT עדיין מנסה להבין מה הבעיה ואין כרגע שום צפי לפתרון.

פורסם

לא יודע ולא שמעתי, מצד שני אני לא גר באיזור...

איך בדיוק הוא יכול לדעת שהמודם שלך מתחמם מרחוק? ממש בולשיט...

ולפי החוק (בן שנה או משהו) הם חייבים לתת טווח של שעתיים שבו יבוא הטכנאי,

אסור להם כבר להגיד שהוא יבוא איפשהו בין 8 בבוקר ל-8 בערב.

פורסם

אין לי הרבה דברים טובים להגיד על הוט אבל מניסיון אל תסמוך על מה שהם אומרים תבקש דבר ראשון להחליף את המודם אח"כ שיבדקו אם יש עוד ניתקוים

פורסם

אני גר באיזור וגם אני מקבל ניתוקים חוזרים,

כמעט כל לילה בשעות 2-4, ובמהלך היום אם אני משתמש בהרבה רוחב פס.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש להם תקלה כבר למעלה מחודשיים באזור, בימים האחרונים המצב החמיר מאוד.

אני מתנתק מהם מחר ועובד בחזרה לבזק - נשלם קצת יותר אבל לפחות שיהיה אינטרנט וטלפון.

תבקש פיצוי על כל הזמן הזה שלא יכלת לגלוש.

פורסם

אני זוכר שראיתי שירשור אחר עם מישהו שהתלונן על בעיה בהוט במזכרת בתיה . כנראה שזה באמת איזורי.

אני אף פעם לא הייתי בהוט ואני יכול להעיד שבבזק גם יש בעיות אבל לא בתדירות כזאת כמו ששמעתי שיש בהוט (מוציאים את המודם מהחשמל כל יומיים :screwy: ) . כשיש בעיה בבזק זה לרוב מודם שלא מסתנכרן בגלל רעשים וזה לפעמים גם בעיה עם המודם. כבר הוציאו לי את הנשמה עם הרעשים האילו אבל מאז שתיקנו לי את התשתית עד הבית ( היתה בעיה בקופסה של הבניין) הכל עובד יופי בלי בעיות חוץ מהבעית תשתית שהיתה להם איזה שבוע כנראה בגלל שדרוגים.

אולי יש תקלות גם בבזק אבל הן הפתרות די מהר (יום - שבועיים) ואחרי שהן מתוקנות הן לא חוזרות. ואגב תזהרו מלהכנס להתחיבות על נתב אם אתם לא באמת צריכים אחד. עדיין אחרי שהוט עשו לכם את המוות הסיכוי שתחזרו אילהם בשנתיים - שלוש הקרובות הוא קטן. גם יקח לחברת חשמל די הרבה זמן לספק לכולם תשתית אינטרנט אז זה לא כזה נורא. מבחינת תשתית בזק נחשבת ליציבה אבל זה מוסיף איזה 10 מילי לפינג שזה לא כזה נורא.

בהוט אומרים שהפינג נמוך אבל יש סיכוי שהשכנים שמתחלקים אתכם ברוחב הפס עד למרכזיה יחנקו אתכם . בבזק מה שקורה שכל אחד מחובר עם הקו טלפון שלו באיזה 22-100mbps למרכזיה ברחוב ואז עולה על סיב אופטי (בטח 10 גיגה) שהולך בטח combiner שלWDM שהולך למרכז הניתוב לספקית אינטרנט. בהוט יש להם בטח את אותו דבר רק שכל הבניין/שכונה מחוברת על כבל אחד "מהיר " שמסוגל להעביר איזה 6gps אבל רק איזה 1gbps מוקצים (צריך גם רוחב פס לטלויזיה) וגם זה לפי ערוצים יותר איטיים של 200-300 מגה . אולי זה נשמע כמו הרבה אבל אם יש 100 לקוחות לערוץ 300 מגה יכול להיות מצב תאורתי שכל אחד יקבל 3 מגהביט.

ואגב בגלל שזה כבל אחד שכולם מחוברים אליו ויש בו תקלה זה אומר שכולם ירגישו אותה. בבזק הבעיה היא לרוב לכל לקוח בנפרד. עדיין יש סיכוי שיש הגנה בהוט מפני הבעיה הזאת עדיין יש תופעה של גניבת שירות בהוט דבר בבזק לא כלכך נפוץ (אין בבזק שירותי טלויזיה ואם תגנוב שיחות בבזק השכן ירגיש את זה בחשבון) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים