עבור לתוכן

מדוע לרכוש מחשב משחקים, כאשר אפשר לרכוש קונסולה?

Featured Replies

פורסם

אם ככה אני אתן עריכה לקונספט שלי - נניח והצרכן הממוצע קונה את רוב המשחקים שלו למחשב. האם באמת הפרש המחירים בין משחקי PC למשחקי 360 מצדיק את ההבדלים הבולטים בין אופציית מפרט המחשב לאופציה שאני הצעתי? לדעתי לא.

אופציה נוספת, בהנחה שתאוריית גלי הבאנים תקפה גם לפריצה הכי מעודכנת לXBOX, היא לרכוש PS3 ולהתקין עליו את הסופטוור החדש שיצא למשחקים פרוצים לא מזמן.

דרך אגב, אחרי סיבוב באינטרנט ראיתי המון אנשים שדיווחו על כך שמאז יציאת הגרסא הראשונה של סופטוור הפרצה ל360 הם משחקים במשחקים פרוצים הן באונליין והן באוףליין וכל מה שהם עושים זה שמים לב לעידכונים בסופטוור הפריצה ומתקינים את הגרסאות המעודכנות ביותר בזמן.

• תגובות 70
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

R|plet אתה פשוט לא מבין שהפריצה (המינסטרימית) ל360 מתתבססת על שינוי תוכנה לכונן DVD

שינוי שMS יודעת לזהות גם שאין דיסק בכונן ככה שזה לא משנה בכלל עד כמה הצריבה נכונה

ברמת העיקרון יש אפשרות "לעבוד" על MS שלא נדבר אליה פה בגלל החוקים

אבל אז זה לא בפריצה הרגילה אלה אחת מתוחכמת יותר

ברגילה MS תמיד יכולה לתת באן כי היא מזה את השינוי תוכנה בכונן

בעניין הPS3 זה נושא חדש וקשה לדעת איך סוני תיפעל

פורסם

שוב, אני לא העמקתי בנושא הפריצות לקונסלות כי לצערי בחיים לא היה לי PS3/XBOX360 :(

בלי שום קשר - נניח והגיימר שהרכיב לו מפרט גיימינג חביב ב4K קונה עותקים מקוריים של כל המשחקים שלו

קיים הפרש מחירים לטובת הPC בין משחקי הPC לקונסולות, אך כדי לשמור על FPS מעל 60 על הגדרות מקסימליות אותו הגיימר צריך לעדכן את החומרה שלו מדי שנה וחצי לפחות.

המשחקים מפותחים בראש ובראשונה לקונסולות, וההבדלים הגרפיים בין גרסאות ה-PC לקונסולות ממש-ממש לא נראים לעין בעת משחק חלק וזורם ב60 או אפילו 30FPS בקונסולה, מה גם אנחנו בדפרטמנט ה-PC מקבלים מוצר סוג ב' מיוצר בסין - פורטים מהקונסולות.

בסופו של יום קומבינציית הLCD הגדול+נייד חמוד+קונסולה נותנת הרבה יותר ניידות, שימושים, נוחות, תאימות וראש שקט בכסף שלך:

-בא לך לראות סרט ב1080P בחדר?

-בא לך לשחק ב1080P בצורה חלקה כמו תחת של תינוק מבלי שבכלל תשים לב לטקסטורות הפחות חדות פה ושם ועוד הבדלים גרפיים?

-בא לך לשבת או לשכב בפוזת אקרובט על המיטה תוך כדי משחק בקונסולה וגם להיות מעודכן לכל העניינים בפייסבוק ובמסנג'ר על הנייד שלידך תוך כדי?

הכל לרשותך.

באותו מחשב גיימינג ב4K~ תוכל בסה"כ:

-לראות סרטים על מסך 22" רגיל ולא מרשים במיוחד

-להיות בדרך כלל מקובע פחות או יותר לשולחן המחשב ולכיסא

-לדאוג להסדיר את כאב הראש בנוגע להגדרות ולהתפשרות עליהן כדי לשמור על FPS גבוה

-לחטט בבנצ'ים וביצועים של אחרים עם מפרטים דומים ולא דומים ולהתחיל להסס "אולי אני אשדרג קצת?"

-לאבד על כל העניין המון שעות משחק פוטנציאליות

-לקבל FPS גבוה ועדיין לחטוף ירידות מתחת ל30

-שוב פעם לשחק על 22" לא מרשים במיוחד

-כמובן לסבול מפורטים גועליים ולא הוגנים

-להיות תמיד האחרון בתור לשלל הדמואים והביטא

-לאבד את הגישה שלך לכותרים אקסקלוזיביים לקונסולות בלבד כמו לדוגמא Vanquish( :'()

פורסם

R|plet כאחד שמגדיר את עצמו גימר גם של קונסולות וגם של PC

אני חושב שאתה בכלל לא מעודכן היום בקונסולות

קודם כל כנגן מדיה לקונסולות יש חסרונות שאתה יכול לפתור רק עם מחשב

בין אם זה לקודד לפורמט שמתאים להן -כי יש הרבה פורמטים שהן לא תומכות ובין עם זה שטח אכסון והורדות

רוצה סרטים וסדרות ?-סטרימר ב1000 שקל עושה עבודה הרבה יותר מוצלחת מקונסולות

בעניין הגדרות הכי גבוהות -עם מישהו הוא "זונת גרפיקה" הקונסולה תיהיה רחוקה מלספק אותו

המחשב שלי כבר בין 3 ואני עדין לא משדרג

כל החוכמה זה לדעת מתי לשדרג או לקנות חדש לעלות תועלת אופטימלית

מי שכל שנה משדרג הוא זונת גרפיקה

בעניין נוחות -עם WIN7 ואפשרות לחבר גימפאד 360 אלחוטי ולקנות כרטיס מסך עם HDMI הנוחות כבר מאוד קרובה

כי זה לא כמו בדור הקודם שלא היו עדכוני תוכנה והתקנות בקונסולות

ולמחשב לקח שנתיים לעלות

היום לקונסולות כבר יש מערכת הפעלה

ולאומת זאת הPC צימצם פערים בנוחות

נכון שעדין לקונסולות יש יתרון אבל זה לא כמו פעם שהכנסתה קלטת\דיסק ולחיצת כפתור אחד הכניסה אותך למשחק

היום אתה מדליק קונסולה קודם כל מערכת ההפעלה עובדת

רק אחרי זה אתה מסמן משחק לשחק ובמקרה שיש לו אונלין אז יש גם את החיבור לשרת

עם זה משחק חדש אתה גם תעשה התקנה לא לשחוק את העינית

וכמו בPC יש עדכונים שלפעמים מעצבנים

הנוחות שאתה מדבר אליה הייתה פעם

היה לי אומנם PS3 רק חודש וחצי -ואני יגיד לך ככה מאוד מעצבן ליכנס למשחק כמו LBP

ולחכות שהוא יוריד ויתקין עדכונים שאתה לא רוצה באותו הרגע

בעניין האבדלים הגרפים -זה מזמן לא מינורי

רוב משחקי הקונסולות ב720P ועם הגדרות יחסית נמוכות

פורסם

אתה שוכח שדיברנו על קונסולה+LCD גדול+נייד פשוט למדיה ואינטרנט מול מפרט גיימינג עם מסך רגיל בלבד...

פורסם

רוב הגיימרים יעדיפו מחשב על קונסולה מכמה סיבות:

1.הגרפיקה במחשב הרבה יותר טובה שמשווים את אותו משחק. :o

2.למחשב יש עוד שימושים חוץ ממשחקים.

3.רוב הגיימרים בעולם משחקים במשחקי FPS כמו CS:S ועם עכבר ומקלדת הרבה יותר נוח.

4.קונסולה יותר זולה אבל המשחקים שלה עולים כמעט פי 2 ככה שבסוף לקנות מחשב למשחקים יותר משתלם (בשביל גיימר שמשחק בהרבה משחקים)

5.זאת אולי הסיבה העיקרית רוב האנשים מעדיפים ''להוריד משחקים'' במקום לקנות ,בקונסולה זה הרבה יותר קשה. (ואולי אפילו בלתי-אפשרי כבר)

פורסם

עם קונסולה שללא ויכוח תמיד תהייה פלטפורמה אקסקלוזיבית שתתן את החוויה הבאמת מלאה של המשחקיות הן באוףליין והן באונליין, ללא בעיות FPS או "מפרט חלש", טלוויזיה גדולה על שלל השימושים שלה, ויחד עם זה מחשב נייד על שלל השימושים שלו שיחד עם זה גם אפשר לקחת למיטה או לכל מקום במקום לשבת על הכיסא, מקובע לשולחן.

זה ממש לא נכון! נתקלתי כבר בכמה משחקים ב-X360 וגם ב-PS3 שיש תקיעות ונפילות FPS, במיוחד בשלבים מורכבים במשחק...

במחשב לפחות יש לך אפשרות לעשות OC לחומרה.

פורסם

אני אישית יש לי גם מחשב סביר למשחקים [Q9550+SSD+GTX285 וכו'] ,ומנגד יש לי PS3 .

ואני אישית לא חושב שהאחד יכול לסתור את השני יש משחקים לPS3 כגון GT5

פורסם

מי אמר שהם סותרים ?

גם אנצארטד 2 ניראה מצוין

הבעיה שיש אנשים מסוימים שעדין חושבים שיש "חווית קונסולה" שאין בPC

לדעתי זה בולשיט אחד גדול

שפעם היה נכון אבל מאז שעברו למערכות הפעלה "רגילות" לקונסולות בניגוד לעבר שהמערכת ההפעלה הייתה המשחק עצמו

כל אותה "חווית קונסולה" יתפוגגה

בנוסף לזה הPC -לפחות עם וויסטה\WIN7 צימצם הרבה בעיות נוחות שהיה לו

ועוד יותר במשחקים שתומכים בגימפאד 360 מהקופסה

זה שאנשים מורידים פרוצים ונלחמים בהגנות זה כבר ענין אחר

הרוב המוחץ של המשחקים המקורים לא עושים בעיות שאין בגרסאות הקונסולות

למי שיש בעיות זה לפורצים וזונות גרפיקה -שזונות גרפיקה לא יוכלו ליסתפק בקונסולות גם ככה

פורסם

6-10 אלף שקל בשביל מחשב למשחקים? אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את המספרים הללו.

לפני קרוב ל10 חודשים קניתי מחשב חדש בקצת פחות מ4.5 אלף שקל.

4 ג'יגה זכרון, כפול ליבה E5200 שעשיתי לו OC [3850MHZ] וGTX260 OC..

כל משחק חדש שיוצא עכשיו עובד אצלי על המקסימום בלי שום בעיה. ורוב המשחקים האלה נראים טוב יותר מכל משחק שיצא או עוד ייצא לPS3 או לאקסבוקס.

כשבנוסף, אני לא משלם 400 שקל למשחק ועושה עוד דברים רבים במחשב חוץ מלשחק במשחקים...

באמת שלעולם לא אבין איך הקונסולות האלו משתלטות ככה על העולם..

\=

פורסם
באמת שלעולם לא אבין איך הקונסולות האלו משתלטות ככה על העולם..

כי במקומות כמו ארצות הברית\יפן\וחלק מאירופה הן נמכרות במחיר מאוד משתלם לאוכלוסיה המקומית

סתם לדוגמה PS3 בארצות הברית זה +-1200 שקל ועוד לאוכלוסיה שהשכר שלה גבוה משמעותית מהשכר בארץ

זה שבארץ המחיר מופרז זה כבר עניין אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים