עבור לתוכן

דרוש מסך 22 לצורך סרטים חושב על LED

Featured Replies

פורסם

אהלן

התקציב עד 1500 ש"ח , אשמח להמלצה על מסך עם חדות ואיכות גבוהה.

אני מבין שעדיף LED על LCD, אודה להמלצה מקצועית בנושא

תודה

פורסם

DELL 2209WA

יש לי אותו ואני מבסוט ממנו מאוד, לכל השימושים ובייחוד למשחקים וסרטים.

הוא גם עולה 300 שקל פחות מהתקציב שלך.

ד"א, ניסיתי מסך חדש עם תאורת LED של Samsung מדגם BX2450 ולא כל כך אהבתי אותו, במיוחד את הבהירות המוגזמת שלו (אומנם גם ה-DELL מהקופסה בהיר מאוד, אך ה-Samsung הרבה יותר וממש אין בזה צורך).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

מה המשמעות של HD FULL\READY בתרגום לתכלס מבחינת איכות תמונה במסכים אלה?

האם כדאי לקנות LED? כי הפערים במחיר לא הכי משמעותיים.

תודה

פורסם

LED כפי שמשווקים המסכים היום, הוא מסך LCD רגיל שבמקום תאורה אחורית מסוג CCFL (קתודה קרה או פלואורסנט) הוא מצויד בתאורה אחורית מסוג LED. אין לכך כמעט משמעות ורוב מסכי המחשב שמכילים כיום תאורה אחורית מסוג LED הם מסכים בעלי פאנל TN. מומלץ וכדאי להשקיע במסך בעל פאנל איכותי יותר שמציע זוויות צפייה רחבות יותר ומכלול צבע גדול יותר מאשר בתאורת LED.

פרטים על ההבדלים בין סוגי הפאנלים ניתן למצוא בסטיקי בראש הפורום.

Full HD או HD Ready הם מונחי מיתוג שמתארים את הרזולוציה המרבית בה תומך המסך (ועקבות כך את גודל התוכן המרבי שניתן להציג בו), מבחינה הגדרתית הרזולוציות הן 1920x1080 ו-1280x720, בהתאמה.

באופן כללי, בגדלים האלה הבדלי האיכות בין תוכן 1080p ו-720p אינו מורגש.

אני מחזק את ההמלצה על 2209WA ואם אתה בכל זאת רוצה מסך שתומך ברזולוציה של 1920x1080, תבדוק את Dell U2311H.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המקצועית.

יש עוד מסכים ברמה הזאת של הDELL2209WA ?

פורסם

יש את LG 2220P שלדעתי הוא יקר ממנו.

יש גם את Dell U2211H שהוא מסך 22" ברזולוציה של 1920x1080 ולכן לדעתי לא מומלץ מכיוון שכאמור בגדלים ההאלה ההבדלים באיכות בין התכנים לא מובחנים ואילו טקסט (אני מניח שהמסך ישמש בכל זאת גם לקריאת טקסט) עלול להיראות בו קטן מדי עבור חלק מהאנשים.

בטווח המחיר הזה, ובכלל, ה-Dell 2209WA הוא כנראה המסך המשתלם ביותר בגודל הזה.

אם מחפשים שטח עבודה גדול יותר או אם מאוד חשובה יכולת להציג תכני 1080p אז כדאי לבדוק את ה-Dell 2311H.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובת.

עשיתי קצת תחקיר מחירים , הופתעתי לגלות שבארה"ב המחירים זהים לחלוטין לארץ וזה לא משתלם ליבא משם ולשלם גם מס.

ה2209WA לפי מה שהבנתי מסך לא רע אך הLG לוקח אותו בכל פרמטר "יבש". השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה במסך הזה,

הDELL יספק הסחורה בצורה טובה או שלא.

אם אני לא בכיוון של התקציב ויש להעלותו אודה לעצות - מסך בגודל 22 בלבד.

פורסם

דווקא הנתונים של ה-2220P וה-2209WA הם זהים כמעט לגמרי והם מבוססים על אותו פאנל, כך שאני לא יודע למה קבעת שה-LG עדיף במשהו. ההבדל היחיד הוא שה-2220P מכיל כניסת HDMI וה-2209WA לא (הוא מכיל רכזת USB).

שניהם יהיו מצוינים לכל שימוש, כולל סרטים.

פורסם

אבל בכל יחס אחר (ורוב הסרטים הם ביחסים אחרים) יהיו גם יהיו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

בהזדמנות זאת אציין שכנראה אלך על LG .מקבל אותו במחיר פחות מ-1000 ש"ח.

לגבי מסך נוסף שאני צריך, שישמש כטלוויזיה נוספת ראיתי P2270HD 22" או 23"2370MS

מה מהם כדאי? מה הייתם ממליצים כטלויזיה בגדלים קטנים גג 23 אינצ' לסרטים HD.

ובכלל המלצה למסך טלוויזיה.

תודה ושבת שלום

פורסם
  • מחבר

אין עונה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים