פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים היי,מדובר בכרטיס הבא:http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpgהקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר.עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים בספק אם הוא מתאים לדגם הAGP..על כל מקרה היה לי כרטיס זהה עם קירור ZALMAN מסוג VF900 והוא התמודד איתו מצויין, ושקט.. אני ממליץ לך עליו..
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר אני מקפיץ את הת'רד כי בסוף הVF900 לא היה במלאי וקניתי את הAccelero TWIN TURBO Pro במקומו. בגדול - המאווררים מאוד שקטים, אין לי מושג לגבי שינוי בטמפרטורה (לכרטיס הספציפי הזה אין חיישן טמפ') אבל המחשב לא נתקע יותר וזה מספיק טוב בשבילי.רציתי לדעת איך בזמנו קיררת את הRialto Chip בגב הכרטיס. הצ'יפ הזה מאוד קטן והסינקים שמגיעים עם הקירור פשוט נופלים ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.