עבור לתוכן

המלצה לספקית אינטרנט ולא 014

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר

תודה

פורסם

018 ממליץ בחום אחרי שעברתי 014 עם תעדוף גיימר >>CCC >>>ו018 עד עכשיו היו הכי טובים>>>אני אישית לא משחק אבל הרבה באתרים בחו"ל והורדות HOT12MB

אם אתה מעוניין אשמח לבדוק לך פינגים לשרתים שאתה משחק>>>תרשום IP

פורסם

הכי חשוב ללא התחייבות. ככה שאם יש לך בעיה לא תהיה לך בעיה לעזוב.

תנסה את טריפל סי או את אקספון (ללא התחייבות)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

אז בקיצור היה 3 יוזרים ב 014 כולל גיימר ביטלתי אחד

ובמקומו עשיתי בטריפל לא הרגשתי שינוי מבחינת משחקים הכי מורגש הלאגים זה ב PS3

צפיה ישירה כמעט חלק ללא תקיעות

עשיתי יוזר נוסף ב 018 וכרגע זה די מקרטע במולטיפלייר

בכל אופן אני חושב שהמסקנה היחידה מכל ההשקעה (עשיתי קרוב ל 5 יוזרים ניסיונים/012,013,014,CCC,018)

זה שלא שווה להיות גיימר חבל על הכסף שרפתי כמה מאות בחודשים האחרונים אין לנו באמת אינטרנט איכותי עובדים עלינו בגדול!!!!@ :bash:

פורסם

לא שווה לספקיות אינטרנט להשקיע ולשים שרתים בחוץ לארץ בגלל ה20 שקל שאתה משלם בחודש כי אם

ישקיעו בשרתים ובניתוב יותר טוב המחירים יעלו באתאם ואנחנו הישראלים אוהבים לשלם פחות ואין מה לעשות

שאתה משלם פחות אתה מקבל באתאם במידה ואתה רוצה ניתוב יותר טוב יש פתרונות תקשורת תשלם תקבל

ואני לא מתכוון לגיימר

בעניין הורדות משרתים בחו"ל הספקיות מגבילות תעבורה בגלל שאין מספיק לכולם משרד התקשורת מקצה 65000 גיגה לכל ספקית

תחשוב שיש אנשים שמורידים 250 גיגה בשבוע ותבין לבד למה מגבילים או עושים איזון יותר נכון

י.

פורסם

מסקרן אותי לדעת מאיפה בדיוק הבאת את המידע על מה שמשרד התקשורת מקצה לכל חברה.

זה לא נשמע אמין בלשון המעטה - יש לך סימוכן או מקור שאתה יכול להפנות אותי אליו?

פורסם

לא שווה לספקיות אינטרנט להשקיע ולשים שרתים בחוץ לארץ בגלל ה20 שקל שאתה משלם בחודש כי אם

ישקיעו בשרתים ובניתוב יותר טוב המחירים יעלו באתאם ואנחנו הישראלים אוהבים לשלם פחות ואין מה לעשות

שאתה משלם פחות אתה מקבל באתאם במידה ואתה רוצה ניתוב יותר טוב יש פתרונות תקשורת תשלם תקבל

ואני לא מתכוון לגיימר

בעניין הורדות משרתים בחו"ל הספקיות מגבילות תעבורה בגלל שאין מספיק לכולם משרד התקשורת מקצה 65000 גיגה לכל ספקית

תחשוב שיש אנשים שמורידים 250 גיגה בשבוע ותבין לבד למה מגבילים או עושים איזון יותר נכון

י.

משהו מוזר במשפט הזה,הספקיות קונות רוחב פס לחו"ל מMED-1 לא ...?

פורסם

yonatanph אני יודע שזה מסקרן אותך ואתה לא מאמין לזה גם כשאני הייתי לקוח לא הייתי מאמין לזה אבל אתה מוזמן לעשות את הבדיקות

שלך אני אומר לך מה שאני יודע אתה תבחר אם להאמין או לא הוכחות אני לא יכול לתת לך.

תבין אני לא אומר שהספקיות הם תלית שכולה תכלת ממש לא למשל ב014 אמרו ללקוחות שמפסיקים לחבר אותם לחיבור ללא חייגן בהוט

וחיברו את כולם ל L2TP כדי שיהיה אפשר למכור להם ערכים מוספים מה שלא אמרו להם שהשרתי L2TP של בב"ל על הפנים

במקום זה האשימו את הראוטרים שלא היו מתחברים לשרתים הזבל

בסופו של דבר יש הרבה חרא גם בספקיות אינטרנט כמו כל דבר בעולם פשוט צריך להסתכל על כל התמונה

אם היו משקיעים בשרתים בחו"ל המחירים של המנויים היו עולים ואז לקוחות היו מתנתקים אז מעדיפים לתת

ללקוחות מחירי ריצפה וככה לקוחות לא יעזבו מקסימום יבכו שיש לאגים במשחקי רשת

פורסם

הספקיות אכן קונות רוחב פס מ-Med1 והן מוגבלות לרוחב פס הזה בלבד.

ה"פקק" הזה מה"אינטרנט" בארץ ל"אינטרנט" בחו"ל, זה מה שגורם להורדות איטיות

לפעמים ופינגים גבוהים יחסית.

פורסם

ומה האינטרס של ספקיות להגביל אותך בהורדות או ניתוב למשחקי רשת בחו"ל ?

פורסם

תחשוב על הספקית בתור מישהו שיש לה אוטובוס גדול (או כמה אוטובוסים). והמידע שלך רוצה לעלות על האוטובוס כאן ולרדת ממנו במקום אחר.

אז הספקית תעשה את מה שהיא יכולה בשביל להביא את המידע למקום שהוא רוצה להגיע אליו כמה שיותר מהר (כי בשביל זה אתה משלם לה),

אבל לספקית יש מספר מוגבל של אוטובוסים, והמידע שלך הוא לא היחיד שרוצה להגיע למקום כלשהו. אז ייקח זמן למידע שלך להגיע, כי מה לעשות,

גם לספקית שלך יש משאבים מוגבלים.

פורסם

משאבים מוגבלים ברוחב פס אבל לא בניתוב אפשר לשים שרתים בכל מקום ואפילו קו נלן אבל זה עולה המון

כסף ומוריד מהרווחים וכדי לאזן את זה צריך לעלות את המחירים וישראלים לא מוכנים לקבל את זה

אז הם מתנתקים ועוברים לחברה אחרת כי המחיר יקר בגלל זה לא משקיעים

פורסם

מה? על מה אתה מדבר?

ישנו כבל תת-ימי (או שניים, לא זוכר) שמחבר את ישראל עם שאר העולם שבבעלות Med1.

כל הספקיות פשוט קונות רוחב פס מ-Med1 ואז מוכרות אותו, לנו, הצרכנים, במחיר יקר יותר (מן הסתם, כדי להרוויח).

כל עוד לא יפרסו כבל חדש (מה שאמור אולי לקרות בעוד איזה שנתיים) אז ישראל תמשיך להיות מאוד

מוגבלת מבחינת רוחב הפס, ולכן ההורדות מחו"ל והפינגים יישארו כפי שהם לפחות עד אז.

פורסם
  • מחבר

:nono:

אמרתם הרבה דברים

חלקים נכונים חלקם ממש לא

אני יודע דבר אחד אם יתנו לי פתרון במחיר סביר (עלות מול תועלת) אז לא איכפת שישימו שרת גם בירח

מצד שני אני לא מוכן שיגזלו אותי וימכרו לי סיפורים צריך גיימר רשת נפרדת וכל מיני המצאות ואז בום אחרי יום אתה

חוזר לאותו מצב

רק לסבר את האוזן שלימתי לחודש כולל גיימר אחרי שימור לקוחות ללא התחייבות 140ש"ח (10M)רק ספק!

דבר נוסף הזכרת את המנטליות הישראלית אתה צודק

אבל שכחת דבר אחד הקו המנחה של החברות התקשורת ובכלל זה תמיד חוסר שקיפות אף פעם אתה לא יודע מה אתה מקבל ביחס למה שאתה משלם

אז אי אפשר להאשים את הלקוח הישראלי.....יום טוב ושנה טובה והלוואי שיניחו כבר את הכבל הימי שנוכל לשחק

פורסם

XLEE אני איתך תאמין לי גם אני משחק משחקי רשת אבל אני גם עובד באחת הספקיות שלא נזכיר את שמה

ואני מבין את התסכול של כל הגיימרים שמשחקים משחקי רשת אבל בתאחלס אין מה לעשות

היום נציג רגיל בתמיכה טכנית לא יכול לעשות כלום שאתה אומר לו שיש לך פינגים גבוהים לחו"ל או הורדה לא תקינה

מחו"ל וזה כולל את כל הספקיות פשוט אין טעם להתקשר או אפילו להתחיל לחקור את זה

מבחינת ניתוב אני יודע שאורנג' די בסדר שמעתי גם CCC אבל אין לי איתם ניסיון ו014 לא הכי טוב אבל עם גיימר

איכשהו אפשר להסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים