פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים ^^^הוא לא היחיד. גם אני חוטא באותו חטא זוגי (ואני לא היחיד! אני מכיר עוד אדם כזה)OMFCאני לא המשוגע היחיד!אבל אצלי אני מסוגל לחיות עם ספרת יחידות שהיא 5.לכו תדעו, אולי באמת יש להפרעה הזאת שם, תצרו איתי קשר אם מארגנים קבוצת תמיכה עם פסיכיאטר ;D
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר *דיון זה נפתח כתוצר מעייפות יתרה הנובעת מ 23 שעות של חוסר שינה הנובעות מג'טלג חריף, ואין באחריותי על כל פעולותי בדיון זה בעת פתיחתו, משום ששעות חוסר שינה שוות לשעות שיכרון.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים אני בעד הסרת כל מונה הודעות\כוכבים\דרגות\הערנב יודע מה מפורומים, ככה אנשים יתרכזו יותר בדיונים ופחות בדברים שוליים
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים ואז יתחילו להיכנס לך אנשים שנרשמו לפני דקה לפורום ויחלקו לאנשים עצותבנוגע למה לקנות ומה לא לקנות ואיך הם ידעו למי להקשיב?כבר היום יש כאלה שבאים ומתחילים לזרוק שמות של מוצרים או אתרים או חברותשמהן כדאי לקנות אבל קל לזהות אותם לפי זה שיש להם איזה 3 הודעות (במקרה הקיצוני) בפורום
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים זה יותר טוב מאשר שאני כותב משהו ואז מישהו שלא מסכים איתי כותב שאני מספים וזה כי בא לי להגדיל את מונה הודעות שליבאותו רגע עוברת לי מחשבה בראש האם אפשר להעביר לו אגרוף דרך פורט 80
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.