עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית יחסית, מסך 13.3", תקציב כ3000-3500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אבל די אינטנסיבית -OUTLOOK פתוח ברקע, גליונות אקסל, מסמכי וורד וכו'.

כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מספיק לטובת נסיעות מדי פעם, לכן בהתחשב בשני הצרכים הנ"ל נראה לי שמסך 13.3" הוא אידיאלי.

ראיתי כל מיני מחשבים שמבוססים על מעבדים דלי הספק בטווח המחירים הרצוי, אבל נראה לי שאופי העבודה קצת גדול מדי על מעבדים כאלו ועדיף ללכת לכיוון משהו מבוסס על I3.

עד עכשיו מצאתי שני דגמים שבאים בחשבון, אבל לכל אחד החסרונות שלו.

Dell Inspiron N3010 - הבעיה העיקרית היא החוסר בכונן אופטי. אופי העבודה על המחשב ידרוש כנראה שימוש בתקליטורים מדי פעם וכונן חיצוני הוא פתרון אפשרי אבל פחות נוח.

Dell Vostro 3300 - הבעיה העיקרית היא הסוללה החלשה (4 תאים), הסוללה החזקה יותר של 8 תאים חוץ מזה שמסרבלת את העניינים גם מותחת את התקציב קצת מעבר לרצוי.

יש למישהו רעיונות נוספים למחשבים שעשויים להתאים?

תודה מראש, אדם.

פורסם

אינני רואה מה הבעיה להוציא מידי פעם את הכונן החיצוני,להעתיק את הקובץ למחשב ואז לחזור לעבודה.

מעבדים דלי הספק בד"כ חלשים אך זה תלוי בדגם המעבד כמובן

http://www.1pc.co.il/acertimeline133intelsu9400250gbddr32gbvistabusiness-p-9840.html

אחלה מחשב,בניה מעולה ומעבד חזק יחסית מדלי ההספק הנפוצים בשוק,רק לשדרג לו את הזיכרון ואתה מסודר.

פורסם

זה תלוי מול מי אתה עומד.

יש לא מעט יבואני Acer לארץ,בניהם בראש הרשימה עומדת ניופאן.

פורסם
  • מחבר

Guardian Angel, הTimeLine מותח את התקציב לגבול העליון ומגיע רק עם שנה אחריות בסכום הזה.

מניסיון אישי, 3 שנים זה חובה.

Access denied, חורג קצת מהתקציב וכנראה לא רלוונטי (ואני גם לא בטוח לגבי עניין ה14").

תודה לשניכם ושבוע טוב, אשמח לעוד רעיונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים