פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים שלום רב!לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה?מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט.תודה מראש,יגאל
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים שלום לך משום מה, היה קשה למצוא, אבל הנה, כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454844.msg3896650#msg3896650 שנה טובה !
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר כנראה שלא הסברתי את עצמי כהלכה. אמנם החלק הראשון של העבודה הוא ביצירת מחיצה נפרדת, אבל אני ביקשתי את עיקר עזרתכם בהדרכה איך ליצור את הגיבוי למערכת הפעלה ולדרייברים, כך שכאשר אחליט שאני מעוניין לפרמט את המחשב פשוט אלחץ על כפתור אחד והמצב ההתחלתי ישוחזר (כמו שאני עושה בנייד).
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים ^^^^^ דווקא היית ברור כשמש, כנראה זה אני שהבאתי קישור לא מתאים ( אם כי , הוא מעולה למשהו נועד ). חפש ACRONIS או PARAGON או GHOST, הראשון הוא בחינם, אם אינני טועה, השאר בתשלום. טוב, גם זה לא בידיוק בחינם, למרות שזכרתי שכן http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/ מצד שני זה יכול להתאים http://www.easeus.com/disk-copy/
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים זה לא כזה פשוט לעשות את זה ב"לחיצת כפתור", אבל בגדול ניתןליצור באמצעות תוכנה כלשהי (אני אוהב את Ghost, ישנן הרבה אחרות, כולל חינמיות)Image של המחיצה שבה מערכת ההפעלה מותקנת, ואז להתקין איזה גירסאתלינוקס על מחיצת גיבוי כלשהי, ואז לשמור עליה את הקובץ Image הזה ואז כשתרצה לשחזרפשוט להעלות את הלינוקס הזה ואז משם לעשות שחזור למחיצה.בגדול, זה פחות או יותר מה שיש במחיצות שחזור של היצרן, רק שאצלן יש כבר הכל מובנהכולל איזה Wizard ששואל אותך מה בדיוק אתה רוצה לעשות, וכאן זה קצת יותר עבודה,אבל בסוף התוצאה תהיה זהה (רק תדרוש קצת יותר קליקים וידע של המשתמש)
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים אני שיחזרתי את המחשב למצב יצרן ,ואז עליתי עם Ghost,ויצרתי DVD שיחזור של כונן C.ועכשיו התצורה המקורית של המחשב מגובית גם על DVD וגם על כונן חיצוני.אם קיבלת דיסק התקנה מDELL של ה Windows,תתקין לך את המערכת מחדש,עם הדרייברים והתוכנות שלהם.ואז תעשה Image וזהו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.