עבור לתוכן

שתפו אותנו, איזה נזק עשיתם למעסיק שלכם בכוונה או לא.

Featured Replies

פורסם

ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח

באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס ::)

פורסם

באחת מן הימים הראשונים שלי בעבודה (אני עובד בקולנוע) עשיתי מסיר שומנים למכונה ולסירים של הפופקורן וזה היה מרשים ביותר אז ביקשו ממני לעשות גם בגג של המכונה וכד'.. אז עשיתי כנראה שנרטב החוט חשמל אז היה קצר במכונה היה אפשר לעשות פופקורן רק מסיר אחד והחימום של המכונה לא עבדה, קיצר בלאגן.

גם לפני כמה ימים החוט שוב נרטב כנראה על ידי ושוב היה להם קצר :lol: :lol: :lol:

וואלה לא אכפת לי :nixweiss:

פורסם

ביום הראשון שברתי קערה יוקרתית ענקית בגודלה של סלט והכי עצוב גם שאני נפצעתי והתחלתי לדמם

חזרתי הביתה כולי ספוג כרוב סגול ודם על החולצה אבל מה המעסיק יצא איתי גבר כי זה לא כלים שלו אז לא היה אכפת לו

אחח שטיפת כלים

פורסם

בתור אחראי כ"א (מישהו מחפש עבודה?) של חברת אבטחה, עשיתי כמה עקיצות .. עדיף לא להרחיב בנושא :smile1:

* לא, לא בכוונה

פורסם

באחד הימים הראשונים שלי בעבודה (כלכלן מימון ובנקאות בחברת השקעות, לא נפרט מעבר לזה...)

בחנתי הצעת מימון לפרוייקט מסויים ועשיתי טעות טפשית

מה שגרר את החברה לחתוך 49 מ' ש' מהרווח בשנה האחרונה

ולמעשה ריסק את מניית החברה...

:cool2:

פורסם
  • מחבר

אחרי זה אתה עדיין עובד שם? ::)

פורסם

באחד הימים הראשונים שלי בעבודה (כלכלן מימון ובנקאות בחברת השקעות, לא נפרט מעבר לזה...)

בחנתי הצעת מימון לפרוייקט מסויים ועשיתי טעות טפשית

מה שגרר את החברה לחתוך 49 מ' ש' מהרווח בשנה האחרונה

ולמעשה ריסק את מניית החברה...

:cool2:

מי שלא בודק כלכלן חדש ומאפשר לו ליצור נזק של 50 מ' ש' - מגיע לו. :facepalm:

פורסם

יש סיפור שעד היום מצחיק אותי. כשהייתי בן 16 מצאתי עבודה באיזה אחד שהייתה לו חנות מחשבים שרק אחרי כמה שנים הבנתי כמה קיקיונית היא הייתה. בקיצור התפקיד שלי היה להעמיס את המחשב על האוטו, הוא הסיע אותי לאיזה בית ספר עם קייטנה, לחבר את המחשבים, להשגיח כשהילדים מגיעים לפרק ולהעמיס בחזרה.

חוץ מהפריקה וההעמסה העבודה הייתה סבבה, במיוחד כשהמדריכות של הילדים הגיעו איתן לשעת מחשב והילדים היו שקועים במחשב ואני קשקשתי עם המדריכות.

בקיצור יום אחד נכנסת איזה גברת (כל הזמן נכנסו אמהות לקחת ילדים וכאלה) ואומרת לי איך הולך כאן מה הילדים עושים. אמרתי לה משחקים משחקים במחשב. אומרת לי באמת זה רק משחקים. "תשמעי זה לא איזה מחשבים הכי חדשים שיש. זה מחשבים בסיסיים". "ואין להם תוכנות לימודיות או משהו?" "ממש לא, לא מאמין שהם גם יריצו את זה. גם המשחקים עצמם לא משהו". והשיחה הייתה סבבה כזאת לא משהו מיוחד.

הסתבר שזאת המנהלת של כל הקייטנות. פוטרתי באותו היום. אבל בגלל זה חיפשתי עוד פעם עבודה ומצאתי עבודה בחברת מחשבים מדהימה, שסללה לי את הדרך לעבודה אחרי הצבא, וגם לקריירה בתחום מסויים. מה שאומר: אם החיים שלחו ציפור לחרבן עליך, זה לא אומר שהם לא שולחים גם מגבת לניקוי.

פורסם

שהייתי בן 16 עבדתי במאפיה..

ביום השני שלי בעבודה שלחו אותי לכבות את האור בחדר של המקררים, הורדתי איזה שאלטר והלכתי הביתה

למחרת גילינו שכיביתי בטעות את השאלטר של המקררים. למיטב זכרוני בגלל שהם היו סגורים כל הלילה אז לא התקלקלו הדברים אבל אני באמת לא זוכר, יכול להיות שכן התקלקלו. בכל מקרה לא כעסו עלי או משהו.. קורה.

