עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט מחשב לשימוש בסיסי+צפיה בסרטי 1080 (1700 ש''ח)

Featured Replies

פורסם

מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD

אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך.

יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT

על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא)

אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות.

את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים.

אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק)

התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה,

מעבד:

[..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H - זמין במלאי ₪443

זיכרון:

[..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114

מארז:

[..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪156

ספק כוח:

[..] FSP 300W : FSP300-60HCN - BULK - זמין במלאי ₪125

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪1713

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

*אם אתה רוצה ספק שקט יותר ניתן לקחת את זה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5238

פורסם
  • מחבר

וואו איזה מהירות :P

המפרט נראה טוב יש לי רק 3 שאלות בקשר אליו

1.למה לא לקחת מעבד של אינטל במקום? אני לא ממש יודע איך זה עכשיו אבל,פעם היו למעבדים של AMD בעיות של טמפרטורה גבוהה,ואני מעדיף שיהיה מעבד כמה שיותר קריר.

2.הכרטיס המסך המובנה שיש בלוח-אם באמת יספיק בשביל סרטי FULL HD 1080P?

3.המארז נראה טוב אבל הייתי רוצה לדעת אם יש עוד אופציות ,המארז של COOLER MASTER ELITE 335 גם יהיה טוב?

פורסם

1.למה לא לקחת מעבד של אינטל במקום? אני לא ממש יודע איך זה עכשיו אבל,פעם היו למעבדים של AMD בעיות של טמפרטורה גבוהה,ואני מעדיף שיהיה מעבד כמה שיותר קריר.

כי אם אתה לוקח אינטל אז יש לך 2 ברירות:

-לקחת מעבד עם סוקט ישן (775) ולוח אם גם כן ישן ומוגבל יחסית.

-לקחת מעבד מהסדרות החדשות (כגון i3) אבל לוח האם עולה הרבה כסף (סביב ה450 שקלים) והוא גם מוגבל יחסית.

מצד שני, אם אתה לוקח מערכת מבוססת AMD כמו שהצעתי לך, בעתיד אתה תוכל לשדרג את המעבד, לוח האם חדיש יחסית וכולל הרבה יותר יציאות ותמיכות וכל זאת במחיר הרבה יותר נמוך. פעם היו לAMD בעיות התחממות- כיום כבר לא.

2.הכרטיס המסך המובנה שיש בלוח-אם באמת יספיק בשביל סרטי FULL HD 1080P?

כן, בכוונה שמתי לך אותו (אל תשכח להתקין קודקים מתאימים כמובן). הוא גם יספיק לך להריץ משחקים מודרניים (כגון NFS/DMC/FIFA/SIMS3/COD4-6) על הגדרות גרפיות נמוכות בלי בעיה.

3.המארז נראה טוב אבל הייתי רוצה לדעת אם יש עוד אופציות ,המארז של COOLER MASTER ELITE 335 גם יהיה טוב?

אתה בהחלט יכול ללכת על המארז הזה אם אתה אוהב אותו, הוא מעולה. יש לך גם במחיר דומה את ה66RC של HEC שיתרונו העיקרי הוא היציאות העליונות הנוחות שלו.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שיהיה אפשר להפעיל גם משחקים קלים שם זה עוד בונוס ;D

טוב אז עשיתי בדיקה מעמיקה אחרונה לפי שאני מזמין את המחשב...

אני מסכים בקשר לקנית AMD אבל שמתי לב שלא הוספת במפרט קירור למעבד, הקירור שאני יקבל עם המעבד יהיה מספיק טוב? (אני מוכן לשלם עוד 100 ש''ח בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט וקריר)

אה ועוד משהו מצאתי לוח אם שהוא הרבה יותר זול ויש לו גם עליו כרטיס גרפי-Gigabyte GA-MA78LMT-S2

הלוח הזה מספיק טוב?

פורסם

אם אתה רוצה קירור שקט טוב ושקט יותר, ניתן ללכת על הקולרמסטר TX3 שעולה סביב ה100-110 שקלים.

בנוגע ללוח האם, הלוח שהצעת הוא כולל כרטיס מסך חלש יותר (כנראה שעם קודקים נכונים הוא כן יריץ תכני FHD אך רוב העומס יהיה על המעבד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים