עבור לתוכן

שתפו אותנו, איזה נזק עשיתם למעסיק שלכם בכוונה או לא.

Featured Replies

פורסם

אני לא עשיתי שום פדיחות בעבודה, למעשה אני בצד של התיקון פדיחות שאחרים עושים.

:kopfpatsch:

פורסם

מה שנחמד בעבודה שלי (לשעבר) זה שאתה לא עובד לבד על פרוייקט. נגיד אם מכינים לוחות שנה-מישהו אחד מסדר את הדפים לפי חודשים, מישהו אחר מחורר, מישהו אחר משחיל ספירלה, מישהו אחר סוגר את הספירלה במכונה. ככה שאם מישהו מפשל רוב הסיכויים שלא ידעו מי זה :smile1:

פורסם

כשהייתי בן 18 עבדתי במסעדה נורא מפורסמת בירושלים וירדתי למטה להביא איזה משהו מהמקרר, בכל מקרה המשהו הזה היה בתחתית אז הוצאתי הכל מהמקרר והחזרתי אחרי זה, אבל, שחכתי להחזיר נתח סינטה במשקל 15 קילו בשווי של כמה מאות שקלים...

האמת ממש בקטנה יחסית למה שאני רואה בתראד הזה....

פורסם

פאקין A

נתח סטייק סינטה 15 קילו ?#!@%?$#?!@#$%?@#? :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

זה פאקין מה שאני אוכל לארוחת בוקר :bash: :bash:

חח סתם..

אבל מה אם הייתי עושה דבר כזה הייתי צריך להתאבד אחרי שהייתי יודע.

פורסם
  • מחבר

כשהייתי בן 18 עבדתי במסעדה נורא מפורסמת בירושלים וירדתי למטה להביא איזה משהו מהמקרר, בכל מקרה המשהו הזה היה בתחתית אז הוצאתי הכל מהמקרר והחזרתי אחרי זה, אבל, שחכתי להחזיר נתח סינטה במשקל 15 קילו בשווי של כמה מאות שקלים...

האמת ממש בקטנה יחסית למה שאני רואה בתראד הזה....

מה עשו לך אחרי זה?

פורסם

מקווה שלא גרמו לו להחזיר את זה מהרגל שלו ;)

פורסם

בחברה בה עבדתי פעם, מישהי שעבדה תחת התחייבות לזמן ארוך ורצתה שיפטרו אותה במקום להתפטר ולשלם איזה 10 אלף שקל קנס יציאה, שינתה במערכת שמו של לקוח ענק ל-Asshole.

תוך שעתיים מרגע שהלקוח קיבל הודעת "עדכון שמך במערכת" ושלח למנהלים מכתב בסגנון "WTF ?!" היא השיגה את מבוקשה.

הייתה על זה כתבה בעיתונות לא? בYNET אם אני לא טועה.

פורסם

נכון הייתה כתבה על משהו כזה בטלויזיה.

פורסם

אני בטוח שהרבה אנשים "עלו" על דרך "נוחה" לגרום למישהו לפטר אותך כדי:

- לקבל אישור שאתה מפוטר ולקבל דמי אבטלה

- לא לשלם קנס יציאה במקרה ואתה בהתחייבות

- לא לחכות חודש הודעה מראש ולצאת לעבודה חדשה במיידי

פורסם

מה עשו לך אחרי זה?

כלום... קצת צעקות מהסושף....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים