פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב?כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור.אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור.מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים כנראה שהכרטיס שלך לא מציג גרפיקה חדה מספיק.על איזה כרטיס מסך/טלוויזיה מדובר?
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר זה כרטיס מסך מובנה של VIA EPIA-M10000 , אבל עד כמה שידוע לי זה לא קשור כ"כ לכרטיס מסך.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים צ'יפים שונים שלי ציאות טלוויזיה מציגים באיכות שונה.אני עם ה ti200 שלי וה Theme הרגיל של XP ב 800*600 רואה די טוב. אמנם לא ברור כמו בצג מחשב אבל קריא פחות או יותר...
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים יש לי Ti4200 ואני רואה בטלוויזיה מצויין עם t.v tool כולל הכתב רואים ממש עד גבול היכולת של הטלוויזיה ביחס לגודל הםיקסלים כמובן ואומרים שבראדונים רואים עוד יותר טוב נ.ב הכרטיס שלך אנטיקה עדיף אם יש לך אפשרות לשדרג אותו לאיזה ראדון תלוי במסגרת התקציב
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מחבר כנראה לא הבנתם, אבל הכרטיס מסך שלי הוא OnBoard ואין לי אפשרות לשדרג אותו.דרך אגב, אפשר להשתמש ב-TVTOOL גם אם אין לי כרטיס של NVIDIA?
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים כנראה לא הבנתם, אבל הכרטיס מסך שלי הוא OnBoard ואין לי אפשרות לשדרג אותו.אין לך אפשרות לשדרג אותו ? בטח שיש לך אפשרות לשדרג אותו , פשוט קונים כרטיס חדש .
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מחבר אין לי אפשרות לשדרג אותו בגלל שאין לי חריץ AGP על הלוח, יש לי רק חריץ PCI אחד, אבל גם בו אני לא יכול להשתמש בגלל שאין מקום בתוך המארז.
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים אין לי אפשרות לשדרג אותו בגלל שאין לי חריץ AGP על הלוח, יש לי רק חריץ PCI אחד, אבל גם בו אני לא יכול להשתמש בגלל שאין מקום בתוך המארז. lolol first time i heard it.. ..
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים לך לפה:http://www.epiacenter.com/modules.php?name=Forums אןלי יוכלו לעזור לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.