עבור לתוכן

מישהו מכיר את P90X ?

Featured Replies

פורסם

יאללה להתאמן!

סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב.

בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת :kopfpatsch:

הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים.

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM

כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות :xyxthumbs:

יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.

פורסם

muscle confusion זה שטויות. זאת תוכנית טובה לאנשים שרוצים להוריד במשקל ולהתחטב, אבל בשביל להתחזק,

לעלות בכוח ובמסה, זאת תוכנית זבל.

פורסם

יאללה להתאמן!

סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב.

בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת :kopfpatsch:

הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים.

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM

כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות :xyxthumbs:

יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.

כמעט כל תוכניות אימונים נורמאלית, כלומר אימון אפקטיבי העובד על כל הגוף הכוללת אימון אנרובי ואירובי, בשילוב עם תזונה מעולה תתן תוצאות טובות ב-90 יום, אתה יכול להכין את עצמך לתרי-אתלון בשלושה חודשים של אימונים יומיים.

כל התוכניות הן בסופו של דבר גימיק, גימיק שעובד אבל אם זה מה שעוזר לך להתאמן אז אדרבה.

פורסם
  • מחבר

אבל בשביל להתחזק, לעלות בכוח ובמסה, זאת תוכנית זבל.

בשביל להשיג זאת עובדים על משקולות כבדות יותר באיטיות ומעט חזרות.

כמובן שהתוכנית הזו לא מספיקה וסביר להניח שאמשיך ל P90X Plus

מה גם שהמטרה שלי להגיע עד 80 קילו ולא מעבר (גובה 183 ס"מ).

פורסם

כמה אתה שוקל עכשיו ומה המשקלי עבודה שלך?

פורסם

בשביל להשיג זאת עובדים על משקולות כבדות יותר באיטיות ומעט חזרות.

כמובן שהתוכנית הזו לא מספיקה וסביר להניח שאמשיך ל P90X Plus

מה גם שהמטרה שלי להגיע עד 80 קילו ולא מעבר (גובה 183 ס"מ).

תעבוד על משקלים קטנים והרבה חזרות יהיה יותר אפקטיבי.

לא מזמן היה מחקר ובו לקחו קבוצת אנשים שהתמאנו עד 30 אחוז ממשקל הגוף שלהם ומנגד קבוצה שהתאמנה במשקלים גבוהים מאוד.. ונחש מה?הקבוצה שהתאמנה עד 30 אחוז מהמשקל גוף שלהם התפתחה יותר טוב.

בלי קשר אני אישית מתאמן ככה לא משתגע על משקלים ואני תודה לאל מפותח פיקס,וחוסך לי פציעות מיותרות.

פורסם

תעבוד על משקלים קטנים והרבה חזרות יהיה יותר אפקטיבי.

לא מזמן היה מחקר ובו לקחו קבוצת אנשים שהתמאנו עד 30 אחוז ממשקל הגוף שלהם ומנגד קבוצה שהתאמנה במשקלים גבוהים מאוד.. ונחש מה?הקבוצה שהתאמנה עד 30 אחוז מהמשקל גוף שלהם התפתחה יותר טוב.

בלי קשר אני אישית מתאמן ככה לא משתגע על משקלים ואני תודה לאל מפותח פיקס,וחוסך לי פציעות מיותרות.

30% ממשקל הגוף על מה בדיוק? אני רוצה לראות אותך עושה 30 קילו יד קדמית\אחורית\כתפיים(לחיצת ארנולד לדוגמה או פשיטת כתף) על כל משקולת... מצד שני 30 קילו לחזה(באנצ' פרס) זה מוט + 2 משקולות של 4 קילו, זה בדיחה... כי עם כל הכבוד גם בן אדם לא מאומן בדרך כלל אם הוא יכול לעשות שכיבות שמיכה הוא יכול להמשיך בזה עד מחר.

לתקופות אימון ארוכות(6-12 חודשים) עושים בד"כ תוכניות מגוונות שגם עובדות על מספר חזרות גבוה ומשקל נמוך, וגם מספר חזרות נמוך על משקל גבוהה וכל מה שבינהם, כולל אימונים של דרופסטים, וסופרסטים ותוכניות יותר אקזוטיות בינהם. העניין הוא שלא משנה מה תעשה ברגע שהגוף שלך מתרגל לפעולה מסויימת השיפור יורד בצורה דרסטית. בגלל זה גם באותה תוכנית בד"כ צריך לעשות 2-3 תרגילים שונים לכל שריר שכל כמה שבועות מחליפים בינהם, משנים קצת זווית עבודה, שרירים מייצבים, וכו' העיקר שהגוף לא יתרגל ולא יתעייל יותר מידי.

בכל מקרה הדבר היחידי שכל המחקרים האחרונים מראים זה שהתוכנית הספציפית לטווח קצר(אלא אם מחפשים משהו מאוד ספציפי כמו לדוגמא דד ליפט בלבד) לא משנה בדיוק מה אתה עושה, משנה מה העבודה הסופית שאת העושה קרי משקלXחזרות, כל עוד הגוף שלך לא מתרגל לעבודה והופך להיות סופר יעיל השיפור שתחווה יהיה אותו שיפור. מה שכן עבודה על משקלים גבוהים ישר היא בלתי אפשרית, השריר מתפתח הרבה יותר מהר מרקמות החיבור והרקמות התומכות ומעבר למשקלים גבוהים מהר מידי מוביל לדלקות ופציעות.

פורסם

בגלל זה גם באותה תוכנית בד"כ צריך לעשות 2-3 תרגילים שונים לכל שריר שכל כמה שבועות מחליפים בינהם, משנים קצת זווית עבודה, שרירים מייצבים, וכו' העיקר שהגוף לא יתרגל ולא יתעייל יותר מידי.

אני אישית לא מאמין בזה, אני עובד בסוג של אימון לכל הגוף שמורכב מ4-5 תרגילים, 3 פעמים בשבוע, כבר במשך 8 חודש ואני רק עולה במשקלים ובמסה.

אבל יש הרבה אנשים שאוהבים לעבוד על השריר עם המון תרגילים ולהחליף ביניהם וזה עובד להם, אז זה לא חד משמעי ותלוי במתאמן.

פורסם
  • מחבר

כמה אתה שוקל עכשיו ומה המשקלי עבודה שלך?

שוקל 66~ מרים במשקל 5 עד 10 קילו. רוצה להגיע ל 80 קילו :s07:

פורסם

66 על מטר 83? תאכל לפני שתתאמן...

פורסם

אתה על סף אנורקסיה ואתה עושה תוכנית כושר שהיא אירובית? :nono:

אתה צריך לאכול לפחות 3K קלוריות ביום ולעלות במסה

פורסם

טוב שלא הגזמתם, "אנורקסיה".

66 על 1.83 בקושי נופל לקטגוריה של תת משקל. בקושי.

פורסם

אפילו לפי מחשבון מעפן של BMI זה יוצא תת משקל, על מה אתה מדבר? אולי זה לא אנורקסיה

אבל זה לא מצב תקין ועוד לבן אדם שמרים משקולות

פורסם

על מה אתה מדבר?

חישוב BMI זו נוסחה קבועה, השאלה מאיזה ערך אתה קובע את המצב כ "תת משקל".

66 ק"ג על 1.83 זה 19.7

"תת משקל" זה מתחת ל 19 אם זכור לי נכון. הערך התקין הוא 19-24 או משהו כזה.

אז בשביל מישהו שמרים משקולות רצוי שהמשקל שלו יהיה גבוה יותר, אבל תת משקל חמור? אנורקסיה? הוא רחוק שנות אור מהמצב הזה.

פורסם

אני יודע שזה מ-20 אבל זה לא משנה, אני יודע שהוא לא אנורקס, הגזמתי בכוונה. בכל מקרה יש לו

הרבה שריר לשים על השלד אז אין לו בכלל מה לחשוב בכיוון של תוכניות כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים