פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים משהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת על מחשבי toshiba???עד כמה הם איכותיים??האם הם שווים את המחיר שלהם??האם בכלל שווה לקנות מחשב של toshiba??תודה מראש......
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים - תגיד, סובארו זה טוב?- איזה סובארו? פשע 88' או B4 חדשה?- מה אתה מבלבל בשכל, שאלתי האם סובארו זה טוב...זה בערך מה שאתה שואל כאן.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר סובארו B4 זה טוב כןאבל מה הקשר תסביר את עצמך כמו שצריך לא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד לי
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים גם כאשר אניי מסכים עם דעתו של VIC - להלן מספר נקודות מנסיוני1. מחשבי טושיבה אמינים ונוחים לשירות (מבחינת להחליף בהם רכיבים)2. מבחינה ארגונומית נוחים (אני מתייחס לסדרת ה-PROTEGE שעברו לי בין הידיים לא מעט מחשבים ממנה)3. השירות של מפעיל הוא זוועה. בגדול בארץ השירות הכי טוב הוא של לנובו ודל (לדידי)תן קצת יותר פרטים ואז נוכל לעזור יותרגבריאל
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9278&perur=2&t=1&c=339המחשב הזה רק אם כרטיס מסך ATI READON 512
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אני לא בעד מחשבים ניידים גדולים וכבדים - מבחינתי כמה שיותר קטן וקל יותר טוב.אבל המפרט הוא בסדר גמור - הייתי נמנע ממחשבים בצבע לבן
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים שלום לפותח השרשורשמי ליאור וקניתי נייד של טושיבה לפני כחודשייםהדגם הוא:650-10Hעד עכשיו לא הייתה לי שום תקלה,הכל סבבהצלצלתי כמה פעמים לתמיכה שלהם,שאלתי שאלות וענו לי יפה על כל השאלות שהיו ליאני מאוד מרוצה מהלפטופנכון שהוא בגודל 15.6אך שוקל רק 2.5 קילו כולל סוללה,שזה לא כבד לגודל הזהאני לוקח אותו ממקום למקום וסבבה ליאם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזורחג שמח ושנה טובהליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.