עבור לתוכן

זקוק לעזרה עם מפרט למחשב - 4-5K תקציב - עם צרכים ספציפיים

Featured Replies

פורסם

הבעיה בקירור סטוק זה כאשר המערכת במאמץ. במצב מנוחה הקירור שקט יחסית אבל כאשר המעבד מתחמם מעט אני מתאר לעצמי שזה יכול להגיע לסביב ה45 דציבל אם לא יותר במקרים יותר קיצוניים.

כרטיס המסך ששמת מאוד לא משתלם, היות ובמחיר הזה בחלק מהחנויות אפשר למצוא את שHD5750 שעדיף גם מבחינת צריכת החשמל וגם מבחינה טכנולוגית (תמיכה בDX11 וכדומה).

פורסם
  • מחבר

אה... המעבד שלי רוב הזמן על 40+ וזה פוחת בחורף. אז אם אין בעיית רעש עם הסטוק בחום כזה, ואני רוב הזמן נמצא בחום כזה, סימן שאין לי מה לצפות לשיפור ברעש בגיזרה הזו. אנחנו נשארים אך ורק עם השיפור במאוורר העליון והאחורי של המארז. כרגע אין לי בכלל עליון, מה גם שלא נראה לי הגיוני שיהיו רק שני מאווררים למעלה ומאחורה שמוציאים אוויר -- צריך להשלים אותם עם מאוורר קדמי שמכניס אוויר. שלא נדבר על זה שאם אחליף כרטיס מסך יכול להיות שיהיה לו מאוורר מרעיש יותר, זה פרמטר שבעצם אין לי מושג לגביו. במילים אחרות אני מגלה לאט לאט שמצבי טוב מבחינת רעש וגם כמות של כסף שאשפוף לא ממש תספק לי מהפכה בנושא :s07:

הבנתי. יש את הכרטיס הזה שם ב- 780 ש"ח, אתה מתכוון שהוא יקר בגלל שבחנויות אחרות הוא עולה 715 ומעלה? אנוידיה בימינו חד משמעית מאחור? מה הכרטיס המקביל שלהם היום לזה של ATI שאתה מדבר עליו?

פורסם

אני חושב שאתה די מגזים עם הרעש אלא אם כן יש בעיה עם המאווררים שלך שאתה לא יכול לטפל. לא משנה כמה כסף תזרוק אתה עדיין תשמע את המחשב פועל ברמת רעש כלשהי (בתכלס יש גם מארזים עם קירור פאסיבי אבל עולים אלפי שקלים ולא משתלמים בעליל), קח הכל בפרופורציה.

הבנתי. יש את הכרטיס הזה שם ב- 780 ש"ח, אתה מתכוון שהוא יקר בגלל שבחנויות אחרות הוא עולה 715 ומעלה? אנוידיה בימינו חד משמעית מאחור? מה הכרטיס המקביל שלהם היום לזה של ATI שאתה מדבר עליו?

HD5750 מגיע ב2 גרסאות, האחת בגרסת 1GB זיכרון (אשר ניתן למצוא בפחות מ700 שקלים) וגרסת 512MB (שניתן למצוא בפחות מ600 שקלים)- היות ואתה לא גיימר ומשחק פה ושם, גרסת ה512 תהיה מתאימה לך.

מבחינת אנוידיה, יש לך את GTX460 768MB שעולה סביב ה950 שקלים וחזק משמעותית מHD5750. בנוסף, רק עכשיו הגיע כרטיס חדש- GTS 450 שעולה סביב ה750 שקלים אך אין הרבה ביקורות עליו לכן לא אוכל להגיד לך אם הוא שווה את המחיר או לא. שאר הכרטיס של אנוידיה לא משתלמים לכן אין מה לדבר עליהם.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני דווקא לוקח הכל בפרופורציות... :)

יש פה בפורום איזה גבריאל אחד שיש לו מאוורר אחד במארז, כרטיס מסך פאסיבי והוא נהנה משקט יחסי.

אני רק לא בטוח שאני רוצה את הסונטה על חשבון ה- P183, למרות המחיר המפתה...

אגב, יכול להיות שגם סקייפיסי בא בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים