פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זהזה היה היום השלישי שלי בעבודההייתי מאושפז 48 שעותאיך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים עובד שכיר או עצמאי?אם שכיר - עבדת לפי הוראות המעביד ולפי הנחיותיו בעבורו?עובד חוקי או בלי רישומים ודיווחים?אם שכיר חוקי - זה חודש ראשון לעבודה או יש תלושי שכר קודמים?אם עצמאי - זו התחלה או יש כבר דיווחים למס הכנסה וביטוח לאומי?ומאד חשוב:בבית החולים דיווחת על תאונת עבודה או לא?בניירת של בית החולים רשמו שזו תאונת עבודה?
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר עובד שכיר או עצמאי?אם שכיר - עבדת לפי הוראות המעביד ולפי הנחיותיו בעבורו?עובד חוקי או בלי רישומים ודיווחים?אם שכיר חוקי - זה חודש ראשון לעבודה או יש תלושי שכר קודמים?אם עצמאי - זו התחלה או יש כבר דיווחים למס הכנסה וביטוח לאומי?ומאד חשוב:בבית החולים דיווחת על תאונת עבודה או לא?בניירת של בית החולים רשמו שזו תאונת עבודה?שכיר אין תלושי שכר קודמיםבביהח מכירים כתאונת עבודה כך רשום גם בכל הטפסים הביטוח של המעסיק משלם על כל הטיפול
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים בדברים כאלה לא שואלים שאלות בפורום. הולכים לביטוח לאומי ואחרי זה בודקים עם עורך דין שסומכים עליו.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים בדברים כאלה לא שואלים שאלות בפורום. הולכים לביטוח לאומי ואחרי זה בודקים עם עורך דין שסומכים עליו.להתייעץ זה אף פעם לא מזיק.החלמה מהירה!!!
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים אחת שעובדת איתי גם היה לה תאונת עבודה, מישהו אחר בטעות שפך עליה מסיר שומנים והיא גם הייתה באישפוז לא יכלה לעבוד כמה שבועות.ממה שאני יודע היא פנתה לביטוח לאומי שיחזרו לה כסף על הימים שהיא לא יכלה לעבוד.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים אחת שעובדת איתי גם היה לה תאונת עבודה, מישהו "אחר" עם תספורת מוהוק ב"טעות" שפך עליה מסיר שומנים והיא גם הייתה באישפוז לא יכלה לעבוד כמה שבועות.ממה שאני יודע היא פנתה לביטוח לאומי שיחזרו לה כסף על הימים שהיא לא יכלה לעבוד.אתה בטח גאה בעצמך , הא ?לפותח הדיוןהחלמה מהירה ואל תשכח לממש אחריות...
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים :lol: :lol: :lol: גאון אתה רק שהפעם זה באמת לא אני. אני רק הרסתי מכונת פופקורן ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.