פורסם

עבדתי במעין בית דפוס, רק שהם מקבלים חומר מודפס ורק מחוררים וכורכים אותו (יומנים, לוחות שנה, פנקסים וכו'). היה קטע שהיה צריך לקחת לוחות שנה, לשים במכונה, לחורר ולהניח בצד. אח"כ כרכו את הלוחות שנה שחוררו. אחרי שעת עבודה בערך, שמתי לב שחצי מהלוחות שחוררתי חוררתי בצד הלא נכון. מזל שהם עובדים עם כמויות מטורפות (עשרות אלפים) אז פשוט שמתי אותן בצד ולא שמו לב לזה :P.

מקרה משעשע אחר שקרה לחבר שלי. הוא הלך ברחוב, עבר ליד סופר שמולו ישב על קרטון חסר בית שניגן באקורדיאון. החסר בית שאל את חבר שלי אם הוא יכול להשגיח לו כמה דקות על האקורדיאון כי הוא צריך לקנות משהו בסופר. חבר שלי הסכים והתיישב ליד הקרטון. אחד מהאנשים שעברו ליד שאלו אותו (את חבר שלי) אם הוא עובד פה (על הקרטון) והביאו לו שטר של 20 שקל :lol:

פורסם

מקרה משעשע אחר שקרה לחבר שלי. הוא הלך ברחוב, עבר ליד סופר שמולו ישב על קרטון חסר בית שניגן באקורדיאון. החסר בית שאל את חבר שלי אם הוא יכול להשגיח לו כמה דקות על האקורדיאון כי הוא צריך לקנות משהו בסופר. חבר שלי הסכים והתיישב ליד הקרטון. אחד מהאנשים שעברו ליד שאלו אותו (את חבר שלי) אם הוא עובד פה (על הקרטון) והביאו לו שטר של 20 שקל :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

הרג אותי :lol: :lol: :lol:

פורסם

עבדתי בחברה שפיתחה מערכות תקשורת, במיסגרת תמיכה בלקוח עשיתי טעות שגרמה למערכת ליפול, לכמה אלפי לקוחות סלולר לא היה טלפון במשך יום שלם ועוד כמה לקוחות עסקיים (leased line).

ראש הצוות שלי והמנכ"ל נאלצו לנסוע ללקוח שנמצא בצפון אירופה ולהסביר לו למה זה קרה ואיך זה לא יקרה בעתיד, וגם להעריך לו את האחריות לתמיכה בעוד חצי שנה, נזק של כמה עשרות אלפי דולרים.

ולא לא פוטרתי.

פורסם

שמתי לב שחצי מהלוחות שחוררתי חוררתי בצד הלא נכון.

לפני בערך כ-5~ שנים עבדתי במסגריה מפורסמת (שבן השאר עשתה את הגדר סביב הפסי רכבת, ועוד פרוייקטים בסדר גודל כזה), היתי ה"בקרת איכות". לבדוק שהריתוכים והחיתוכים בגימור חלק והכל כמו שצריך.

על בסיס קבוע, אני זוכר שאנשים עשו חורים בצד לא נכון, והיה צריך לשבת שעות ולתקן את זה,

אבל המקרה שהכי זכור לי בנושא זה שצה"ל הזמין מדרגות מרותכות שהיו מחוספסות מהצד העליון (כנראה כדי למנוע החלקה)

והסינים שריתחו את זה חשבו שזה דפקט ביצור כנראה או סתם לא ידעו על הפטנט הזה,

ופשוט ריתכו הכל הפוך, כמובן בגלל זה היו עוד כמה דברים שלא יסתדרו, חוסר התאמות,

הם חתכו וריטשו חלק מהמדרגות, נזק מצטבר בשווי עשרות אלפי שקלים,

על השעות עבודה, חומרי גלם וכו'. לא אשמה ישירה שלי,

אבל היתי אמור להשגיח על התהליך הרכבה שלהם, היתי בכלל בים.

פורסם

בחברה בה עבדתי פעם, מישהי שעבדה תחת התחייבות לזמן ארוך ורצתה שיפטרו אותה במקום להתפטר ולשלם איזה 10 אלף שקל קנס יציאה, שינתה במערכת שמו של לקוח ענק ל-Asshole.

תוך שעתיים מרגע שהלקוח קיבל הודעת "עדכון שמך במערכת" ושלח למנהלים מכתב בסגנון "WTF ?!" היא השיגה את מבוקשה.

פורסם

בזמנו שעבדתי במלצרות זכור לי מקרה של כמה חברה שערמו איזה 8 ארגזים של כוסות אחרי שטיפה והסיעו אותם על עגלה לכיוון האולם כדי לשים על השולחנות ובדרך אחד הגלגלים נתקל באיזו עצם או משהו על הרצפה וכל המגדל הזה פשוט התרסק על הרצפה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים