עבור לתוכן

רוצה לקנות קונסולה,על מה אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

רוצה לקנות קונסולה למשחקי COD,GTA וכו' החדשים...

איזה קונסולה הכי טובה כהיום?

תודה מראש.

תקציב 2500 שח.

פורסם

קנה מחשב משחקים במקום

המשחקים שהזכרתה קימים במחשב

קונסולה פרוצה=באן מהשרותי רשת =מעצור דלת יוקרתי

פורסם

באן מהשרותי רשת =מעצור דלת יוקרתי

:facepalm:

קרירין, זה עומד להדהים אותך אבל לא כולם קונים משחקים כדי לשחק בהם רשת!

מתוך בערך 15 משחקים שיש לי ל-PS3 רק ב-2 שיחקתי ברשת וגם אז זה היה סתם מתוך התעניינות.

ותאמין לי, עד כמה שזה נשמע מטורף, נהנתי מהם מאוד!

יש את היוצאים מהכלל שמיועדים בעיקר למשחק ברשת כמו לדוגמא modern warfare

אבל גם בלעדיהם יש המון משחקים אחרים שאתה יכול להנות מהם לפני שאתה הופך את הקונסולה שלך ל"מעצור דלת יוקרתי".

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

גם הPS3 וגם הXbox 360 קונסולות מעולה,אך מלבד המשחקים האקסלוסיבים לכול אחת יש את האג'נדה שלה.

האג'נדה שהסוני לקחו זה "It Only Does Everything" משמע,הם מנסים להציג את הקונסולה כמערכת שמציעה שרותים אחרים מלבד משחקי וידאו,לדוגמא כונן בלוריי וכו'.

הXbox 360 לעומת זאת מציגה אג'נדה חברתית יותר,ז"א,תחזוקת שרתי המולטיפלייר שלה בדרך כלל יותר טובה,שירות הLive משמעותית יותר טוב מהPSN אך מבחינה טכנולוגית המערכת שלה יותר סגורה ופחות מתקדמת מאשר זו של הPS3. (יש לציין שעל מנת לשחק משחקי מולטיפלייר בXbox 360 יש לשם תשלום חודשי).

*כישראלי,במידה ואתה רוצה לשחק משחקי מולטיפלייר וגם לא לשלם הרבה כסף הייתי ממליץ לך על השירות של http://game2rent.co.il/ לPS3.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבסופו של דבר אני יעצור על XBOX.

כהיום איזה דגם הכי טוב לקנות?

תודה מראש!

פורסם

הסלים 128 גיגה

פורסם
  • מחבר

הסלים 128 גיגה

ומה ההבדל בין SLIM ל ELITE?

פורסם

ה-SLIM כמו שכבר ידוע בא עם עיצוב יותר חדשני, דק יותר, מוכן לקינקט (לא צריך מתאם חיצוני)

פחות סיכון לקבל RROD (למרות שגם לדגמים החדשים של ה-Elite יש סיכון נמוך יותר,

(RROD אומר כי הקונסולה "מתה", בתחילת הכניסה של ה-XBOX זה היה יחסית נפוץ).

Wifi מובנה, שקט יותר, ועם כונן קשיח בעל נפח גדול יותר (250GB לעומת ה-120 של האליט).

בקשר למבנה הפנימי, אם אני לא טועה יש לשניהם את אותה היכולת מבחינת חומרה, ושניהם

יריצו משחקים אותו הדבר.

עוד כמה שינויים קטנים זה המיקומים של הכניסות והיציאות של הקונסולה (והוספת כמה כניסות חדשות).

בעיקרון אם היה לי אפשרות לקנות היום קונסולה הייתי קונה את ה-Slim ולדעתי, זאתי החלטה נבונה יותר,

אני לא רואה סיבה למה לא.

תקנו אותי אם אני טועה, מצטער אם כן.

פורסם

ומה ההבדל בין SLIM ל ELITE?

שיצא הסלים הפסיקו ליצר את הדגמים הקודמים שזה אומר פרימיום\קור\ועלית

ככה שאלו דגמים מיושנים יותר ונחשבים פחות אמינים

הסלים צורך פחות חשמל ומיצר פחות חום

RROD אין לו פשוט כי אין את הנורות האלו יותר פיזית -אבל בגדול גם ככה נחשב הרבה יותר אמין וזה חשוב

גם הPS3 סלים נחשב אמין יותר -ואני לא ממליץ לקנות דגם שמן מאף אחת מהקונסולות -לי מת PS3 שמן

פורסם

שאלה בקשר לעסקה הזאת:

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1835

רשום שם שיטת השידור היא PAL.

זה קריטי שזה גם לא ntsc?

כי יש שם SP3 שהוא גם pal/ntsc :

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1958

מה עדיף לקחת מבין שניהם ולמה?

תודה מראש.

אני דיי משוכנע שזה סתם ניסוח שונה,כי הרי רוב (אם לא כול) משחקי הPS3 הם Region Free,לי למשל יש קונסולה שנקנתה ביפן ושבה אני משחק משחקים שנקנו בארץ. למרות זאת עניין הRegion משנה בקראית סרטי בלו-ריי וDVD,כך שאם יש לך כוונה שהPS3 שלך ישמש גם כנגן סרטים אז עדיף לך לקנות קונסולה אירופאית כי בארץ (תקנו אותי אם אני טועה) סרטים בשיטת שידור אירופאית יותר נפוצים. בכול מקרה,תתקשר אליהם לברר את הנושא בנוסף לכך.

פורסם

Noamski, זה בדיוק כפי שאמרת.

לגבי משחקים זה לא משנה.

לגבי סרטים כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים