עבור לתוכן

חיבור מחשב עם יציאה דיגיטלית לרסיבר עם כניסה אנלוגית

Featured Replies

פורסם

לפי הכותרת אני במצב לא טוב.

איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו?

חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה:

http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282

יש דרך יותר פשוטה?

*דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח.

מחיר טוב?

פורסם

אין לך יציאה אנאלוגית במחשב?

אתה יכול תמיד לקנות אחד מהממירים האלה שקישרת אליהם, אבל אני בספק בנוגע לאיכות הקול שלהם.

פורסם

זה בעצם DAC שלפי המחיר שלו הרמה שלו לא תהיה גבוהה במיוחד. במחיר הזה כבר אתה יכול לקנות כרטיס קול משומש שיעשה לך את העבודה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

סבבה, עד 50$ מה מומלץ?

למה לא חדש?

אני מעדיף לא לקנות מוצרים למחשב יד שניה.

פורסם

איזה מחשב זה שאין לו יציאה אנלוגית???

פורסם
  • מחבר

איזה מחשב זה שאין לו יציאה אנלוגית???

אני מדבר על RCA
פורסם

יש כבל PL ל-RCA ב-15 שקל.

פורסם
  • מחבר

טוב אני יביא רקע יותר רחב. :nixweiss:

אני צריך משהו רציני שלא יגרע באיכות "יחסי", המרחק הוא 10 מטר.

החדר שלי לא בנוי בצורה הכי טובה כך שאני משפץ אותו, עברתי אליו לא מזמן.

פורסם

אההה, אז עדיף באמת לחבר בצורה דיגיטלית.

אתה יכול לנסות למצוא רסיבר יד שניה. אני קניתי איזה YAMAHA ב-350 שקל בשביל זה והוא עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אההה, אז עדיף באמת לחבר בצורה דיגיטלית.

אתה יכול לנסות למצוא רסיבר יד שניה. אני קניתי איזה YAMAHA ב-350 שקל בשביל זה והוא עובד מצויין.

וואלה תאמת זה מה שחשבתי בהתחלה אבל אני לא יודע בדיוק איך לבדוק שהרסיבר עובד כמו שצריך כדי שאני לא יפול בפח.

פורסם

אם זה מתחבר למערכת נורמאלית אין סיבה לא להשתמש ב-DAC USB. יש מכשירים לא רעים. תחפש בלוחות של HF לפעמים, אולי תמצא שם איזה GrubDAC במחיר הגיוני. הוא צעצוע בגודל ובמחיר, אבל נשמע לא רע בכלל. אם אתה גר לא רחוק ממני, יש לי אחד כזה. אני לא רוצה למכור אותו, אבל אתה מוזמן בהחלט לקחת אותו לבדיקה ליום-יומיים ולראות אם הוא מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

כבר נראה לי שווה לקנות במחיר הזה באמת מגבר NAD או משהו טוב מיד 2.

מה בדיוק צריך לבדוק רק בשביל לדעת שהוא לא מקולקל או משהו כזה?

תודה

*YAMAHA RX V430 ב500 ש"ח נשמע טוב לא כן?

פורסם

אם אתה מרוצה מהמגבר שלך תקנה כבל איכותי (עבה ומסוכך) של PL לRCA באורך 10 מטרים , זה יעלה גג 100 ש"ח.

לי יש אחד של 15 מטרים שהייתי משתמש בעבר מהחדר שלי אל הסלון - ולא היה רעשים או הפרעות - עלה למיטב זכרוני פחות מ100 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים