פורסם 2011 במאי 1214 שנים 2 נבואות שלי: Duke הולך להיות אכזבת השנה, שלא לומר העשור. Rage לעומת זאת יפתיע מאוד ויהפוך להיות המשחק to beat (מצד המפתחים) נ.ב - mikko מזל"ט על השחרור
פורסם 2011 במאי 1214 שנים לא יודע מה איתך אבל אני לא מצפה שהוא יהיה להיט , מבחינתי הוא סוג של סגירת מעגל...רואים בגיימפליי שהוא מאוד אולד סקול ולא איזה משחק עכשווי...
פורסם 2011 במאי 1214 שנים מחבר 2 נבואות שלי: Duke הולך להיות אכזבת השנה, שלא לומר העשור.Rage לעומת זאת יפתיע מאוד ויהפוך להיות המשחק to beat (מצד המפתחים)DUKE יהיה נחמד אבל לא שווה קניה, לפחות לא ב 45$.RAGE ניראה מרשים אבל ניראה לי שהוא יהיה גוש גרפיקה שלא באמת מצליח להתקדם במובנים אחרים.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים 2 נבואות שלי: Duke הולך להיות אכזבת השנה, שלא לומר העשור.Rage לעומת זאת יפתיע מאוד ויהפוך להיות המשחק to beat (מצד המפתחים)ל Rage יש לי ציפיות גבוהות. הוא נראה מצויין על האייפון אז אני מניח שעל פיסי הוא ייראה מדהים
פורסם 2011 במאי 1714 שנים איפה הימים שדמו היה משוחרר כדי ששחקנים יבחנו האם כדאי להם לקנות את המשחק. הם משתמשים בדמו כבונוס כדי לקדם הזמנות מוקדמות של המשחק
פורסם 2011 במאי 1714 שנים :hizuk: תזכורת : מי שקנה את בורדרלנדז גוטי במקרה,אמור לקבל גם ככה את הדמו הזה.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים הוא מתכוון לGOTY- Game of the Year edition. (נראה לי) למרות שזה יכול להיות טוב- COD: מאדערן ווארפער. גרענעץ לענדער מאַסע ווירקונג דראַקאָן עלטער אָריגינס מערדער ס עמונע ברודערשאַפט אני יכול להמשיך ככה כל היום...
פורסם 2011 במאי 2414 שנים שפשפו עיניים כי לפני שנה מי היה מאמין ש Duke Nukem Forever is actually, really and truly, honestly... coming out.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.