עבור לתוכן

בעיה בחשבון Youtube

Featured Replies

פורסם

ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב.

באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר.

כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים.

נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב ליוטיוב טקסט שבו אני אומר להם שאכן זו לא הייתה כוונתי ונתתי להם את שם החשבון וכו'. עבר כשבוע מאז שנחסמה בפני הגישה לחשבון, ובזמן הזה ניסיתי אינספור דרכים להשיב את חשבוני, אך עושה רושם כי גוגל ויוטיוב לא קיבלו שם מכתב ממני והמצב נשאר אותו דבר.

הנה מה שכתוב לי:

http://img375.imageshack.us/img375/2631/18091236.jpg

מישהו יודע מה עליי לעשות בכדי לדבר איתם? יש להם אולי מייל או דרך כלשהי שאפקטיבית? לעוד מישהו זה קרה?

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

HELP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים